Слажем се за ово наведено , али само да објасним да ти капиталисти нису СНС банда , већ сам писла о њима, то су ДОСОВСКИ ТАЈКУНИ .
Истина је да су се обогатили , не деведесетих , тада су кренули , али највише су се обогатили после државног удара 2000 године када су кренули да купују све оно што је Ђинђић распродавао ..то је досовска банда .
Ne, nije SAMO DOS-ovska banda, vec i JUL/SPS/SRS/SPO banda, a o SNS bandi molim te necu ni da pricam - celu Srbiju su oteli, pogledaj samo koliko se gradi, ne samo u Beogradu, bio sam i u Soko Banji pre 10-15 dana, i tamo nicu zgrade, ja ne znam koliko stanova i za koga se to gradi.
Da li ti imas novac za novi stan? Ja sam kupio 40 godina stari stan, u zgradi, na kredit, sa delom novca koji sam dobio od roditelja kada su oni prodali svoj stan i kupili manji, A IMAM VRHUNSKO ZANIMANJE, RADIM U PRIVATNOJ FIRMI SA NAJSAVREMENIJIM TEHNOLOGIJAMA. Drugim recima, osim lekara, da vidim toga ko zaradjuje vise od mene i kako to zaradjuje - a ne zaradjujem nista specijalno JER SU NAM SVIMA SPUSTILI PLATE.
Da li znas da da bi zaradio 1 milion evra moras da zaradis svaki dan tokom citave jedne godine 3000 EUR - znaci 3000 EUR da zaradis svaki dana u godini, i sa tim za godinu dana imas 1 milion evra.
Sad probaj da izracunas koliko ti treba novca da podignes jednu zgradu u Beogradu. Samo da napomenem da i da bi dobio kredit moras da polozis nesto u zalog, a to nesto - recimo hoces da uzmes kredit od 1 milion evra - mora da bude VREDNIJE od milion evra.
Hocu da kazem gde su ti i kako su zaradili tolike pare, kada ja kao strucnjak u najsavremenijim tehnologijama zivim prilicno skromno?
Ne, to je sve banda, cak me ni ne zanima koja i cija - problem je da su nas pretvorili u roblje i da nam uvoze strance i menjaju strukturu stanovnistva.
Sto je rekao jedan nas politicar, NJIMA VISE NE TREBA SRPSKI NAROD, NJIMA TREBA RADNA SNAGA - da li ce to biti crni, zuti, crveni ili beli, to ih ne zanima vise. TO ZANIMA NAS - SA KIM CE DECA DA NAM IDU U SKOLE, i da li ce nekom sutra da padne na pamet da nam sece glave jer ga vredja nasa verska pripadnost. Zaboravio TUPAVI narod kako je bilo pod Turcima, a nista nije naucio iz rata u Siriji koji je lepo pokazao kako ce proci nepodobni pod ISIS-om.
Ljut sam jer vidim da se neki tek sada osvescuju u kom haosu zivimo, a ljudi upozoravaju o tome evo vec 4 godine. Ponavljam stalno, da smo smenili ovu vlast jos 2020. godine, a MOGLI SMO DA JE NAROD IZASAO NA ULICU I HEBAO IM NANU NANINU, ako nista zbog onog zatvaranja zbog cirkusa Korona, mnogo toga se NE BI DESILO, izmedju ostalog i IZDAJA KIM OD STRANE ALEKSANDRA NEPOJAMNIKA VUCICA, ali i ovaj uvoz strane radne snage, i jos mnogo toga se ne bi desilo - EXPO ludilo, na primer.