Zašto je bog stvorio čoveka ?...

[B:
memento mori[/B];36777522]zar sve to savršenstvo boga nije znalo u stvaranju ?[/QUOTE

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bitna je odgovornost.

Za tvoje spasenje npr nije odgovoran samo Bog ,nego i ti.

S njegove strane on potpuno ispunjava svoj deo odgovornosti.Sta ces ti uciniti sa onim sto je do tebe, to zavisi samo od tebe.Za to si ti odgovoran.

Poslednja izmena:
[B:
memento mori[/B];36777522]zar sve to savršenstvo boga nije znalo u stvaranju ?[/QUOTE

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bitna je odgovornost.

Za tvoje spasenje npr nije odgovoran samo Bog ,nego i ti.

S njegove strane on potpuno ispunjava svoj deo odgovornosti.Sta ces ti uciniti sa onim sto je do tebe, to zavisi samo od tebe.Za to si ti odgovoran.

odgovornost od koga za šta kada ni sam bog ne zna zbog čega je stvorio sve ovo ?

zašto je bog stvorio sve ovo ?

- - - - - - - - - -

p.s.

čak ni Arianče jehovče nema odgovor na ovo pitanje

odgovornost od koga za šta kada ni sam bog ne zna zbog čega je stvorio sve ovo ?

zašto je bog stvorio sve ovo ?

- - - - - - - - - -

p.s.

čak ni Arianče jehovče nema odgovor na ovo pitanje

Ljubav je pokretac.Upamti to.

Bog je po svojoj prirodi stvaraoc, kreator.
Svakom svom stvorenju nudi ljubav i dobro.Sad ko to odbija, odbija na svoju odgovornost.

Njegovo carstvo je Carstvo moci, bogatstva i slave.Carstvo ljubavi ,istine i pravde.Carstvo lepote,mudrosti i slobode.Carstvo casti, dostojanstva i milosti...Ko to odbija ,On ga nece prisiljavati.

Poslednja izmena:
mislim zna li bog sta je bog:super:
evo bog avramov,izabrao avrama
kaze avram bog ce se pobrinuti
znaci veruje u dobrog boga,zato ga je bog i izabrao
a sada zrtvujemo rec iz ljubavi,to je poenta novog zaveta
nekom je rec laz,nekome sredstvo,a neko jede rec ljubavi
zato kaze isus ono o telu i krvi,o njegovoj reci i ljubavi

Poslednja izmena:
Pesma je pesma.
Nije realnost.

Znam pesmu i sta sa time.

Ova pesma je zaista vise od pesme.

Zar zaista kula nema nista da kaze o znacenju ove pesme?
-------------------------------------------

1 Solomunova pesma nad pesmama.

2 Da me hoće poljubiti poljupcem usta svojih! Jer je tvoja ljubav bolja od vina.

6 Leva je ruka njegova meni pod glavom, a desnom me grli.

5 Dve su ti dojke kao dva laneta blizanca, koji pasu među ljiljanima.

11 S usana tvojih kaplje saće, nevesto, pod jezikom ti je med i mleko, i miris je haljina tvojih kao miris livanski.

12 Ti si kao vrt zatvoren, sestro moja nevesto, izvor zatvoren, studenac zapečaćen.

16 Ustani severe, i hodi juže, i duni po vrtu mom da kaplju mirisi njegovi; neka dođe dragi moj u vrt svoj, i jede krasno voće svoje.

4 Odvrati oči svoje od mene, jer me raspaljuju.

8 Rekoh: Popeću se na palmu, dohvatiću grane njene; i biće dojke tvoje kao grozdovi na vinovoj lozi, i miris nosa tvog kao jabuke;

2 Povela bih te i dovela bih te u kuću matere svoje; ti bi me učio, a ja bih te pojila vinom mirisavim, sokom od šipaka.

.

Poplave, zemljotresi, vulkani........to su stvari koje covek nije prouzrokovao, ah ta bozja ljubav...........

27a68bba8cb28d810.jpg

Poslednja izmena:
da tako je to je prouzrokovao covek

- - - - - - - - - -

A Bog svojom ljubavlju cuva planetu od unistenja :)

Da naravno, bas jedan pustio gasove i prouzrokovao zemljotres a drugi upalio cigaru i vidi proradi vulkan :hahaha:
Od cega cuva planetu kad vidis sta se desava, kako neduzni ginu, vernici najvise posto su u vecini [kako Vi tvrdite]

- - - - - - - - - -

Pa nije Bog prouzrokovao te katastrofe.
To su prirodne katastrofe.

Da ih Bog ne drzi, odavno sveta ne bi bilo.

Bog je stvoritelj svega [tako Vi vernici tvrdite] a to "sve" je i katastrofa, jel tako ?
I kako ih drzi, jel na povodcu ?
Nek veze na kratko :D

- - - - - - - - - -

Bog je stvoritelj svega [tako Vi vernici tvrdite] a to "sve" je i katastrofa, jel tako ?
I kako ih drzi, jel na povodcu ?
Nek veze na kratko :D

Pa svi znamo da su katastrofe prirodni zakoni.

Bog ih je stvorio ali ih mi krsimo i ostecujemo.
Istim tim zakonima ih drzi koje smo mi ljudi otkrili da postoje.

Jedino sto se potopom spoljasnost i unutrasnjost zemlje promenio i odvajanje kontinenata, tako da tektonske ploce struzu jedna o drugu pa tu imamo dodatne probleme.

Bog ce na kraju tim prirodnim zaklnima unistiti svet.

Poslednja izmena:

Back