- Poruka
- 85.296
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тако лепо што није.Џизс Крајст, како то?
Po mom iskustvu Srbija, dakle tu najviše mislim na Beograd i Novi Sad su okej za život u smislu da nema nasilnog kriminala mada je zadnjih godina i to u porastu pa možeš noću nakon izlaska komotno da se vraćaš kući.Autosovinizma ima i u najbogatijim i najuredjenijim drzavama, samo se drugacije kanalise.
Не, већ зато што користе "технологију" да прегледају и траже оно што их занима. Ми живимо у свету аватара и профила. Људи траже налог на друштвеним мрежама. Не занима их како се презиваш, нити ко су твоји. Гледају профиле и на основу тога одлучују са ким ће и колико ће. На профилима прате где се та особа креће, ко је прати, кога она прати, шта су јој интересовања, колико људи је заинтересовано за ту особу и шта о њој говоре путем коментара. Неће да губе време у разговору на улици, јер овако долазе брже до информација које их занимају.90% zena ima odbojan stav za bilo kakvu konverzaciju u društvu.Verovatno nepoverenje jer i većina muških prevarnti pa kada se sve to uzme u obzir dolazimo do toga da im je isplativije biti da su sami bez roda i poroda nego da se upuštaju u lutriju.
Ovo je moguće ako manja grupa muškaraca pravi društvo većoj grupi žena, razlete se na više stranaТако лепо што није.
Мушкарци су ти који су сами.
Жене никада нису саме.
Како то?Тако лепо што није.
Мушкарци су ти који су сами.
Жене никада нису саме.
Жене нису саме ни када говоре да јесу. Увек постоји један или више мушкараца.Како то?
Теорија скупова, комбинаторика, бесконачни низови,...Ovo je moguće ako manja grupa muškaraca pravi društvo većoj grupi žena, razlete se na više strana
Како то?Жене нису саме ни када говоре да јесу. Увек постоји један или више мушкараца.
Božeee pa toje GANG BANG!Жене нису саме ни када говоре да јесу. Увек постоји један или више мушкараца.
Не.Božeee pa toje GANG BANG!![]()
Такав је живот.Како то?
U IT-u sam, digital nomad i nemam dodira s poslovanjem u Srbiji... ali razumem sve o cemu pricas. I cuo sam od drugih slicne price.Po mom iskustvu Srbija, dakle tu najviše mislim na Beograd i Novi Sad su okej za život u smislu da nema nasilnog kriminala mada je zadnjih godina i to u porastu pa možeš noću nakon izlaska komotno da se vraćaš kući.
Međutim ako ovde nešto investiraš, neke pare iz inostranstva da otvaraš firmu za bilo šta to će odmah da ti se nakače razni da te zezaju i traže "svoj deo" odnosno "reket".
Te vrste sitnih prevaranata i reketaša Srbija je prepuna.
Okej si ako si neki zanatlija koji popravlja cipele ili šnajderka koja ušiva pantalone, ali da napraviš neke pare u Srbiji to odmah pirane nagrnu na tebe.
Nema nešto malo jačeg preduzetnika u Srbiji koji nije u talu sa vlastima i koji ne plaća i podmazuje gde treba.
Samo ako priviriš u taj svet, mrdneš malo srpskim biznis svetom naletećeš na svašta.
Najbolje sa inostranstvom sve što možeš. Ovde zaobilaziti gde god možeš.
Како то?Такав је живот.
Ne treba tako komplikovane teorije, recimo od 10 muškaraca neka petorica zauzmu samo po jednu ženu, dvojica grabljivih po dve, ova jedna neće nijednog, jedan isto neće nijednu, dvojica ostaju praznih šaka. I to su te dobrice.Теорија скупова, комбинаторика, бесконачни низови,...
Ја не познајем вишу математику, као ни комбинаторику. Оно што ја познајем јесу људи и како се живот одвија.Ne treba tako komplikovane teorije, recimo od 10 muškaraca neka petorica zauzmu samo po jednu ženu, dvojica grabljivih po dve, ova jedna neće nijednog, jedan isto neće nijednu, dvojica ostaju praznih šaka. I to su te dobrice.
Можеш. Знам их много. Без икога, без ичега.Заиста не знам како данас можеш бити сам, мислим на мушкарце.
Ма не сери дечко.Ја не познајем вишу математику, као ни комбинаторику. Оно што ја познајем јесу људи и како се живот одвија.
Ниједна жена никада није сама у потпуности. Увек, али увек постоји неки човек који ће да дође, ако му она окрене телефон. Некада је само један, а некада их је више. То је тако било одувек.
Са друге стране, мушкарци иду углавном сами. Мали број њих има више жена око себе, док већина тумара.
Како то?Ма не сери дечко.
Можеш. Знам их много. Без икога, без ичега.
Тако што за срање користиш адекватне просторијеКако то?
Како то?Тако што за срање користиш адекватне просторије