Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.251
Ceo si pogrešan, ti si praktično, greška.
Pa aj ti kad znas, reci ti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ceo si pogrešan, ti si praktično, greška.
Šta da kažem?
Videh malo neko tvoje laprdanje, ni ne čitam to, preskočim nešto, ko bi mogo čitati sve tvoje gluposti.
Nego mislim da je onih 500.000 ljudi mnoge zayebalo.
Rajko moj! Pa ne moras da citas sta ja pisem. Pogledaj Djindjicev intervju na pocetku...pa da vidimo sta si zakljucio.
Đinđić je bio drugačiji od ostalih, razlikovao se po nečemu, imao svoj cilj, želeo da promeni narodu ovaj glupi mentalitet, i usadi nemački, spreman za promene, aktivan, sve u svemu, propuštena prilika Srbije, ovi ostali mu nisu ni do kolena, isto mislim i na sve u DS-u, sve je to jadno.
Mozak ti je totalno zatupljen, pričaš neke gluposti, za koje su svi odavno ustanovili da su laž, al' ti si valjda zaostao u nekom vremenu, šta ja znam.
Ubio ga Zvezdan da ne šalje više patriJote u Hag, eto, veruj Zvezdanu.
А да ти мало престанеш да вређаш патриоте !
Само се малоуман радује када се непријатељски затвори пуне српским душама.
Jesi li ti pogledao ovaj intervju?
Da, znam, sa Košave.
Đinđićev i Tadićev DS su dve različite stvari...
Nisu to nikakve patriote.
Ne radujem se, zašto bi se radovao...samo sam spomenuo da Zvezdan nije mogao to više trpeti i da je zato odlučio da bez ikakve koristi ubije Đinđića, tako on kaže...
I sta kazes za Tadicev DS?
Ко то нису патриоте.Они који су бранили свој народ*
Комплетан политички и војни врх државе је оптужен пред трибуналом.Знаш ли ти то?
Sad je pitanja kako su ga branili, rekao bih da to tebi nije bitno.
Znam, i ne slažem se sa tim, jer nije pravedno, nije za sve isto, kako bi trebalo da bude.
Сигурно да није праведно.
Још кад укапираш ово што ти Гружанин објашњава, схватићеш шта је неправда и манипулација.
Nema šta on da objašnjava, znam ja sve, a ti ne bih baš rekao, primitivno razmišljanje.
Нејбоље обожавам вас који кажете - Знам ја све!
Тако искуствено, дубокоумно , ингениозно, али под ману.Мањка вам разум.
ВИ, Жути талибани направили сте такву реалност од којеVrati se u realnost!