gost 424003
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lejjj...sodoma i gomora od muzike!

Pa to ti kazem opet vole i zbog toga da se sazaljevaju i kao pate za nekom ljubavlju i onda da nekom nesto ucine al da se to uz fanfare obavezno isprati,jbt hoce da ih pohvalis sto su uspele da kupe 2x isto kiselo mleko u prodavnici,koze se dobro osecaju kad kupe nesto i na tom sitnicarskom nivou bi se hvalile danimaIma li nešto sa ženama jarcima koje ostaju same...
Mislim da se odradi neko istraživanje ženskih koje se nisu udale, koje najviše vremena provode same...neko trenutno stanje single ženskih osoba da se testira, mislim da bi jarac bio 50%.
Ne znam zašto to mislim, znam neke jarice koje su mlade i lete iz veze u vezu ali mislim da će i one slično da završe. :/
Obično imaju jednu 'pravu' ljubav koja pukne, jednu ili dvije ozbiljne duge veze i boom, nema više...tako nešto.
Tačno je da bi mnoge jarčice radije ceo život provele same,nego sa kojekakvim "beskičmenjacima"!Pa to ti kazem opet vole i zbog toga da se sazaljevaju i kao pate za nekom ljubavlju i onda da nekom nesto ucine al da se to uz fanfare obavezno isprati,jbt hoce da ih pohvalis sto su uspele da kupe 2x isto kiselo mleko u prodavnici,koze se dobro osecaju kad kupe nesto i na tom sitnicarskom nivou bi se hvalile danima

I meni liči da vuče neke gadne traume iz detinjstva .Džordži, al' su tebe jarčevi gazili u životu, pa ih ovako mrziš.![]()

Moja rođaka je Blizanac-Jarac, i kao nijedan Blizanac je uvredljiva... tako da je to do Jarca... Ponekad imam osećaaj da će da se naljuti ako ne koračamo istim tempom, ako ne dišemo u istom ritmu...
Pošto sam u podznaku Blizanac, kapiram da nisam uopšte uvredljiva... mada, ako baš ciljaš na to da me uvrediš, ok, biće mi jasno.
A Jarac kao da strelja pogledom odakle će naredna uvreda da doleti, baš je fokusiran na to.
Ili je to ovaj moj primer samo, ne znam... Uglavnom,
teško Jarčevima sa njima samima, a i nama sa njima...![]()

Jarac je u mitologiji simbol potencije. Zasto je Sotir koji svira u frulu i zavodi zene pola jarac pola covek?Najaseksualniji znak u zodijaku,gde god sam video sterilitet i pobacaj osoba je imala nesto u znaku Blizanci.
Zene ne znaju kuda ce i treba im musko da ih vodi kroz zivot,muskarci metiljavi kilavi neozbiljni.
Nemaju takmicarksi duh,keze se na svaku ozbiljniju stvar.Tesko Blizancima sa njima samima jer nisu sami u glavi.
Jarac je u mitologiji simbol potencije. Zasto je Sotir koji svira u frulu i zavodi zene pola jarac pola covek?
U pravu si!Nije Sotir nego Satir.
Pozudni sa velikim seksualnim apetitom.

Jeste li i vi zenke takve