- Poruka
- 91.476
Bez obzira na nedostatak naučnog pokrića da nebeska tela utiču na ovaj ili onaj način na ljude, u Indiji je astrologija jaka već nekoliko hiljada godina.
Zašto ne odustanu?
Zašto ne odustanu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto je nauka prevara za lakoverne, cudi me da jos nije zvanicno odustala od te agende koju su i vrapci na granama raskrinkaliBez obzira na nedostatak naučnog pokrića da nebeska tela utiču na ovaj ili onaj način na ljude, u Indiji je astrologija jaka već nekoliko hiljada godina.
Zašto ne odustanu?
Ovim podrzavas astrologiju ili? Nisam shvatio iz tvoje recenice.Zato sto je nauka prevara za lakoverne, cudi me da jos nije zvanicno odustala od te agende koju su i vrapci na granama raskrinkali
Da i cudim se uvodnom postuOvim podrzavas astrologiju ili? Nisam shvatio iz tvoje recenice.
Imas li primere gde je horoskop zapravo verodostojan? Meni se pokazuje netacnim.Da i cudim se uvodnom postuIzgleda da je glavni problem sto je taj neki navodni "materijalizam" u prirodnim naukama nadziveo kataklizmu marksizma, kako je doslo do toga...
Zasto su oni odlucili da ruse jedno a ostave jos malo drugo
Možda nisi imao dobrog astrologa da ti protumači kartu?Imas li primere gde je horoskop zapravo verodostojan? Meni se pokazuje netacnim.
Nisam nešto pristalica astrologije (nisam ni protivnik), ali kada čitam osobine znaka Riba stvarno se dosta prepoznajem. Jbm li gaImas li primere gde je horoskop zapravo verodostojan? Meni se pokazuje netacnim.
uticaj nebeskih tela na planetu je dokazan fizickiBez obzira na nedostatak naučnog pokrića da nebeska tela utiču na ovaj ili onaj način na ljude, u Indiji je astrologija jaka već nekoliko hiljada godina.
Zašto ne odustanu?
Pogledajte prilog 1560349
Da li to znaci da je coveku predodredjeno kada ce roditi i time u koji ce astroloski znak upasti na osnovu toga koje energije bi trebalo da uticu na nas i sta zelimo da osvestimo/unapredimo?Vedska astrologija je mapa naše karme. Omogućava nam da preciznije razumemo sopstvenu prirodu i sudbinu kako bismo se kretali svojim životima u ispunjavanju ova četiri cilja.
Na kraju, međutim, radi se o tome da nam pomaže u duhovnom razvoju da postignemo konačni cilj mokše. Proučavajući naše horoskope, možemo bolje da shvatimo koje energije utiču na nas i kako možemo najbolje da reagujemo na te energije, često duhovnim praksama.
Tako isto imas i neke faktore i znakove koji uticu da li ce osoba biti produhovljena ili nece... dobro pitanje...Primera radi ja sam Bik u horoskopu, volim da jedem mnogo, moja priroda je takva da mogu da se ozderem dosta, te mi je kosmos namenio to kao prepreku (zadatak) koju treba da savladam u sklopu ostvarivanja mokše?
Msm mozda zvuci malo banalno. Hocu da pitam, da li nas horoskop zapravo predstavlja nas izazov, da se izborimo sa energijama koje idu uz odredjeni horoskopski znak?
Da, tako nešto propagira indijska životna filozofija a potkrepljeno indijskim (vedskim) horoskopom.Da li to znaci da je coveku predodredjeno kada ce roditi i time u koji ce astroloski znak upasti na osnovu toga koje energije bi trebalo da uticu na nas i sta zelimo da osvestimo/unapredimo?
Primera radi ja sam Bik u horoskopu, volim da jedem mnogo, moja priroda je takva da mogu da se ozderem dosta, te mi je kosmos namenio to kao prepreku (zadatak) koju treba da savladam u sklopu ostvarivanja mokše?
Msm mozda zvuci malo banalno. Hocu da pitam, da li nas horoskop zapravo predstavlja nas izazov, da se izborimo sa energijama koje idu uz odredjeni horoskopski znak?
U Indiji ima preko 1,4 milijarde ljudi što je ekvivalent "da se mi svi u so pretvorimo ne bi njima osolili ručka".Zato što su nazadno društvo koje veruje u gluposti.
I ti produhovljen. I sta sad, oces li lakse doci do mokse od pomenutog Bika koji bi samo da ede i ebe, samo na osnovu toga sto si Riba... oces kako da necesNisam nešto pristalica astrologije (nisam ni protivnik), ali kada čitam osobine znaka Riba stvarno se dosta prepoznajem. Jbm li ga![]()
Ja bih rekao da oni tu nesto kriju. Tj. mozda ta karma vazi samo za covecanstvo (da li je Zemlja vise fabrika karme, ili farma energije?), zele da sakriju neke precizne metode kojima se moze uticati na nju, a podmecu prazne price...Vedska astrologija je mapa naše karme. Omogućava nam da preciznije razumemo sopstvenu prirodu i sudbinu kako bismo se kretali svojim životima u ispunjavanju ova četiri cilja.
Na kraju, međutim, radi se o tome da nam pomaže u duhovnom razvoju da postignemo konačni cilj mokše. Proučavajući naše horoskope, možemo bolje da shvatimo koje energije utiču na nas i kako možemo najbolje da reagujemo na te energije, često duhovnim praksama.
Zato što su shvatili da se sa ljudima jako lako manipuliše....samo daš ime manipulaciji i ne odustaješ....u svakom segmentu života je tako...Bez obzira na nedostatak naučnog pokrića da nebeska tela utiču na ovaj ili onaj način na ljude, u Indiji je astrologija jaka već nekoliko hiljada godina.
Zašto ne odustanu?
Pogledajte prilog 1560349
Neko zove manipulacija, drugi smatra za pomoć.Zato što su shvatili da se sa ljudima jako lako manipuliše....samo daš ime manipulaciji i ne odustaješ....u svakom segmentu života je tako...
U Indiji ima preko 1,4 milijarde ljudi što je ekvivalent "da se mi svi u so pretvorimo ne bi njima osolili ručka".
Očito slabo poznaješ Indiju.
Onda znaš da im je društvo organizovano u kaste. Da li si imao pristup višim kastama?Tačno, bio sam tamo pet puta, kaži mi koliko si puta ti bio?
Onda znaš da im je društvo organizovano u kaste. Da li si imao pristup višim kastama?
Upoznao sam dosta indijaca iz više i visoke kaste i svi do jednoga su astrologiju veoma ozbiljno shvatali. To su sve veoma obrazovani i uspešni ljudi.Znam odlično i imao sam pristup svemu. Sad mi samo kaži kakve to tačno ima veze sa temom?
Upoznao sam dosta indijaca iz više i visoke kaste i svi do jednoga su astrologiju veoma ozbiljno shvatali. To su sve veoma obrazovani i uspešni ljudi.
Odgovorio sam na tvoje
Araon:
Zato što su nazadno društvo koje veruje u gluposti.