- Poruka
- 37.671
naravno da je šalaSamo što sam ja "mmm Meliote" shvatio kao šalu što ona to i jeste.![]()
kao i ono tvoje mačkice što si mi napisao pa ispravio.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da je šalaSamo što sam ja "mmm Meliote" shvatio kao šalu što ona to i jeste.![]()
Mogao je neko protumačiti kao vulgarnost zato sam promenio.naravno da je šala
kao i ono tvoje mačkice što si mi napisao pa ispravio.![]()
Kada budem ponovo u Nišu javljam ti se.Mi smo Nišlije južnjaci mi uvek imamo intenzivne emocije
AI kaže ne voli ga a ti me pitaš zašto te mrzim
opet neka igra reči
,ne voleti, i ,mrzeti, nekog su dijametralno suprotne senzacije tako da bi tvoje pitanje trebalo preformulisati.
Kada budem ponovo u Nišu javljam ti se.![]()
rece neko ko je citav zivot neozenjen...А тек како супруг може да управља женом преко кревета!!!
Ако је добро истеслачи, има три дана без примедбе да му пере, чисти, пуши, спрема доручак, ручак и вечеру + две ужине.
Da pijemo kafu, da se družimo.Prva pretpostavka pa pogrešna![]()
Da pijemo kafu, da se družimo.![]()
ne mnoge, nego SVE.Koliko ima istine u tome da se mnoge stvari u životu završavaju preko kreveta?
Apsolutno tačnoА тек како супруг може да управља женом преко кревета!!!
Ако је добро истеслачи, има три дана без примедбе да му пере, чисти, пуши, спрема доручак, ручак и вечеру + две ужине.
a poslije toga?Da pijemo kafu, da se družimo.![]()
Qq totsia poslije toga?![]()
Ko to može znati?a poslije toga?![]()
jako unosan posao. imaš je, prodaš je i opet je imašPonovo Meliot prepodobni o kurvama?
pretpostavljamo razvoj situacijeKo to može znati?![]()
ja mislim da bi ga meliot zađuđuskao perfi šta ti misliš
Mislim da od tecl kafe nema ništa, PerfectOne se ne oglašava o pozivu.pretpostavljamo razvoj situacije![]()
Ne bih se ja u to mesalaja mislim da bi ga meliot zađuđuskao perfi šta ti misliš![]()
mi ćemo biti jojajeriNe bih se ja u to mesala![]()
Metalostrugar?Koliko ima istine u tome da se mnoge stvari u životu završavaju preko kreveta?