Zasto je Djindjic ubijen?

И опет:

Само се олош и фукара, и последње дно људско радује Ђинђићевом убиству, и то гнусно дело подржава.

Речју - сви који раде за српске непријатеље.

Остали су испраног мозга, збуњени и слуђени.

За неке од тих има још времена да схвате.

Oooooooooooooooo Miiiiiiiiiluuuuuuuunkaaaaaaaaaaaa! Omaasilllaaaa ssiiiiiiiiii teeeeeeeeeeemuuuuuuuuuuuu.
Ovooooooo jeeeeeeee aaaaanaaaallliiizzzzzzzzaaaaaaa. MMMMMMMMMMMMMMMiiiiillluunkaaaaaaaaa!

(Nemas ti ni M od Milunke Savic).

Danas se sve radi iz interesa (materijalnog) , APSOLUTNO sve !!!
Ako pogledamo danas ko se sve obogatio(ostvario interese) posle (i zbog) 12.03.2003 , vrlo brzo se moze videti kome je Djindjic smetao.
Da bi se to videlo mora se razmishljati svojom glavom ,a ne B92 ,Kurir , RTS....itd.
E sada da vidimo , koju je to korist imao Koshtunica od 12.03.2003 , a koju C.Jovanovic ,B.Popovic,B.Tadic , odnosno americhka i EU politika ???
Ko dan danas profitira od njegove smrti , a ko je izgubio ???

Oooooooooooooooo Miiiiiiiiiluuuuuuuunkaaaaaaaaaaaa! Omaasilllaaaa ssiiiiiiiiii teeeeeeeeeeemuuuuuuuuuuuu.
Ovooooooo jeeeeeeee aaaaanaaaallliiizzzzzzzzaaaaaaa. MMMMMMMMMMMMMMMiiiiillluunkaaaaaaaaa!

(Nemas ti ni M od Milunke Savic).
Пук'о си.

Или ти је само тастатура мало заглавила, од силне ти узрујаности...
:zper:

Ти ни не знаш ко је Милунка Савић.

Ти се радујеш Ђинђићевом убиству...

Шта је, боли те истина?

Како год, узми бенседин, да ти не позли још горе.

Мада, лепо вас је видети овако скроз прсле.
:mazi:

Slažem se..
Iskorišćeni interesi domaćih kriminalaca, možda i ti nerašćišćeni računi tajnih službi, položaj KIM u svakom slučaju, ali sve to u službi kapitala. Djindjić je hteo nemački kapital, a Ameri su hteli da ubace svoj kapital.

Skroz pogrešno !!!

Ni jedni ni drugi ne UBACUJU kapital. ONI pljačkaju i otimaju,
a uspešnost pljačke je visoka ukoliko se uspostavi marionetska vlast pod kontrollom.
Zahvaljujući tome sada je čitav Balkan izložen pljački!

.

Пук'о си.

Шта је, боли те истина?

Nije Milunka, nemo da si taka. Gde si videla da me raduje njegova smrt? Nemo da gresis dusu. Ja samo pokusavam DS talibanima da objasnim da su im Djindju ubili oni u koje se kunu.
Znas ono, alternativa NATO i te fore...

Пук'о си.

Шта је, боли те истина?

Ne zna, naravno. Ne zna on ništa ni o Đinđiću, osim onoga što je pročitao u raznom smeću od dnevnih novina.

Ne zna, naravno. Ne zna on ništa ni o Đinđiću, osim onoga što je pročitao u raznom smeću od dnevnih novina.

Kako ne' znam ko je Milunka Savic. Imala srce ko kuca.Pravila se da je musko da bi je primili da vodi borbu.
Pa to bi bila sramota da ja srpski nacionalista ne znam ko je bila Milunka Savic.
A ovaj Djindjic, i on mi je poznat... Cia ga dovela na vlast, pa ga posle smakla, sto nije sceo da slusa;

CIA snajka CIA

Back