Zasto je Djindjic ubijen?

Прошло је 8 година од његовог убиства.
И још увек се многи питају - зашто је убијен, ко га је убио ...

Аман људи, па све је толико јасно да се види, не из авиона већ из друге галаксије.
Кад је увидео да је ђаво однео шалу, почео је да се буни, да се противи, да има супротне ставове .... а западне газде то не подносе ... и не праштају !
Уз то су, те исте газде, овде нашле друге, много боље и много веће послушнике ... који сва наређења извршавају - без поговора !
Тим послушницима је, као награда, обећано и дозвољено да се баснословно накраду.

Пронађен је заједнички интерес и склопљен дил између ''страних послодаваца'' и ''домаћих извршиоца'', направљена завера, чији се крај зна.

Позиција се накрала, а и квази опозиција се добро овајдила ... за ћутање и глумљење опозиције.

8 година је у Србији неприкосновена - завера ћутања !

Deo iz intervjua ,,Vecernji novostima ,, - 7 dana pre ubistva ....

Tu je jos govorio i protiv politike amerika - ,, Slaba Srbija - stabilan Balkan ,, .. i jos sto - sta pa procitajte ...

Shojo - pazljivo ovo procitaj !!!

A evo dela intervjua uoci streljanja :

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
,, U intervjuu datom "Novostima" nedelju dana pre ubistva, Đinđić govorio o Kosovu:

KOSOVO NIJE ZA POTKUSURIVANjE

O ključnim rešenjima i detaljima te politike, Zoran Đinđić govorio je u intervjuu "Novostima", nedelju dana uoči ubistva. Prenosimo delove tog intervjua, dalekovidog i poučnog i za sadašnje prilike:

- Prava Srbije na Kosovu i Metohiji nisu nešto što može da nestane. Niko nema, ni među Albancima ni u svetu, prava da nam kaže: Milošević je potrošio vaša prava i vi počinjete od nule. Naravno, i albansko stanovništvo ima svoja prava. Naš pristup nije jednostran. I u Rezoluciji 1244 je zapisano da mora da bude pronađen kompromis između prava Prištine i prava Beograda. Mene zabrinjava to što tokom poslednje četiri godine sve ide mimo Rezolucije 1244. Suočeni smo sa širokim isključivanjem čak i mogućnosti da Beograd ima bilo kakva prava.

* Neki su, i u zemlji i u svetu, zbog Kosova i Metohije, već počeli da vas sumnjičavo gledaju... (vec su gledali kroz snajper - moj komentar )

Kosmet je za mene državni prioritet broj jedan. Status Kosova je, u stvari, status Srbije. Mi ne možemo da zaokružimo državnost Srbije dok ne znamo kakav je status Kosova i Metohije. Ja sam izabran da zastupam i branim interese Srbije. Svet mora da shvati da srpske demokrate, a i ja kao predsednik Vlade Srbije, posle dve godine, još ne možemo da kažemo šta je naša država. Moraju da shvate i prihvate: da je to za nas - kao što bi bio i za svaku drugu normalnu državu i narod - veliki problem. Reakcije koje su do mene došle bile su zaista prilično nervozne. ( znao je odakle vetar duva - moj komentar )
Meni je ova reakcija bila dokaz da, u suštini, postoji neki prećutni plan da se 2004. ili 2005. godine zaokruži nezavisnost Kosova.

* Na osnovu čega to pretpostavljate?

- Mada nemam dokaze baš za sve, zaista se bojim da takav "prećutni plan" već postoji. Stvari će početi suštinski da se menjaju tek kada međunarodna zajednica kaže: rešenje je u suštinskoj autonomiji za Kosmet, vraćanju proteranih Srba i vraćanju predviđenog broja naših policajaca u pokrajinu. U striktnom provođenju Rezolucije 1244, do poslednjeg slova. ( kasno se setio - moj komentar )

* Šta će biti reakcija Beograda, a i vas kao predsednika Vlade ako međunarodna zajednica uskoro kaže: "Kosovo je de fakto postalo nezavisno?"

