- Poruka
- 42.587
Ovaj potforum nije polemičkog tipa. Piše se opušteno o ljubavi, sexu, vezama. Relaxiraj pisanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nastaviš da mi se ovako obraćaš a ja moderišem ovaj forum preduzeću druge mere.Ko je tebi bilo šta rekao? Juče si me iznervirala i uvredila i rekao sam ti da želim da prestanem komunikaciju sa tobom. Ja sa sela nema šta sa tobom iz grada da pričam.
kad je mlada i lepa onda oce opasne momke i smradove a dobri momci rade na sebi i sticui onda se cude sto su samohrane majke i razvedene i olupane i babadevojke i isfrustrirane zenetine prinudjene na kompromise sa svojim stavovima
ja mislim da meliot bas lepo komuniciraKvariš temu svojim ograničenim razumevanjem ljudi i tvrdim nefleksibilnim stavom koji odudara od ovog ptfa. Živi i pusti druge da žive.
Ti nisi moderator. Već sad provociraš. Nisam sisala vesla.ja mislim da meliot bas lepo komunicira
vadis iz kontekstaA da malo prestaneš da provociraš?
Znači okarakterišeš ljude kao nenormalne? To je uvreda za mnoge ovde.
Jeltako
ja nisam ni rekao da sam moderatorTi nisi moderator. Već sad provociraš. Nisam sisala vesla.
Nije mi praksa. Slušaj, prestani da ocrnjuješ pre svega žene ali i muškarce koji ne žive porodičnim životom koji propagiraš. Ovo je ptf otvoren za razne načine života i ne potencira non stop nešto što druge može da vređa. To je sve. I nije teško.Slobodno, znaš koliko sam se uplašio. Banuj me.
sto ti nalazis za uvredljivo to sto je on izneo svoj stav i smatra ga normalnim za sebe i svoje pojmove o normalnostiNije mi praksa. Slušaj, prestani da ocrnjuješ pre svega žene ali i muškarce koji ne žive porodičnim životom koji propagira. Ovo je ptf otvoren za razne načine života i ne potencira non stop nešto što druge može da vređa. To je sve. I nije teško.
Znači došli smo do toga da je propagiranje porodičnih vrednoosti vređanje?Nije mi praksa. Slušaj, prestani da ocrnjuješ pre svega žene ali i muškarce koji ne žive porodičnim životom koji propagiraš. Ovo je ptf otvoren za razne načine života i ne potencira non stop nešto što druge može da vređa. To je sve. I nije teško.
a sta si sisala?Ti nisi moderator. Već sad provociraš. Nisam sisala vesla.
nije to reklaZnači došli smo do toga da je propagiranje porodičnih vrednoosti vređanje?
izgleda da je takoZnači došli smo do toga da je propagiranje porodičnih vrednoosti vređanje?
Ajde tamo vratite se na politiku i političarite. Ovde lepo pišete o ljubavi, sexu, uživajte, ne budite zadrti i tako dalje.. Ko to voli da čita. Ovde ljudi beže od politike i polemike, prva ja. Nit me zanima nit želim.a sta si sisala?
moze to i lepse malo, recimo ne kopcam se na ledja
kako god po tebi je uvek samo zena uzrok...kad je mlada i lepa onda oce opasne momke i smradove a dobri momci rade na sebi i sticu
e kad njoj prodje mladost i lepota i kad se olupa dobro i razvede od muza ili dva i ostane sama matora i ruzna sa dvoje troje dece
i bez kesa onda otkriva vrednosti lepih i plemenitih osobina
ma jeliiii
i naravno onda da prodaju tu pricu o svom miru i da im ne treba niko i slicno
pa naravno kad je nece niko
jer de si bila kad sam bio niko
zena uvek i po pravilu sece granu na kojoj sedi
niko ne zna i ne moze da se usere sebi u zivot kao zena
a konstantno okrivljuje muskarca
ipak na kraju svakog kraja uvek glupost placa cenu
pa za to je kriv radikalni feminizam cija se sve veca zastupljenost ogleda u tome sto zadire u sve sfere zivotaAjde tamo vratite se na politiku i političarite. Ovde lepo pišete o ljubavi, sexu, uživajte, ne budite zadrti i tako dalje.. Ko to voli da čita. Ovde ljudi beže od politike i polemike, prva ja. Nit me zanima nit želim.
ja u opste ne kazem da se to ne moze odnositi na muskarcekako god po tebi je uvek samo zena uzrok...
ta moja drugarica koja je bila 10 godina u vezi i koju je momak ostavio...lik je ziveo na njenoj grbaci svo vreme, u njenoj kuci, ima firmu svoju, kuva, pere, sve...
opet...digao mu se na neku...hemija jel...dosada, sta god...i otisao...ostala sama...ima muskih primeraka zbog kojih je bolja opcija biti sam...cak i zauvek..
ne budi nervoznaAjde tamo vratite se na politiku i političarite. Ovde lepo pišete o ljubavi, sexu, uživajte, ne budite zadrti i tako dalje.. Ko to voli da čita. Ovde ljudi beže od politike i polemike, prva ja. Nit me zanima nit želim.
sad si naebopa za to je kriv radikalni feminizam cija se sve veca zastupljenost ogleda u tome sto zadire u sve sfere zivota
odgovore treba traziti tamo
Mene to ne zanima. Samo želim da bude lepa atmosfera na prfu koji moderišem. Da ne bude teških reči i osuda za tuđe izbore.pa za to je kriv radikalni feminizam cija se sve veca zastupljenost ogleda u tome sto zadire u sve sfere zivota
odgovore treba traziti tamo
pa njih 20 ne mogu na mene jednogsad si naebo
Imam pravo da moderišem diskusiju. Dakle, na ovom ptfu nije praksa da se tako piše polemički. Ljudi pišu šta misle opušteno bez tog negativnog naboja osuda. Ne mogu dugo sad da budem ovde, ali molim da razgovor ide u pravcu izražavanja stava na mekan način.ne budi nervozna
kako ti njemu kazes da prestane,
prestani i ti da govoris nekome sta ce i gde da ide, ili pise - no no
pa ti si zapocela jer si napala meliota da ima nesto protiv tebe samo zato sto ti se ne svidja njegov pojam o normalnostiMene to ne zanima. Samo želim da bude lepa atmosfera na prfu koji moderišem. Da ne bude teških reči i osuda za tuđe izbore.
to nije moderisanje diskusijeImam pravo da moderišem diskusiju. Dakle, na ovom ptfu nije praksa da se tako piše polemički. Ljudi pišu šta misle opušteno bez tog negativnog naboja osuda. Ne mogu dugo sad da budem ovde, ali molim da razgovor ide u pravcu izražavanja stava na mekan način.