- Poruka
- 2.758
Bog je stvorio coveka koji nije sklon grehu.
Postao je sklon grehu tek posto je pao.
Nisu sva stvorenja pala.Medju andjelima je tek jedna trecina pala.Dve trecine nisu.
zar sve to savršenstvo boga nije znalo u stvaranju ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bog je stvorio coveka koji nije sklon grehu.
Postao je sklon grehu tek posto je pao.
Nisu sva stvorenja pala.Medju andjelima je tek jedna trecina pala.Dve trecine nisu.
[B:memento mori[/B];36777522]zar sve to savršenstvo boga nije znalo u stvaranju ?[/QUOTE
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bitna je odgovornost.
Za tvoje spasenje npr nije odgovoran samo Bog ,nego i ti.
S njegove strane on potpuno ispunjava svoj deo odgovornosti.Sta ces ti uciniti sa onim sto je do tebe, to zavisi samo od tebe.Za to si ti odgovoran.
[B:memento mori[/B];36777522]zar sve to savršenstvo boga nije znalo u stvaranju ?[/QUOTE
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bitna je odgovornost.
Za tvoje spasenje npr nije odgovoran samo Bog ,nego i ti.
S njegove strane on potpuno ispunjava svoj deo odgovornosti.Sta ces ti uciniti sa onim sto je do tebe, to zavisi samo od tebe.Za to si ti odgovoran.
odgovornost od koga za šta kada ni sam bog ne zna zbog čega je stvorio sve ovo ?
zašto je bog stvorio sve ovo ?
- - - - - - - - - -
p.s.
čak ni Arianče jehovče nema odgovor na ovo pitanje
odgovornost od koga za šta kada ni sam bog ne zna zbog čega je stvorio sve ovo ?
zašto je bog stvorio sve ovo ?
- - - - - - - - - -
p.s.
čak ni Arianče jehovče nema odgovor na ovo pitanje
Ljubav je pokretac.Upamti to.
Bog je po svojoj prirodi stvaraoc, kreator.
Svakom svom stvorenju nudi ljubav i dobro.Sad ko to odbija, odbija na svoju odgovornost.
Njegovo carstvo je Carstvo moci, bogatstva i slave.Carstvo ljubavi ,istine i pravde.Carstvo lepote,mudrosti i slobode.Carstvo casti, dostojanstva i milosti...Ko to odbija ,On ga nece prisiljavati.
ljubav je posledica osećanja ...ljubav nije uzrok
svaki uzrok zna zbog čega je nastao...ako ne zna, onda to nije bog jer bog je savršenstvo
zna li bog šta je ljubav i šta je ona u njegovoj interpretaciji stvaranja svega ovog ?
Zelja je posledica ljubavi.
I ti zelis ono sto volis.
izmisljas
opterecen si kulama
Bolje citaj Bibliju malo
- - - - - - - - - -
Znam celu Bibliju 20 puta sam je procitala
sta te zanima?
NE zanima me koliko si je puta procitala , mogla si i 100 puta. Konkretno sam pitao za Pesmu nad Pesmama. Naveo sam odredjene stihove, objasni sta oni doslovno znace, jer oni Nesto znace u smislu vodjenja ljubavi ,![]()
Pesma je pesma.
Nije realnost.
Znam pesmu i sta sa time.
ljubav je posledica osećanja ...ljubav nije uzrok
svaki uzrok zna zbog čega je nastao...ako ne zna, onda to nije bog jer bog je savršenstvo
zna li bog šta je ljubav i šta je ona u njegovoj interpretaciji stvaranja svega ovog ?
Јесте. Бог је Љубав.
Јесте. Бог је Љубав.
da tako je to je prouzrokovao covek
- - - - - - - - - -
A Bog svojom ljubavlju cuva planetu od unistenja![]()
Pa nije Bog prouzrokovao te katastrofe.
To su prirodne katastrofe.
Da ih Bog ne drzi, odavno sveta ne bi bilo.
Ajde ti to lepo uprosti da razumeju i neuki
- - - - - - - - - -
Bog je stvoritelj svega [tako Vi vernici tvrdite] a to "sve" je i katastrofa, jel tako ?
I kako ih drzi, jel na povodcu ?
Nek veze na kratko![]()