- Mi to nećemo prihvatiti.( ovde mu je bilo dovidjenja - moj komentar )

* Gde je rešenje?

- Rešenje može i mora da bude jedino kompromisno.

Ako procitate i transkripte razgovora americkog i engeskog ambasadora u Beogradu koje je neka sluzba presrela a novine objavile - zbog njih je jedan od vlasnika i danas u zatvoru , pa izjavu ex ministra unutrasnjih poslova : ,, Tesko da cemo to ikada saznati jer je u pitanju neko VEOMA , VEOMA MOCAN ,, ( tesko da je mislio na Kostunicu ) kockice su slozene da izbise oci ...

Ti izgleda imaš delimičnu amneziju, ili namerno previdjaš neke činjenice. U vreme Zorana Đinđića mnoge okolnosti nisu bile iste kao što su bile posle Zorana Đinđića.

Drugo, Zoran Đinđić je imao kredibilitet za rešavanje pitanja Kosova i mnogih drugih pitanja i problema koji su Srbiju doveli u blato u kome je i danas, za razliku od koštunjavog ološa koji je, isto kao i Milošević, imao potrebu da Srbiju i dalje razvlači po glibu. Zoran Đinđić je bio političar, za razliku od mačkara koji nije ništa, koji ne zaslužuje da mu se ime napiše velikim slovom.

Zoran Đinđić je bio iskreni patriota, čovek koji je bio u nemogućoj situaciji posle desetogodišnje najezde skakavaca koji su opustošili Srbiju i koji nije imao priliku da uradi za Srbiju sve ono što je želeo i mogao. Zoran Đinđić je bio ličnost, zato ga i mrze, zato što je Zoran Đinđić bio i ostao sve ono šatro patriote nisu - sposoban čovek, za razliku od čovekolikih glista - "patriota" koje predvodi koštunjavi, Velja Ilić i ekipa pijanaca i lopova. Među njih mogu da ubrojim i mnoge članove DS koji su izigrali sve ono što je Đinđić započeo.

Čekaćemo mi još dugo novog Đinđića, ali neka, nismo bolje ni zaslužili.

Eh kako si mi samo pametno . Moglo bi ti ovako do ujutru da piskaras a nista ne kazes.
Pa sto ga ubise njegovi i tvoji prijatelji . Kako vidim njegovi vise nisu, a tvoji?

Ајде сад лепо
сви по једну тему о "Ђикију"

Да докажемо нашу неугасиву жељу
да никада не одустанемо од идеја
највећег визиЈонара

Најодвратније ми је оно такмичење у беседништву.:roll:
Еј бре, малтретирају децу да декламују уско партијске и строго контролисане песмице, односно беседничке текстове.Ужасно.
Ма исто као у време Броза-Ми смо Ђикијеви. Ђики је наш, Друже Ђики ми ти се кунемо да са твога пута не скренемо....

Eh kako si mi samo pametno . Moglo bi ti ovako do ujutru da piskaras a nista ne kazes.
Pa sto ga ubise njegovi i tvoji prijatelji . Kako vidim njegovi vise nisu, a tvoji?

Oni nisu moji prijatelji, ne bavim se politikom profesionalno, piskaram onako amaterski.

Svakom ko hoće da vidi, podvlačim - hoće, jasno je zašto je Đinđić ubijen. Nema to veze sa Kosovom, nema veze sa nemačkim ili američkim kapitalom, to ima veze s ljudskim talogom koji ne funkcioniše u mirnodopskim uslovima i kome je jedini cilj da nas drže u strahu.

Tog taloga danas ima svuda...u svim strankama. Sklonili su ljude koji imaju stav, postavili, odnosno ostavili Tijaniće i ostale poslušnike i rade s nama šta žele.

Pravićete vi Đinđića od blata...još samo malo.

