Najstariji zanat na svetu

ona stoji na ulici crvenih fenjera
On pridje i pita
Koliko košta
Ona kaže
100 evra pola sata
i to bez poljupca

I eto
Rešila sam ti temu u tri poteza:lol:
Ti opet ne shvataš. Nije tema o klasičnoj prostituciji nego o seksu kao "najstarijem zanatu". Nisu postojale prostitutke od kada postoji čovek nego su se preko kreveta i seksa završavale mnoge stvari. Zato se i zove " najstariji zanat".

Najstariji zanat na svetu je prema arheološkim istraživanjima lov kao i proizvodnja oružja za lov. Takođe, tu je i skupljanje hrane i plodova.

A to što Meliot sanja, on o tome vazda i govori! :ljutko:
Pa dobro brate ali za lov se moze iskopati orudje i td kao areholoski dolaz. Kako ces da iskopas prostitutku? Kostur u selfi pozi s potpisom na tabli: momci 50 posto popusta na moj kanal samo danas sam dobre volje.

Sa razlogom se konstatuje da u Njemačkoj i N. Zelandu ima mnogo manje nasilja, netrpeljivosti pa samim tim i nekih bolesti.
Razlog, legalizovali su prostituciju tj najstariji zanat na svijetu.

Samim tim, muškarci u tim zemljama su smireniji, pitomiji a i zdraviji (da ne objašnjavam sad i to :rtfm:).
Dakle, 2/3 toga je uradjeno u i preko kreveta.. divotaa.
Ne kontam zašto se to kod nas brani, kad su bennefiti tog zanata duboko potrebni, a i država bi profitirala na tome? :mrgreen:

Samim učešćem u tom najstarijem zanatu i žene bi se mijenjale i to samo nabolje, jer nije zabadava ona; "glupe žene dižu glas a pametne noge".
Ne volim ni Njemačku ni N. Zeland
Ali kad bolje razmislim...

Pa u mladosti sam iz seksa vukla neke fizičarske informacije, bilo da je teorijska fizika, filozofija nauke recimo.. dobijala pomoć oko naučnih pitanja. Posle kada sam to apsolvirala, onda sam prešla na radnike i baštovane ;)

U poslednje vreme seks je služio kao eksperiment za pomeranje granica, što je višestruko korisno, ali ne za novac.

Uvek ima neka korist od seksa, obrni okreni. Ako je sa nekom osobom nema ili je odbojnost prema toj osobi jača od eventualne koristi - onda ga ne treba ni imati.

Back