Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Ти то озбиљно или са великом дозом ироније?
Nema trunke ironije. Moja velika želja je da koštunjavi i cela ta ekipa završi u zatvoru iz koga ne bi trebalo da izađu nikada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти то озбиљно или са великом дозом ироније?
Прошло је 8 година од његовог убиства.
И још увек се многи питају - зашто је убијен, ко га је убио ...
Аман људи, па све је толико јасно да се види, не из авиона већ из друге галаксије.
Кад је увидео да је ђаво однео шалу, почео је да се буни, да се противи, да има супротне ставове .... а западне газде то не подносе ... и не праштају !
Уз то су, те исте газде, овде нашле друге, много боље и много веће послушнике ... који сва наређења извршавају - без поговора !
Тим послушницима је, као награда, обећано и дозвољено да се баснословно накраду.
Пронађен је заједнички интерес и склопљен дил између ''страних послодаваца'' и ''домаћих извршиоца'', направљена завера, чији се крај зна.
Позиција се накрала, а и квази опозиција се добро овајдила ... за ћутање и глумљење опозиције.
8 година је у Србији неприкосновена - завера ћутања !
Nema trunke ironije. Moja velika želja je da koštunjavi i cela ta ekipa završi u zatvoru iz koga ne bi trebalo da izađu nikada.
Ti izgleda imaš delimičnu amneziju, ili namerno previdjaš neke činjenice. U vreme Zorana Đinđića mnoge okolnosti nisu bile iste kao što su bile posle Zorana Đinđića.
Drugo, Zoran Đinđić je imao kredibilitet za rešavanje pitanja Kosova i mnogih drugih pitanja i problema koji su Srbiju doveli u blato u kome je i danas, za razliku od koštunjavog ološa koji je, isto kao i Milošević, imao potrebu da Srbiju i dalje razvlači po glibu. Zoran Đinđić je bio političar, za razliku od mačkara koji nije ništa, koji ne zaslužuje da mu se ime napiše velikim slovom.
Zoran Đinđić je bio iskreni patriota, čovek koji je bio u nemogućoj situaciji posle desetogodišnje najezde skakavaca koji su opustošili Srbiju i koji nije imao priliku da uradi za Srbiju sve ono što je želeo i mogao. Zoran Đinđić je bio ličnost, zato ga i mrze, zato što je Zoran Đinđić bio i ostao sve ono šatro patriote nisu - sposoban čovek, za razliku od čovekolikih glista - "patriota" koje predvodi koštunjavi, Velja Ilić i ekipa pijanaca i lopova. Među njih mogu da ubrojim i mnoge članove DS koji su izigrali sve ono što je Đinđić započeo.
Čekaćemo mi još dugo novog Đinđića, ali neka, nismo bolje ni zaslužili.
Ајде сад лепо
сви по једну тему о "Ђикију"
Да докажемо нашу неугасиву жељу
да никада не одустанемо од идеја
највећег визиЈонара
Eh kako si mi samo pametno . Moglo bi ti ovako do ujutru da piskaras a nista ne kazes.
Pa sto ga ubise njegovi i tvoji prijatelji . Kako vidim njegovi vise nisu, a tvoji?
Ceda narkoman ti rekao da ga sredio Kostunica, i ti mu verujes?
Pa jesi li poslusala Djindjicev zadnji intervju? Ko tu ima motiva da ga skloni? Hajde, Rajka, mozes ti to.
Доста више жути секташи!!! Постајете досадни!!! Ако сте изабрали да вам службеник БНД буде гуру - ето вам га. Али какве то везе има са Србијом???
Oni nisu moji prijatelji, ne bavim se politikom profesionalno, piskaram onako amaterski.
Svakom ko hoće da vidi, podvlačim - hoće, jasno je zašto je Đinđić ubijen. Nema to veze sa Kosovom, nema veze sa nemačkim ili američkim kapitalom, to ima veze s ljudskim talogom koji ne funkcioniše u mirnodopskim uslovima i kome je jedini cilj da nas drže u strahu.
Tog taloga danas ima svuda...u svim strankama. Sklonili su ljude koji imaju stav, postavili, odnosno ostavili Tijaniće i ostale poslušnike i rade s nama šta žele.
Pravićete vi Đinđića od blata...još samo malo.
Kostunici su ciste ruke u ovom slucaju,
dok za Cedu i Bebu ne bih rekao.
Ceda narkoman ti rekao da ga sredio Kostunica, i ti mu verujes?
Pa jesi li poslusala Djindjicev zadnji intervju? Ko tu ima motiva da ga skloni? Hajde, Rajka, mozes ti to.

1.Kako Rajka znas da nema veze sa americkim i nemackim kapitalom ?
2. Ko ga ubi i zasto?
3. Pravice Djindjica od blata ko? Oni sto ga ubise ili?
Ne, oni neće sigurno, njima je ovako savršeno dobro. Pitam se da li ostatak Srbije isto može da kaže za sebe.
Vajne demokrate koje se kunete u Djindjica, Tadica,DS i zapad poslusajte ovaj intervju,pa mi recite kakve slicnosti ima izmedju Djindjica i Tadica.
Kakve veze ima vas zapad sa Djindjicevim zapadom?
da...ovim intervijuom je zoran sam sebi doneo presudu...otvoreno se suprostavio svojim mentorima...
Dvadeset dana posle ovog intervjua, bio je mrtav. Ekspresna egzekucija.
Sta Rajka?
A ti si kao na ovoj temi superioran, pa se zezaš sa mnom...nešto te nisam primećivala do sada, što ne čudi ako su ti svi postovi ovakvi, sada sam te zapamtila i gledaću da ne čitam ono što pišeš, da ne gubim vreme.
A odgovor na pitanje ćeš pronaći ako počneš da čitaš sopstvene postove i odgovore na njih, ali sa razumevanjem, drugačije ne možeš da učestvuješ u raspravi.
Dvadeset dana posle ovog intervjua, bio je mrtav. Ekspresna egzekucija.
pa dobro...nije bas tako...prvo je rekao usmeno mentorima u americi sta misli o svemu i sta ce da uradi...tako da su ovi znali pre od naroda koji je cuo interviju...