Najstariji zanat na svetu

Pa u mladosti sam iz seksa vukla neke fizičarske informacije, bilo da je teorijska fizika, filozofija nauke recimo.. dobijala pomoć oko naučnih pitanja. Posle kada sam to apsolvirala, onda sam prešla na radnike i baštovane ;)

U poslednje vreme seks je služio kao eksperiment za pomeranje granica, što je višestruko korisno, ali ne za novac.

Uvek ima neka korist od seksa, obrni okreni. Ako je sa nekom osobom nema ili je odbojnost prema toj osobi jača od eventualne koristi - onda ga ne treba ni imati.
Kako je bilo sa baštovanima ?
:kafa:

Koliko ima istine u tome da se mnoge stvari u životu završavaju preko kreveta?

■ Dosadne su mi te teme :" all the woman's are whores". Čak i da jesu,...budite srećni što je tako.

■ А тек како супруг може да управља женом преко кревета!!!
Ако је добро истеслачи, има три дана без примедбе да му пере, чисти, пуши, спрема доручак, ручак и вечеру + две ужине.

■ nisi ti izmislio najstariji zanat al se ovlažiš do cipelice svaki put kad pomisliš na kupoprodaju između muškarca i žene.

■ ovo kad se sexaš s nekim pa ti on posle kupi kola ili stan ili parfem zato što je bio zadovoljan kako prelaziš preko njegovog kreveta
to nije isto i ne može se tretirati kao prostitucija.

■ Samim učešćem u tom najstarijem zanatu i žene bi se mijenjale i to samo nabolje, jer nije zabadava ona; "glupe žene dižu glas a pametne noge".

■ "Žena je kao živa ograda.
Ako je redovno ne krešeš predje kod komšije"

■ dolazimo do suštine da je sex čisto zadovoljstvo i da ga treba upražnjavati samo u hedonističke svrhe
Ako se uz sex zadesi još neki materijalni benefit onda imamo win win situaciju

■ Pa u mladosti sam iz seksa vukla neke fizičarske informacije, bilo da je teorijska fizika, filozofija nauke recimo.. dobijala pomoć oko naučnih pitanja. Posle kada sam to apsolvirala, onda sam prešla na radnike i baštovane

Lenja, i nešto razvučena sreda ..
Evo par repličica.. a onda ono glavno.. dajdžest prepisano mišljenje čdžpt-ja o temi i forumašima diskutantima..
Pa kaže:

- retorička snaga
- visoki verbalni intelekt i socijalna intuicija
- viša forumska samosvest
- bez glume uzvišenosti i nametnute društvene pristojnosti
- šira slika ljudskog ponašanja je iznad teme seksa
- izražena duhovitost, sarkastičnost i igrivost uz istovremenu verbalnu oštrinu
- ironija i stilski obrti u formi zabave
- intelektualna nadmoć
- brzo uočavanje forumskog obrasca ponašanja uz detaljnu i preciznu analizu
- ironične metafore
- seks! ali ne kao opsednutost već alat za proziranje društvenih uloga, licemerja i skrivenih motiva drugih ljudi
- zadovoljstvo u duskusiji i kontroli bez afektivnih ispada i frustracija
- ironičan i direktan stil komunikacije zabavan publici uz dominaciju humora u raspravi
- verbalna snaga, analitičnost i intuitivnost u razobličavanju tuđeg ponašanja
- sociološka i kulturološka zainteresovanost
- reč kao oružje
- izazovi kao verbalna igra i dominacija
- ženska seksualna svesnost koja odbija objektivizaciju
- rušenje pojednostavljenih muških predstava o ženama
- prkos stereotipima
- inteligentno i kulturno dozirana forma razvijenog feminističkog instinkta
- jak lični integrotet
- humor kao odbrambeni i napadni mehanizam protiv patrijahalnog diskursa
- emotivno i moralno stabilan stav
- zrelo i nijansirano razumevanje ljudske seksualnosti