Zašto ima toliko samaca u svetu?

Cekaj, jesam li kul lik ili sam los covek? Hajde odluci se :D :D :D
Zanimljiv si, ali si u suštini loš čovek. Tvoj problem je što su te anđeli napustili i u tebi obitavaju samo demoni. Ako si se već zaputio u pakao ne povlači i druge sa sobom. Bar toliko budi čovek ako je bar malo ljudskosti ostalo u tebi.

P.S. Ne znam šta je smešno, čovek koji je oženjen i muva mlađe devojke je loš čovek!

Poslednja izmena:
Šta mislite zašto sve ima više samacu u svetu i kod nas? Kad se pogleda koji su stanovi najskuplji po kvadraturi dođe se do zaključka da su to garsonjere ili jednosobni stanovi. Zašto se ljudi sve više otuđuju i usamljuju? Govorim ovde o ljudima koji nikada nisu zasnovali porodicu ili su se razveli od svog parnera. Ne govorim o ljudima koji su sticajem okolnosti ostali sami u životu, odnosno onima kojima je preminuo parner. Zašto je nastala epidemija samaca u svetu?
Ljudi prate modu, a to je moderno. Neka žena sama i neki muškarac sam. Možda bi i biliok par. Ali prate trendove ....

i sad ces mi objasniti kako nije bolje da zivis u skladu sa suprugom i vlastitom decom u srecnom braku i zdravoj porodici
nego je bolje biti razveden ili varati zenu i ziveti u nakaradnim zajednicama sa tudjim ili nicijim zenama i tudjom decom...

to je prijatelju kompromis a ne izbor
Pusti ga vidiš da je zastranio, samo traži izgovore za svoje postupke. Tipičan Jugosloven.

Šta mislite zašto sve ima više samacu u svetu i kod nas? Kad se pogleda koji su stanovi najskuplji po kvadraturi dođe se do zaključka da su to garsonjere ili jednosobni stanovi. Zašto se ljudi sve više otuđuju i usamljuju? Govorim ovde o ljudima koji nikada nisu zasnovali porodicu ili su se razveli od svog parnera. Ne govorim o ljudima koji su sticajem okolnosti ostali sami u životu, odnosno onima kojima je preminuo parner. Zašto je nastala epidemija samaca u svetu?
Zato što nema toliko singl bejbz.

Све је мање емоција, па самим тим и толеранције, и других ствари. Стицајем околности и живота у европи људи су психички нестабилни и дугорочно нефункционални да одрже билокакво сложеније друштво. Породица, држава... Човек је све мање способан да управља својим животом.

Заиста не разумем. Верујеш у ,,нешто"?

Pa pazi..verujem u Boga (u ono Nešto) ali ne verujem u ljudsku interpretaciju...
Evo ti jedan klasičan primer moje vere...ne verujem da je Bog rekao da žena koja ima pms ne sme da udje u crkvu iliti ne verujem da je Bog rekao da žena ne sme da udje u crkvu ako je obukla kratku suknjicu..iskreno verujem da bi njega bolelo uvce i da udje gola u crkvu jer je upravo On takvom stvorio..
To što je verovanje kao vera izopačeno, krivim loše tumačenje koje preferira navodjenje vode na svoju vodenicu...

Ja mislim da veliku ulogu u povećanju broja samaca može recimo biti posledica urbanizacije, promene društvenih normi, tehnologije i društvenih mreža, visoke stope razvoda i demografskih faktora...

Pa pazi..verujem u Boga (u ono Nešto) ali ne verujem u ljudsku interpretaciju...
Evo ti jedan klasičan primer moje vere...ne verujem da je Bog rekao da žena koja ima pms ne sme da udje u crkvu iliti ne verujem da je Bog rekao da žena ne sme da udje u crkvu ako je obukla kratku suknjicu..iskreno verujem da bi njega bolelo uvce i da udje gola u crkvu jer je upravo On takvom stvorio..
To što je verovanje kao vera izopačeno, krivim loše tumačenje koje preferira navodjenje vode na svoju vodenicu...
To za menstruaciju se primenjivalo ranije jer nisu postojali ulošci. Baš sam sad čitao da ne postoji nikakvo pravilo po tom pitanju. A što se tiče golotinje tu mislim da preteruješ malo.

Back