Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
Pa te njegove ne mogu, dalje od sporeta ne vide.
A sta ako ih vise nema?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa te njegove ne mogu, dalje od sporeta ne vide.
A sta ako ih vise nema?![]()
A ima valjda u tim zabitima bez asfalta u sumi nekoj, gde vec ziviAko nema, onda ce morati sam sebi dete da rodi.
![]()
znas kako, imamo mi prijatelja koga je zena ostavila... i tako smo ga svi mi tesili kad je kukao nad zlom sudbinom, pa sta joj bi, zasto ode, sve sam joj dao, sve je imala, bili smo srecni... dok jednom taj isti mucenik nije priznao kako je tukao, i to zasto, zato sto nije oprala solju iz koje je popio kafu kad je krenuo na posao... kao zamisli, ja rintam a ona za ceo dan nije mogla ni solju da opere... posle nekog vremena nasao je drugu... po meni, bolje da zivot provede sama nego u takvom braku... eto ozbog takvih primera se devojke ne udaju, a njih je mnoooogo, cak i ovde na forumu ih ima kol'ko 'oces
Pa da, to su one sto hoce da budu obozavane, sto im treba bezuslovna ljubav i sto ne mogu jos da se udaju jer se nisu "obezbijedile materijalno", jer cim zarade prvi milion, odmah ce biti sigurne da nece biti batina.
A opet, sigurno ima i onih zena kojima sve to ne treba, nego su kao lokomotive koje motivisu i sebe i cijelu porodicu i oko koje sve sto dotakne blista.
Pa da, to su one sto hoce da budu obozavane, sto im treba bezuslovna ljubav i sto ne mogu jos da se udaju jer se nisu "obezbijedile materijalno", jer cim zarade prvi milion, odmah ce biti sigurne da nece biti batina.
A opet, sigurno ima i onih zena kojima sve to ne treba, nego su kao lokomotive koje motivisu i sebe i cijelu porodicu i oko koje sve sto dotakne blista.
a sta ako neka ne deli takve ambicije sa muzem i ne zeli da bude lokomotiva nego samo vagon npr? ipak da joj trpamo ugalj u furunu?!![]()
pa zena treba da bude obozavan na neki nacin..i ti zelis da te zena obozava...osnovna je ljudska potreba da voli i bude voljen...probaj malo da pogledas i iz zenskog ugla..nemoj da si krut ko balvan...razumevanje je vrlo vazno u uspostavljanju svih odnosa pa i bracnih...
To su javne zenske. One sluze opstim vrijednostima. Naci cemo je kako cuci u vrticu i tamo zadvoljava svoj majcinski instinkt.
Razumijevanje i saradnja su vec znak velike ljubavi i da izmedju njih ne postoji nista stoih ometa. Ne vidim razlog za neko obozavanje, jer to vec pretpostavlja disancu.
Razumijevanje i saradnja su vec znak velike ljubavi i da izmedju njih ne postoji nista stoih ometa. Ne vidim razlog za neko obozavanje, jer to vec pretpostavlja disancu.
pa dete treba da bude plod ljubavi a ne mehanickog prodiranja u zenu..nije zena samo fabrika za proizvodnju dece...
Zena je fabrika za reciklazu muskih otpadnih tekucina.
pa dete treba da bude plod ljubavi a ne mehanickog prodiranja u zenu..nije zena samo fabrika za proizvodnju dece...
Nekad je devojkama jedno od bitnih pitanja bila udaja...Jedva su cekale da se udaju i brak im je jako bio bitan,da ne kazem da su zene bile te koje su cuvale brak...
Pitam se,sta se ovo danas desava?Danas devojkama je bitnija sloboda od braka,posao je bitniji od porodice i cim nesto malo ne stima odmah traze drugog...
Nije mi jasno sta se to danas desava sa ljudima,posebno sa zenama...
Pa da, to se sad servira na TV. Hvala ti o Gladijatore sto si mi obezbijedio TV prenos uzivo! A ja ti kazem da je mehanicki suzivot moguc samo ako postoji veliki stepen medjusobnog razumijevanja i zadovoljstva u onom sto se radi! Zamisli da moras svaki dan 100 puta da prodjes pored supruge, i da je nijednom ne pogledas ljutito...
Inace, zena je rijetko bolja od muskarca. Samim tim sto je za nju tipicno da je u pasivnom modusu je cini losijom. Jaka dusa je aktivna.
Iskreno se nadam (bez želje da uvredim bilo koga) da je takvih muškaraca kao Dionys jako malo. Ok, mi je neko nazovi "nadigravanje" između muškarca i žene, ali ovo što on piše je preterivanje. Ili je možda druge vere, pa u skladu sa njom, tretira žene.