Dark_hazard
Iskusan
- Poruka
- 5.540
Sta je tebi zapalo smesno? 
p.s. nemam ni ja ono, nabavicu ako volis.

p.s. nemam ni ja ono, nabavicu ako volis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..vas dvoje (dvojica..?![]()
) - na pp..
![]()
Pa i to im se možeJaooo al su razmazene.
Strasno.
Pa kad si stavila muski pol pa zbunjujes po forumu.Ovo bre
..jedina pametna stvar koju je vreme donelo je da devojke ne moraju da se udaju, za bilo koga, onda "kad treba" ili kad im kazu..
..i dalje se devojke udaju..za prave ili pogreshne, sad je samo na njima da budu u pravu ili da ne budu..
..sve u svemu - preuzele su odgovornost za josh jedan aspekt svog zivota, shto ne moze biti loshe, zar ne, kako god da se zavrshi..?
..da li je greshaka vishe sad ili nekad, to ne pokazuje broj razvoda..vec broj srecnih brakova..
..nisam sigurna da postoji takva statistika sad, a kamoli nekad..![]()
Postoje statistike o razvodima sto navodi na zakljucak da su ti brakovi nesrecni cim se rasturaju.
Medjutim nikad nisam cuo za statistiku o srecnim brakovima.
Dionis, mogao bi ti da otvoris temu "zasto muskarci nece da se zene" jer je sve vise i takvih slucajeva.
Šta je za tebe moral?
Ajde ko smije da napravi istorijsku analizu promjene mentaliteta u svijetu?
Zar nisu devojke tema?
Moracemo Dionisa da ozenimo nekom finom tradicionalnom devicom...tema je shto njegova ugledna porodica izumire zato shto vishe ne mogu da prisiljavaju zene da im radjaju decu..![]()
Moracemo Dionisa da ozenimo nekom finom tradicionalnom devicom.
zato sto i muskarci nisu ono sto su nekad bili ...emancipacija ih je skrenula sa pravoga puta a i muskraci su svojim delovanjem to doprineli...zena je kaa cvet lep ako se zaliva i odrzava.. a mi muski smo ga zapustili..treba ih zalivati paznjom i ljubavlju..ocigledno smo postali hladnokrvno proracunata bica,svako gleda svoje dupe a drugi mu koristi da bi zadovoljio svoje potrebe..iz te devijantne filozofije raspadi brakova su logicna posledica...
Moracemo Dionisa da ozenimo nekom finom tradicionalnom devicom.
Vestalkom?
Ili da uveze neku iz Albanije? Otvorićemo žiro-račun za donacije ne bi li Diki imao love da pazari devicu po meri.