Zasto deluje da se situacija umrtvila?

Nije zamor.
Nešto je tu , falilo,,! Svjesni su toga. Ide remont, onda 200 na sat.
Ponekad je odgovor tako jednostavan, kao u onom kršćansko-propagandnom filmu "God's not Dead", kada mladi američki protestantski student zalutao na hiperliberalski, fakultetski kampus, pita svećenika za savjet, a ovaj mu odgovori s Matej (još nešto, uglavnom, citirao je odlomak iz "Novog Zavjeta" po Matiji.

Tako su i tebi dostupne riječi Proroka čijom će se mudrošću ljudska vrsta ako bude sreće, napajati još milenijima nakon njegove smrti.

Prosto k'o pasulj, samo je teško.

Ponekad je odgovor tako jednostavan, kao u onom kršćansko-propagandnom filmu "God's not Dead", kada mladi američki protestantski student zalutao na hiperliberalski, fakultetski kampus, pita svećenika za savjet, a ovaj mu odgovori s Matej (još nešto, uglavnom, citirao je odlomak iz "Novog Zavjeta" po Matiji.

Tako su i tebi dostupne riječi Proroka čijom će se mudrošću ljudska vrsta ako bude sreće, napajati još milenijima nakon njegove smrti.

Prosto k'o pasulj, samo je teško.
Jest ti i primjer?!!!

Sutra akcija! :mafijas:

1000004034.jpg

U narednim danima!

1000004035.jpg

Pa sad mislim da se situacija nije umrtvila ali isto tako nije se ni dodatno zaoštrila i radikalizovala, već ono ajmo reći da trenutno stagnira, ono ušla je u neku uslovno rečeno mirniju fazu ali to ne znači da se umrtvila i da je stvar prestala da bude aktuelna, ono što bi neki rekli, od sad više ne pijem ali ni manje, mislim i dalje gotovo svakodnevno imamo proteste širom Srbije i stvar je svakako i dalje aktuelna i daleko od gotove, ali realno to sve već predugo traje i prosto nije realno da baš sve vreme situacija bude istog intenziteta niti da svo vreme ide nekom linearnom i uzlaznom putanjom već da varira i odvija se ciklično i amplitudno kao i sve uopstalom, takođe videli smo već dosta puta da situacija začas može da se preokrene i da se zaoštri (iako je možda u tom trenutku delovalo da ide u pravcu nekog smirivanja), tako da sigurno biće tu još i velikih skupova i velikih protesta i svašta nešto (iako sad možda deluje nekima da je situacija ušla u možda neku malo mirniju fazu).

Isto tako ako je nekim ljudima već malo dosadilo sve jer predugo traje pa su ne znam možda prestali toliko da idu na proteste, da toliko prate i komentarišu dešavanja na dnevnoj bazi i šta ja znam to ne znači da su prestali da podržavaju studente i da su prestali da podržavaju promene, to što se neki ljudi u poslednje vreme možda malo više bave sopstvenim životom i nekim svojim stvarima umesto aktuelnim dešavanjima to apsolutno ne znači da su prestali da podržavaju celu stvar i da neće već koliko sutra opet izaći na proteste, isto tako siguran sam da niko od onih više od pola miliona ljudi koliko ih je bilo 15. Marta u Beogradu ili od onih ljudi koji su protestvovali u 142 opštine širom Srbije nije se predomislio i nije u fazonu, kao eeee jbga mi smo se zajebali ipak je Vučić car i ipak smo mi za Vučića, tako da ono što je najvažnije podrška ne jenjava, ideja ne jenjava i borba itekako još traje, sad nekad će se okupiti baš mnogo ljudi, nekad možda malo manje, nekad će to biti baš napeto i uzavrelo, nekad malo mirnije i opuštenije ali podrška je i dalje tu i to je najvažnije.

Back