Zašto Đi Ping ne dolazi u Hrvatsku?

autorska tema...

obrazloženje ali bez vulgarizama...

...Hvala !!!
Зато што већина Хрвата су највећи расисти, Зуроф директор Симон Визентал Центра у Јерусалиму и задњи ловац на нацисте је изнео чињенице да је Хрватска фашистичка. Многи Хрвати су проусташки. Због тога наравно да неће Đi Ping да посети Хрватску.
 
autorska tema...

obrazloženje ali bez vulgarizama...

...Hvala !!!


Pa zato sto je hrvatska nebitna drzava i zapadna konjusarska tvorevina.

Samim tim kao takvi, sa konjusarskim mentalitetom Kini nikada ne mogu biti pouzdan partner.

Kinezi grade saveznistva sa drzavama koje zele zajednicko poslovanje na obostranu korist.

Krvatska je kolonija zapada i tu samim tim nema razgovora.
 
chinese-president-xi-jinping-l-croatian-kolinda-440nw-8426313a.jpg
 
Dubrovnik

Nikada Srbima ne bi dao pedalj Hrvatske, kao ni Bošnjacima i Hrvatima.
Mađarima pogotovo ne.
Dubrovnik bi postao Republika Ragusa, Dalmacija i Istra išla bi Talijanima, sjeverozapad Slovencima, a Slavonija, Baranja i Vojvodina postali bi dio mog imperija.
Državu bi nazvao Panonia, u njoj bi mogli živjeti samo odabrani, a mačka bi imala status kao u starom Egiptu.

Ma u biti kada malo bolje razmislim, jednostavno bi si uzeo cijeli mediteran.

Oni koji bi na zidu držali moju sliku i svaki me dan gledali i slušali na televiziji mogli bi ostati, a onim drugima, široka im Afrika.

oskare, vi ste!? 😜😆😆😆😉
 
autorska tema...

obrazloženje ali bez vulgarizama...

...Hvala !!!
amerika je u prolece 2022 naredila hrvatskoj da otkaze ugovor sa kineskim firmama o izgradnji novih luckih objekata u Rijeci i da taj posao ustupi americkim firmama. Naravno, raskidanjem ugovora, hrvatska je debelo ostecena, al kad gazda preko okenana naredi, o tome se ne diskutira..............POSEBNO NE, AKO JE PAR POLITICARA U HRVATSKOJ PRIMILO PO PAR STOTINA HILJADA DOLARA DA RASKINE UGOVOR SA KINOM.

Treba "eliminisati" svakog politicara na ovoj planeti koja na ovakav nacin unistava svoju zemlju.................TEK DA SE ZNA ZASTO JE EVROPA DANAS U OVAKVIM GOMNIMA ....................svi se kao cude, kako moze Solc, Makron, Melone........da rade protiv svojih drzava A NIKO NE POMINJE KORUPCIJU ZA TO STO ONI RADE.
ZATO JE DOLAR NAJVAZNIJE AMERICKO ORUZJE .............SA KOJIM AMERIKA MOZE DA KUPI I BRATA KOJI CE UBITI SVOG BRATA...............primer ukrajina.
 
Сматра се да хрватска нема своју вољу, по питању спољне политике.
ne smatra se, vec je hrvatska javno ustupila svoju volju vasingtonu.............to pokazuje na svakom koraku izvrsavajuci bezpogovorno svaku, pa i samoubilacku naredbu iz vasingtona............i opet mi objasnite, kako to amerika uspeva, kakvim se sredstvima sluzi...........?
 

Back
Top