Zasto i sta?

ma evo idem da bih zadovoljio black-star-a, ali i ostale sa teme Neprilagodjene (ako ih uopste i boli nesto za mene xD )
Nisam rekao da ne ideš nego da ne očekuješ ništa sem bombonica.
Ja sam možda lud čim ne mogu da prepoznam da si ti lud, haha. Meni si ti normalan a psihijatri nisu.
Ako "pucaš" onda jbg uzmi te tablete, samo sam besan na ceo svet zašto TI da piješ tablete...razumeš.

Nisam rekao da ne ideš nego da ne očekuješ ništa sem bombonica.
Ja sam možda lud čim ne mogu da prepoznam da si ti lud, haha. Meni si ti normalan a psihijatri nisu.
Ako "pucaš" onda jbg uzmi te tablete, samo sam besan na ceo svet zašto TI da piješ tablete...razumeš.
ma kazem ti, samoubistvo nije losa stvar. Ali cekaj, moram da nadjem adekvatan nacin za to. Svi ljudi oko mene su teroristi na toj temi i ne pomazu :/

ma on mi se ne svidja sto pisha po zenskom polu po onom uvodu na wiki. Ja pisham i na jedan i na drugi, jer nisu dovoljno prefinjeni u svojoj sirovoj manifestaciji. Zato je moj filozof Martinus Thomsen :)
Wikipedia je pisana od strane nekoga ko ga je tako shvatio.
Ja sam zamislio da sam bespolno biće sa druge planete, pa sam ga shvatio u "Pol i karakter", ali ima on još dobrog štiva.
Jedini pravi ženomrzac je bio Šopenhauer. Čak i Vajninger ga osuđuje.
Niče je pokušao da na metafizičkom nivou poveže muškarce i žene, pa je poludeo, znači samo ne pokušavaj da shvatiš žene 😂
Šalim se.

Wikipedia je pisana od strane nekoga ko ga je tako shvatio.
Ja sam zamislio da sam bespolno biće sa druge planete, pa sam ga shvatio u "Pol i karakter", ali ima on još dobrog štiva.
Jedini pravi ženomrzac je bio Šopenhauer. Čak i Vajninger ga osuđuje.
Niče je pokušao da na metafizičkom nivou poveže muškarce i žene, pa je poludeo, znači samo ne pokušavaj da shvatiš žene 😂
Šalim se.
Mozda bih i Weiningera uzeo da citam, ali sam umoram za bilo koju kategorizaciju vec postojeceg/poznatog. Sve sto kazem deluje bezobrazno jbt

E Mada... nekako sam u ovom okruzenju depresivan, i stvarno mi se gadi zivot... I kad samo ocekujem one odgovore na ove poruke (poseti terapeuta itd), znam unapred, vise od 60% "pomoci" je te vrste, te vrste redirekcije... evo uskoro idem kod psihijatra.
Na koje okruženje misliš ,ovo ovde ili kod kuće ,?

Mozda bilo kome, kojem samo kazem "ne" na neki... mozda podjebavacki razmazen nacin. E da, nije retko da dobijem od drugih da sam razmazen... ma sve
Čuo sam. Tj video.
To ti je zbog teme o suicidu, čim neko kaže da bi se ubio, to je odmah "razmaženost".
Zato sam pomenuo Vajningera. On se nije ubio zbog sebe, već zbog svega, prosto si me podsetio na njega. I on je bio mlad, 23 godine. Ne znam koliko ti imaš, ali sigurno su 20-te.

iskljuci mozak, i samo rintaj ko masina, ako tako ne radis, lenj si i razmazen, uobrazenko, sa svim ostalim redovima analogija sa nekim stereotipnim karakteristikama picopevca
Pa to...
FB_IMG_16596327511564706.jpg

Back