Доста више жути секташи!!! Постајете досадни!!! Ако сте изабрали да вам службеник БНД буде гуру - ето вам га. Али какве то везе има са Србијом???

Izvini, znaš da nisam žuti sektaš, al ne razumem ovo pitanje...Kako,kakve veze ima ubistvo premijera sa sudbinom zemlje?
Pa, otišla je u sasvim drugom pravcu..

Oni nisu moji prijatelji, ne bavim se politikom profesionalno, piskaram onako amaterski.

Svakom ko hoće da vidi, podvlačim - hoće, jasno je zašto je Đinđić ubijen. Nema to veze sa Kosovom, nema veze sa nemačkim ili američkim kapitalom, to ima veze s ljudskim talogom koji ne funkcioniše u mirnodopskim uslovima i kome je jedini cilj da nas drže u strahu.

Tog taloga danas ima svuda...u svim strankama. Sklonili su ljude koji imaju stav, postavili, odnosno ostavili Tijaniće i ostale poslušnike i rade s nama šta žele.

Pravićete vi Đinđića od blata...još samo malo.

1.Kako Rajka znas da nema veze sa americkim i nemackim kapitalom ?
2. Ko ga ubi i zasto?
3. Pravice Djindjica od blata ko? Oni sto ga ubise ili?

Ceda narkoman ti rekao da ga sredio Kostunica, i ti mu verujes?
Pa jesi li poslusala Djindjicev zadnji intervju? Ko tu ima motiva da ga skloni? Hajde, Rajka, mozes ti to.

I ti preveliki optimista ... :mrgreen:

hbt. i poslednji pozornik kad neko obije trafiku .. ili lapi kokosku .. prvo trazi onoga koji je vec evidentiran kao sklon takvim stvarima ... :manikir:

A zna se ko ovakve Djindjice skenjo na stotine ... :manikir:

A ti si kao na ovoj temi superioran, pa se zezaš sa mnom...nešto te nisam primećivala do sada, što ne čudi ako su ti svi postovi ovakvi, sada sam te zapamtila i gledaću da ne čitam ono što pišeš, da ne gubim vreme.

A odgovor na pitanje ćeš pronaći ako počneš da čitaš sopstvene postove i odgovore na njih, ali sa razumevanjem, drugačije ne možeš da učestvuješ u raspravi.

A ti si kao na ovoj temi superioran, pa se zezaš sa mnom...nešto te nisam primećivala do sada, što ne čudi ako su ti svi postovi ovakvi, sada sam te zapamtila i gledaću da ne čitam ono što pišeš, da ne gubim vreme.

A odgovor na pitanje ćeš pronaći ako počneš da čitaš sopstvene postove i odgovore na njih, ali sa razumevanjem, drugačije ne možeš da učestvuješ u raspravi.

Jadno ono...ljuto ko leptir.

Pa Rajka dao sam ti pitanja za razmisljanje , a ti nista. Ni makac. Kako bre Rajka? Treba li nesto da ti pojasnim?...reci dok sam tu.

И опет:

Само се олош и фукара, и последње дно људско радује Ђинђићевом убиству, и то гнусно дело подржава.

Речју - сви који раде за српске непријатеље.

Остали су испраног мозга, збуњени и слуђени.

За неке од тих има још времена да схвате.

Danas se sve radi iz interesa (materijalnog) , APSOLUTNO sve !!!
Ako pogledamo danas ko se sve obogatio(ostvario interese) posle (i zbog) 12.03.2003 , vrlo brzo se moze videti kome je Djindjic smetao.
Da bi se to videlo mora se razmishljati svojom glavom ,a ne B92 ,Kurir , RTS....itd.
E sada da vidimo , koju je to korist imao Koshtunica od 12.03.2003 , a koju C.Jovanovic ,B.Popovic,B.Tadic , odnosno americhka i EU politika ???
Ko dan danas profitira od njegove smrti , a ko je izgubio ???

Back