Zasto danas vecina devojaka ne pruza sansu dobrim momcima?

Ok, onda sledeći put ako ti pozoveš neku na dejt - zamisli nađe se neko da te gađa pikavcima, kupusom i trulim paradajzom da ti upropasti situaciju.:roll:
Dignity? What is that?

Да си ти неки модератор, људи не би нападали једни друге. Пошто ниси, присиљени су сами да спроводе модерацију. А то по правилу значи међусобно вербално клање.

То што је она женско не значи да треба све да јој се дозволи. И то што сам ја мушко не значи да требам да толеришем њено понашање.

Ја као обичан члан форума немам ниједан други начин да покушам да је обесхрабрим да настави да се понаша како се понаша осим вербалног.

Супер би било када бих могао љубазним путем да јој објасним да то што ради није лепо али колика је вероватноћа да ће то да има ефекта, узимајући у обзир да иза мојих речи не стоји претња забраном приступа форуму?

Дозвољаваш безобразно ( понекад и хистерично ) понашање жена и још се буниш кад неко други покуша да исто обесхрабри?
 
U pravu si, preispitali smo, ispostavlja se da smo p.ederi 🥰
znači manjak ministarstva 🤷‍♀️ :think::rotf::rotf:
više ministarstva veći krug društvene brige i uporednih razvoja,recimo ako se smanjuje radno vreme,treba više vannastavnih aktivnosti🤷‍♀️
ovako samo prvi maj i godišnji,a gde je proleće na selu i jesen,zimske gradske čarolije i susreti kultura po mesecima:think::lol:
što manje aktivnosti,više pederluka🤷‍♀️:rotf::rotf::rotf:
 
Ja ne razumem kako sponzoruše još uvek postoje i kako nisu potpuno nestale...
To danas mogu po mom mišljenju biti samo neke raspale narkomanke
Nisu više 90-te pa da nemaš za leba niti su plate više 300 evra.

Pa ljudi se više ne guraju i redu za leba ali se guraju u redu za salamu i kačkavalj na akciji i idu od akcije do akcije kako bi se prehranili, a plate nisu mozda vise 300 evra vec su sad 500 ali novac je devalvirao i cene su toliko otisle u nebo da ono sto je pre recimo 5 godina bilo 250 evra danas je 500, tako da onaj ko je pre radio za 300 evra a danas radi za 500 ili 600 standard mu nista nije porastao nit sad sebi moze ista da priusti sto pre nije mogao.

Inače spoznoruše uglavnom nisu nikad ni bile gladne već besne i ono ne boje se one gladi ili nemaštine već njih vode samo površnost i obest i poremećen sistem vrednosti kao i manjak duha i intelekta, i ono ne zanima nju da ti nju nahraniš i da se ona lepo najede već to gde si je odveo i da bude vidjena i ne zanima nju da li si joj nešto kupio već koliko si to platio.
 
Inače spoznoruše uglavnom nisu nikad ni bile gladne već besne
Да. Људи су спремни свашта да ураде само да би им живот био што лагоднији. А кад их питаш зашто то раде, рећи ће ти, "Мора од нечег да се живи."

То је најбоље приказао мој омиљени режисер, сценариста и глумац Нил Брин у мом омиљеном филму, "Ја сам ту .... сада".
 
malo si se zaiebo
biti dobar momak ne znaci da nuzno ne mozes da budes sposoban i opasan momak
to sto si vaspitan i kulturan i sto ti elementarna kultura nije stran pojam ne znaci da ne mozes i ne trebas u nekoj situaciji nekome da olupas glavu od zid ili gelender ili kakvo prirucno dostupno glavoulublje
to sto si obrazovan ne znaci da ne trebas ili ne mozes da iz cistog hira ili vlastitog izbora pricas kao krezuba dripcina sa dve sive celije

naci ima tu puno vamo tamo leo desno i tako to i vo no

bice pre da ima puno iebnih degenerika
a kad kazem degenerika mislim na degenerika po definiciji
znaci ....

generalno i jedni i drugi su tragicni

nema tu podele na ovakav i onakav imas samo takav

malo je buljja tema
 
363788-53d5879567085e88ab41d2cefee84b41.jpg
 
Već sam vam rekao. Dječak od soje / beta mužjak / muški feminista nije dobar prema ženi zato što mu je stalo do nje, nego pošto nema čime da je napali i zavede (tj. niti je fizički privlačan niti ima muževnost niti ima udvaračke sposobnost), onda se služi dobrotom kao udvaračkom taktikom misleći da će je impresionirati time što će se pretvoriti u njenog potrčka koji joj ispunjava sve hirove kao Džini Aladinu.
I onda žena koja je manipulator ili narcis odmah to provali, te ga upregne kao konja. Naravno, čim se taj mlakonja ohladi od nje, ona ga odjebbe, jer joj više nije koristan.

Takve muške sline mi nije žao.

Problem je, međutim, kad takve manipulatorke nalete na muškarca koji je fizički kvalitetan i muževan, ali previše pošten. Takvi imaju, procentualno gledano, bolju prođu kod manipulatorki za kojima jure, ali do njihovog kreveta jako teško i sporo dolaze, a iz njega još brže izlaze (jer se ona u međuvremenu "sastaje" sa najgorim muškim moralnim otpadom, a zbog nekog takvog ga ubrzo i ostavi).
Žena - manipulatorka mnogo više voli da sadizira ovakvog nego ovog prvog (beta ljigavca), jer im ovaj drugi ujedno služi da sebi nabijaju ego ("jao, pogledaj kakav muškarac juri za mnom, a ja ga ćuškam kao mačka miša") i peru obraz ("čim se ovako hladno ponašam s muškarcem koji je ovako zgodan, to je dokaz da nisam laka").
Dok im beta-vaginaleta služi samo kao potrčko za neke sitnice (da joj napiše seminarski ili diplomski, da joj kupi burek kako ne bi ustajala do pekare) itd.
 

Back
Top