Zasto je Djindjic ubijen?

Rajko moj! Pa ne moras da citas sta ja pisem. Pogledaj Djindjicev intervju na pocetku...pa da vidimo sta si zakljucio.

Đinđić je bio drugačiji od ostalih, razlikovao se po nečemu, imao svoj cilj, želeo da promeni narodu ovaj glupi mentalitet, i usadi nemački, spreman za promene, aktivan, sve u svemu, propuštena prilika Srbije, ovi ostali mu nisu ni do kolena, isto mislim i na sve u DS-u, sve je to jadno.

Mozak ti je totalno zatupljen, pričaš neke gluposti, za koje su svi odavno ustanovili da su laž, al' ti si valjda zaostao u nekom vremenu, šta ja znam.

Ubio ga Zvezdan da ne šalje više patriJote u Hag, eto, veruj Zvezdanu.

А да ти мало престанеш да вређаш патриоте !

Само се малоуман радује када се непријатељски затвори пуне српским душама.

А да ти мало престанеш да вређаш патриоте !

Само се малоуман радује када се непријатељски затвори пуне српским душама.

Nisu to nikakve patriote.

Ne radujem se, zašto bi se radovao...samo sam spomenuo da Zvezdan nije mogao to više trpeti i da je zato odlučio da bez ikakve koristi ubije Đinđića, tako on kaže...

Nisu to nikakve patriote.

Ne radujem se, zašto bi se radovao...samo sam spomenuo da Zvezdan nije mogao to više trpeti i da je zato odlučio da bez ikakve koristi ubije Đinđića, tako on kaže...

Ко то нису патриоте.Они који су бранили свој народ*

Комплетан политички и војни врх државе је оптужен пред трибуналом.Знаш ли ти то?

Ко то нису патриоте.Они који су бранили свој народ*

Комплетан политички и војни врх државе је оптужен пред трибуналом.Знаш ли ти то?

Sad je pitanja kako su ga branili, rekao bih da to tebi nije bitno.

Znam, i ne slažem se sa tim, jer nije pravedno, nije za sve isto, kako bi trebalo da bude.

Sad je pitanja kako su ga branili, rekao bih da to tebi nije bitno.

Znam, i ne slažem se sa tim, jer nije pravedno, nije za sve isto, kako bi trebalo da bude.

Сигурно да није праведно.
Још кад укапираш ово што ти Гружанин објашњава, схватићеш шта је неправда и манипулација.

Nisam citao sve postove pa ce mozda biti ponavljanja...

Ja se licno Djindjicem nisam preterano bavio do njegovog ubistva, i recimo ovaj intervju i cinjenicu da je Zoran potegao pitanje Kosova ponovo na svetskom nivou pre nego sto je ubijen sam ili propustio ili nisam zapamtio.
Medjutim nakon sto je ubijen, imam sve vece postovanje za njega. Nisam sklon idolopoklonstvu i velicanju "lika i dela druga X" ali Djindjic je bio bistar i hrabar covek, ali mnoooogo brz za ondasnju, a i danasnju, Srbiju. Iako sam vrlo sklon slicnim stavovima kao i on, i svestan sam da bih i ja prosao slicno da se nekim slucajem nadjem na njegovom mestu, to sto je on hteo nije imao sa kim da izvede.

I to je osnovni problem Zorana Djindjica. Nije imao oko sebe ljude kao sto je bio on, koji bi sproveli ono sto se u Srbiji moralo sprovesti i sto se i danas mora sprovesti, jer zapravo, kako neki vec rekose, mi skoro da i nismo makli u sustinskim stvarima od 2000 ili 2003. Verujem da je on iskreno hteo reforme o kojima je i pricao, na kraju je znao i da ce biti ubijen ali nije odstupio. I to je pravi patriota. A o njegovoj muci zbog neophodnosti saradnje sa raznom zgadijom ne zelim ni da mislim. Prosto zamislim sebe na njegovom mestu i sve mi je jasno.

Prema ovom filmu, razloga da ga ubiju imali su oni kojima se nije dopala ideja aktuelizacije pitanja Kosova. Ne mogu da verujem da neko u ovome sto je Zoran izgovorio vidi izdajnika srpskog naroda. Pa ovo je hrabrije 100 puta od idiotskih poteza Slobodana Milosevica i bratije. A to nas dovodi do USA administracije, potplacene albanskim narko-dolarima, kako rece Zoran, same kosovske polit-mafije, i na kraju nasih izdajnika (ovo ce verovatno isprovocirati mnoge na forumu, ali ja sve koji su bili protiv Zorana Djindjica sve vise dozivljavam kao najgore izdajnike), bili to Ceda, Tadic, Seselj ili Marko Milosevic.

Cinjenica da su Zorana ubili bas Srbi - Legija i Zvezdan, ako je to tacno, a koliko znam priznali su i osudeni su, je najtragicnija, jer ubili su ga za racun onih protiv kojih su zapravo sustinski bili - USA i Siptara. Cuveno srpsko "ko ce koga ako ne svoj svoga".
Inace ona vizija da se Zvezdan popeo na krov i pucao je idiotska - bilo je toliko propusta u obezbedjenju da je to neshvatljivo. Dakle, ubistvo premijera Zorana Djindjica izvedeno je uz SVESRDNU pomoc vrha srpske bezbednosti. Tacka. Cak nije toliko bitno ko je zapravo pucao, ubistvo su omogucili/olaksali odredjeni pripadnici DB. Ljudi, mislite malo!!!!!!! Ko ne veruje evo nek ode pa ubije Tadica tako sto ce da uzme pucu i sakrije se u zbun. Bas da vidim to cudo...

Ostalo je poznata istorija - Srbijom se razbaskarila neo-milosevicevska ne-daj-boze-da-se-nesto-menja-dok-ja-kradem bratija, nebitno koje stranke, i tako nam je i danas.

Nama treba 10000 Djindjica koji ce da urade ono sto Srbiji treba od 1990. - da pootpustaju masu neradnika i mutljavine, da dorade zakone, DA IH PRAVILNO SPROVEDU, da se konacno uvedu prave vrednosti i idioti marginalizuju, da se kriminalna bagra pohapsi, da se uzme sva kradjom stecena imovina, i da tek tada Srbija krene u mukotrpni rad ka boljem zivotu. Nema nista lako, niti bez promena (kad vec nista ne valja), mislim da bi se slozio i Zoran, i zato zasucimo rukave i napred.
E da, kad danasnji Srbi ne bi bili kukavice koje se plase onog sto nosi sutra...

Poslednja izmena:

Back