A nisi ni čuvaoNego si prepustio pra-baki, bilo ti lakše
Znaš kako se u narodu kaže - držo vreću il' trp'o u nju, isto se nazivaš lopovomPa, digao si bre toliku frku na majke, ali samo na majke!!! što ima mame ili svekrve povremeno pričuvaju decu, a vidi ga sad... "ko nema greha, neka prvi baci kamen", a ti bacaš li bacaš, a svoje grehe ne vidiš.
Ima jedna forumašica ovde koja javno priča da je izlazila uveče, a muž joj čuvao decu! Eto, nije bakaInače je grom-žena, obožavam je
Pa, što tate nebi pričuvale malo, ima i mama dušu da izadje da vidi šaren svet, da popriča sa živim ljudima, da popije tu kafu, a da joj u grlu ne zastane. Pa su bake slobodne. A ako bi izašao sa ženom, da se prošetate, da vidite pozorište, koncert, popijete tu kafu zajedno - ili ćeš da platiš čuvanje, ili će baka da pričuva. A ako nećeš ni to - za kog si malca u braku, keve ti???
Ko kaze da nisam cuvao?Zadnje sto mozes da mi spocitavas je to.
Vidi ovako,ja sam tolerantniji po tom pitanju nego sve te divne zene koje vam cuvaju decu zajedno... Aj sad, udri po svojevoljnim mucenicama... Kako je moguce da i pored tolikog visedecenijskog mraka u kojem su obitavale i dalje tako pricaju...
Nego si prepustio pra-baki, bilo ti lakše
Pa, što tate nebi pričuvale malo, ima i mama dušu da izadje da vidi šaren svet, da popriča sa živim ljudima, da popije tu kafu, a da joj u grlu ne zastane. Pa su bake slobodne. A ako bi izašao sa ženom, da se prošetate, da vidite pozorište, koncert, popijete tu kafu zajedno - ili ćeš da platiš čuvanje, ili će baka da pričuva. A ako nećeš ni to - za kog si malca u braku, keve ti???
Ja bas mislim da zene treba da povise kriterijume jos, tako ce da odvoje zito od kukolja, uplasenog, patrijarhalnog, iskompleksiranog muskarca od onog koji voli i ceni uspesnu zenu, zenu majku, poslovnu zenu, zadovoljnu zenu, onog koji nije ugrozen zenom i zeninim uspehom.
ako nista drugo, nick ti savrseno pristaje. 
...