lapsi
Iskusan
- Poruka
- 6.633
Nikada.Kod tebe u firmi ide remont,bićeš višak.
Nego Simo gdje si ti? Mnogi su mi pisali, udvarali se, ali ja kazem ili ćeš Lapsi izabrati pravog ili ostaješ sama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikada.Kod tebe u firmi ide remont,bićeš višak.
Ostani bolje sama.Nikada.
Nego Simo gdje si ti? Mnogi su mi pisali, udvarali se, ali ja kazem ili ćeš Lapsi izabrati pravog ili ostaješ sama.
vec sam oko toga imao temuJel pitas za svoju potenciju ili nesto drugo?
Ponekad je odgovor tako jednostavan, kao u onom kršćansko-propagandnom filmu "God's not Dead", kada mladi američki protestantski student zalutao na hiperliberalski, fakultetski kampus, pita svećenika za savjet, a ovaj mu odgovori s Matej (još nešto, uglavnom, citirao je odlomak iz "Novog Zavjeta" po Matiji.Nije zamor.
Nešto je tu , falilo,,! Svjesni su toga. Ide remont, onda 200 na sat.
Jest ti i primjer?!!!Ponekad je odgovor tako jednostavan, kao u onom kršćansko-propagandnom filmu "God's not Dead", kada mladi američki protestantski student zalutao na hiperliberalski, fakultetski kampus, pita svećenika za savjet, a ovaj mu odgovori s Matej (još nešto, uglavnom, citirao je odlomak iz "Novog Zavjeta" po Matiji.
Tako su i tebi dostupne riječi Proroka čijom će se mudrošću ljudska vrsta ako bude sreće, napajati još milenijima nakon njegove smrti.
Prosto k'o pasulj, samo je teško.
Naravno da jeste.Jest ti i primjer?!!!
Sutra akcija, a Mario na forumu.
Marijači je spešl fors. Nije on prašinar da šeta gilju.Sutra akcija, a Mario na forumu.
Diže revoluciju za tipkovnicom, gleda u monitor, ne trepće.
![]()
Ko ovi na prozoru kad je bio 9. mart.Sutra akcija, a Mario na forumu.
Diže revoluciju za tipkovnicom, gleda u monitor, ne trepće.
![]()
On svoje stavove nije menjao od pocetka za razliku od prepametnih studenata.Vesnik defetizma. Kaže imao je neku zagrejanu drugaricu 15 marta pa se ohladila.
U Đuri Mazutu ima energije kao u Čerčilu Vinstonu 1940. Iz njega isijava silna unutrašnja snaga. Ima harizmu neviđenu do sada.
Pogledajte prilog 1734850
Nema gde nijegde je miting sutra?
bukvalno...Kosjeric je reperZatišje pred buru.![]()
Mario bar tipka iz Srbije,za razliku od nje koja tipka iz BiH.Naravno da jeste.
Slušati na repeat, dok ti ne uđe u glavu.
To ti preporučujem, pa možda Srbi i opravdaju titulu drčnog naroda.
To što Zdravko kaže, to Srbima fali.
I nemoj stalno misliti - ma netko drugi će umjesto mene, zbog toga što neće.
Da se situacija umrtvila, Vucic bi raspisao izbore, i ne bi bezao od izbora kao sendvicari od jaja.Ili zaista jeste?
Nema izbora do 27e bro. Konec filma.Da se situacija umrtvila, Vucic bi raspisao izbore, i ne bi bezao od izbora kao sendvicari od jaja.
Cim ne raspisuje izbore, to je pokazatelj da je nesto trulo u vlasti diktatorskoj.
Ima jeftino kineske fleke za bazenčiće...Испумпало се.
Негде пушта...![]()
Znam, isto tako i ja.Ja sam tajni agent ima posla ko hoće da radi!