Zašto ima toliko samaca u svetu?

i onda se cude sto su samohrane majke i razvedene i olupane i babadevojke i isfrustrirane zenetine prinudjene na kompromise sa svojim stavovima
kad je mlada i lepa onda oce opasne momke i smradove a dobri momci rade na sebi i sticu
e kad njoj prodje mladost i lepota i kad se olupa dobro i razvede od muza ili dva i ostane sama matora i ruzna sa dvoje troje dece
i bez kesa onda otkriva vrednosti lepih i plemenitih osobina

ma jeliiii :D

i naravno onda da prodaju tu pricu o svom miru i da im ne treba niko i slicno
pa naravno kad je nece niko
jer de si bila kad sam bio niko

zena uvek i po pravilu sece granu na kojoj sedi
niko ne zna i ne moze da se usere sebi u zivot kao zena

a konstantno okrivljuje muskarca

ipak na kraju svakog kraja uvek glupost placa cenu

Slobodno, znaš koliko sam se uplašio. Banuj me.
Nije mi praksa. Slušaj, prestani da ocrnjuješ pre svega žene ali i muškarce koji ne žive porodičnim životom koji propagiraš. Ovo je ptf otvoren za razne načine života i ne potencira non stop nešto što druge može da vređa. To je sve. I nije teško.

Nije mi praksa. Slušaj, prestani da ocrnjuješ pre svega žene ali i muškarce koji ne žive porodičnim životom koji propagira. Ovo je ptf otvoren za razne načine života i ne potencira non stop nešto što druge može da vređa. To je sve. I nije teško.
sto ti nalazis za uvredljivo to sto je on izneo svoj stav i smatra ga normalnim za sebe i svoje pojmove o normalnosti
ja recimo isto ne zivim porodicnim zivotom a nalazim da je on u pravu i ni na koji nacin ne dozivljavam to kao u vredljivo

Znači došli smo do toga da je propagiranje porodičnih vrednoosti vređanje?
nije to rekla

rekla je da ne ocrnjujes zene (first of all) a potom i muskarce koji ne zive porodicnim zivotom, tj u braku.

jbg nekad se ljudi prosto mroaju razvesti.

ne mozemo da ocrnjujemo ni one koji uopste ne zele da zive porodicnim zivotom NIKADA , ali ni oni ne bi trebali to da propagiraju. jer ako propagiraju onda imas pravo i ti da propagiras svoje vidjenje...

kad je mlada i lepa onda oce opasne momke i smradove a dobri momci rade na sebi i sticu
e kad njoj prodje mladost i lepota i kad se olupa dobro i razvede od muza ili dva i ostane sama matora i ruzna sa dvoje troje dece
i bez kesa onda otkriva vrednosti lepih i plemenitih osobina

ma jeliiii :D

i naravno onda da prodaju tu pricu o svom miru i da im ne treba niko i slicno
pa naravno kad je nece niko
jer de si bila kad sam bio niko

zena uvek i po pravilu sece granu na kojoj sedi
niko ne zna i ne moze da se usere sebi u zivot kao zena

a konstantno okrivljuje muskarca

ipak na kraju svakog kraja uvek glupost placa cenu
kako god po tebi je uvek samo zena uzrok...
ta moja drugarica koja je bila 10 godina u vezi i koju je momak ostavio...lik je ziveo na njenoj grbaci svo vreme, u njenoj kuci, ima firmu svoju, kuva, pere, sve...
opet...digao mu se na neku...hemija jel...dosada, sta god...i otisao...ostala sama...ima muskih primeraka zbog kojih je bolja opcija biti sam...cak i zauvek..

Ajde tamo vratite se na politiku i političarite. Ovde lepo pišete o ljubavi, sexu, uživajte, ne budite zadrti i tako dalje.. Ko to voli da čita. Ovde ljudi beže od politike i polemike, prva ja. Nit me zanima nit želim.
pa za to je kriv radikalni feminizam cija se sve veca zastupljenost ogleda u tome sto zadire u sve sfere zivota

odgovore treba traziti tamo

kako god po tebi je uvek samo zena uzrok...
ta moja drugarica koja je bila 10 godina u vezi i koju je momak ostavio...lik je ziveo na njenoj grbaci svo vreme, u njenoj kuci, ima firmu svoju, kuva, pere, sve...
opet...digao mu se na neku...hemija jel...dosada, sta god...i otisao...ostala sama...ima muskih primeraka zbog kojih je bolja opcija biti sam...cak i zauvek..
ja u opste ne kazem da se to ne moze odnositi na muskarce
nisam to nigde rekao
to je ostavljeno zenama da se upecaju

ali slazem se

Ajde tamo vratite se na politiku i političarite. Ovde lepo pišete o ljubavi, sexu, uživajte, ne budite zadrti i tako dalje.. Ko to voli da čita. Ovde ljudi beže od politike i polemike, prva ja. Nit me zanima nit želim.
ne budi nervozna

kako ti njemu kazes da prestane,
prestani i ti da govoris nekome sta ce i gde da ide, ili pise - no no

znam da si kulturna i fina persona , no sikiriki...

ne budi nervozna

kako ti njemu kazes da prestane,
prestani i ti da govoris nekome sta ce i gde da ide, ili pise - no no
Imam pravo da moderišem diskusiju. Dakle, na ovom ptfu nije praksa da se tako piše polemički. Ljudi pišu šta misle opušteno bez tog negativnog naboja osuda. Ne mogu dugo sad da budem ovde, ali molim da razgovor ide u pravcu izražavanja stava na mekan način.

Imam pravo da moderišem diskusiju. Dakle, na ovom ptfu nije praksa da se tako piše polemički. Ljudi pišu šta misle opušteno bez tog negativnog naboja osuda. Ne mogu dugo sad da budem ovde, ali molim da razgovor ide u pravcu izražavanja stava na mekan način.
to nije moderisanje diskusije
to je zloupotreba statusa moderatora i vrlo ograniceno i subjektivno tumacenje napisanog sadrzaja

aj budemo realni
to treba da se radi argumentom a ne pretnjom
pretnja je po pravilu nedostatak argumenta i nemoc <3

Back