- Poruka
- 4.731
N3Wiju treba samo pustiti Denisa, ne bi se reklo da mu je lako sa njim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Neki ljudi koji posegnu za izucavanjem astrologije prilagode sve sto procitaju svojim slabostima. Hrane svoju sujetu i svoj ego, nisu interspektivno objektivni i iskreni vec su skloni tome da oblikuju cinjenice onako kako im odgovara, vide ono sto zele.
S obzirom na cinjenicu da mi u sebi nosimo osobine svih 12 znakova trebali bi da smo svjesni toga kad govorimo negativno o bilo kom znaku. Ja ovdje vidim objektivnost i subjektivnost. Pojedini korisnici nisu kompletne licnosti i shodno tome tumace astrologiju...
Кључ који нас разликује је генетика и васпитање, а положај планета има везе колико и тежина бабице која је била на порођају. Како би иначе објаснили драстичне разлике између неких парова близанаца рођених у оквиру минут-два, под истим звездама...upravo nas sve razlikuje razlicit polozaj planeta unutar natalne karte i nigdje veze da smo svi isti,valjda je to i logicno.
Sta nam mozete reci o pozicija te planete u svom natalu?
Uglavnom svi jarcevi koje znam, trenutno dozivljavaju neke jako teske stvari u zivotu, kao da ih prati neki maler i kao da svaki njihov put mora biti strmovit i tezak, zasto je to tako i hoce li ovi jadni ljudi ikada okusiti malo srece i radosti u zivotu?![]()
Pa dobro kako onda objašnjavaš to da se neki parovi bblizanaca rođeni u okviru par minuta toliko razlikuju?
pitanje za sve korisnike...

Nisu oni uopste tako jadni bar ne oni koje ja poznajem.

Najgora sam u stadu! 
Не када је вутра у питању.
Uglavnom svi jarcevi koje znam, trenutno dozivljavaju neke jako teske stvari u zivotu, kao da ih prati neki maler i kao da svaki njihov put mora biti strmovit i tezak, zasto je to tako i hoce li ovi jadni ljudi ikada okusiti malo srece i radosti u zivotu?![]()

Ne uklapa se u prirodu znaka jarca da zablistaju na trenutak i zasijaju. Jarcevi put grade stabilno, bez vecih turbulencija. To je osobina vodolije, proganja ih vizija da su posebni i specificni, pa cesto ne odrade posao po standardu.