Zasto danas vecina devojaka ne pruza sansu dobrim momcima?

A ovde je reč o Burkini Faso ili Srbiji/Balkanu?

Zapadnjaci nisu bolji ljudi od Balkanaca, niti je njihov pojam "dobrog čoveka" bolji.

Сарађујем са Америма скоро деценију, да је овде 10% тога лепог и нормалног што сам доживео са тим обичним људима, ми би процветали.

Сарађујем са Америма скоро деценију, да је овде 10% тога лепог и нормалног што сам доживео са тим обичним људима, ми би процветали.
Probaj da razgranicis profesionalnu saradnju od onog sto svakodnevno sreces na ulici i generalno zivotu.

Amerika je kulturoloski zemlja treceg sveta.

Ju, pa zar to smeju. :zeek:
Zar se ne potpisuje neki ugovor koji sprečava sukob interesa ili tako nešto

Pošaljem joj ovaj mim i nijedna mi ne odoli :per:

ognjen vranjes.jpg

Nervira me hejt balkanaca kao da su zadnji olos na planeti.

Ovo govorim kao neko ko nije rodjen na Balkanu, ko je odbijao da se druzi s nasima, kao mali cak i da govori jezik svojih roditelja.

Onda sam odrastao i shvatio koliko je to bilo glupo. Sad kad vidim neku odraslu osobu s tim kompleksaskim spikama uvek imam poriv da ga potkacim. Kao kad pusac postane bivsi pusac i onda jurisa u prvim redovima na pusace.

Ovo govorim kao neko ko nije rodjen na Balkanu, ko je odbijao da se druzi s nasima, kao mali cak i da govori jezik svojih roditelja.

Onda sam odrastao i shvatio koliko je to bilo glupo. Sad kad vidim neku odraslu osobu s tim kompleksaskim spikama uvek imam poriv da ga potkacim. Kao kad pusac postane bivsi pusac i onda jurisa u prvim redovima na pusace.

Дођи у Србију и живи годину дана, биће ти све јасно.

Zapadnjaci su manje isfrustrirani, u priči deluju opuštenije, bez kompleksa, imaju lepše manire i kad naši ljudi dođu u dodir s tim počnu da preziru sami sebe. Ali kad se navikne na to, opet se svede da su ljudi u svojoj suštini svuda i uvek isti.
Hoću reći, kad se malo zagrebe, skinu mnogi brzo tu masku tolerancije, finoće, razumevanja, hehe

Stabilan, sposoban, čovek od odgovornosti, a ako je još i mojih godina-nema izgovor da bude manje svestan i odgovoran nego ja.
Uvek sam padala na lepotu-mora da vodi računa o sebi kao pojavi. Ne postoji ružan čovek ili ružna žena, postoje nemarni, zapostavljeni, neprijatelji sami sebi.
Ružna i glupa reč-to ne dolazi u obzir.
Obrazovan, pametan, neko koga je teško zbuniti i preveslati preko vode žednog.
Paket...
Ali paket uglavnom ima neki feler. Sačuvaču u tajnosti felere koji bi mi bili znak da sam našla savršenstvo za sebe.
Свако има ману, не само ови који су добро упаковани.

Ако си привлачна жена, што претпостављам да јеси, јасно ми је да желиш некога ко је привлачан и ко води рачуна о себи. Ако си паметна и образована, не иде да будеш са неким ко је необразован и глуп.

Опет, ово по мом мишљењу нису "добри момци".

"Autošovinizam" naših ljudi nije zbog ličnih odnosa već zbog činjenjice da narod ispada nesposoban da za sebe napravi koristan i uredan državni sistem.
Već je sve ispadne ludnica i vladavina najgorih krimosa ili glupih ljudi koji donose katastrofalne odluke itd.
Ovo otprilike misle.

Poslednja izmena:
Zapadnjaci su manje isfrustrirani, u priči deluju opuštenije, bez kompleksa, imaju lepše manire i kad naši ljudi dođu u dodir s tim počnu da preziru sami sebe. Ali kad se navikne na to, opet se svede da su ljudi u svojoj suštini svuda i uvek isti.
Hoću reći, kad se malo zagrebe, skinu mnogi brzo tu masku tolerancije, finoće, razumevanja, hehe
Tako nekako, iako ima i tamo frustriranih prispodoba itekako.

A da ih bacis u sistem koji nije uredjen i gde moraju tako da se snalaze, bili bi isti, ako ne i gori. Uostalom, dovoljno da vidis kako se ponasaju cim odu u neku egzoticniju zemlju gde se svasta moze i gde se ne plase posledica.

Back