Zasto danas vecina devojaka ne pruza sansu dobrim momcima?

Заиста не знам како данас можеш бити сам, мислим на мушкарце.
Ali jesu
Ovde se napalo na zene
A nisu nista bolji
Ako i valjaju necemu onda razmecu i menjaju ih ko carape i svaka nije dovoljno dobra i nesto joj fali
I prodju i njima godine i ostanu sami
Da ne pricam tek o onima koji ne umeju ni da pridju devojci pa jedino zenako im bude majka
Pa karijeristi
Ima tu svega

Licno znam ekstra frajera
Druzili se kratko jedno vreme
Posle imao vezu, lepa devojka, pomislih evo skrasio se
Razjebo i to
Znas ponekad ne ostanu sami oni koji se ne snalaze
Nego i oni koji o sebi misle bas sve u superlativu i misle da ih niko nije dostojan
Jbg

Једино ако дозволе луксуз да немају рад на себи.
Сви људи раде нешто, али то није изгледа довољно. Доста мушкараца је само, при чему не мислим само на старе људе или нешто слично. Немају никога.

Ali jesu
Ovde se napalo na zene
A nisu nista bolji
Ako i valjaju necemu onda razmecu i menjaju ih ko carape i svaka nije dovoljno dobra i nesto joj fali
I prodju i njima godine i ostanu sami
Da ne pricam tek o onima koji ne umeju ni da pridju devojci pa jedino zenako im bude majka
Pa karijeristi
Ima tu svega

Licno znam ekstra frajera
Druzili se kratko jedno vreme
Posle imao vezu, lepa devojka, pomislih evo skrasio se
Razjebo i to
Znas ponekad ne ostanu sami oni koji se ne snalaze
Nego i oni koji o sebi misle bas sve u superlativu i misle da ih niko nije dostojan
Jbg

То знам, имају лажну слику о својој висини што их спречава да се остваре у некој од веза коју су имали.

Сви људи раде нешто, али то није изгледа довољно. Доста мушкараца је само, при чему не мислим само на старе људе или нешто слично. Немају никога.

Али довољно је само да се покренеш, да мрднеш мало собом. Јбг.

Пишем уопштено, невезано за тебе. Или било кога овде.
Није то довољно, јер да јесте, многи од њих не би били ту где јесу. То што се неко креће или што се појављује на неким местима, не значи да ће имати некога или да ће решити тај проблем који има.

Благо теби. Имаш интернет и сада можеш да радиш оно што иначе не би...
А како би ти јадао над својом судбином да није нета?

Него, кад такви не би гледали на жене као на страни ентитет, схватили би да и међу женама има нормалних и ненормалних, алапача и мутавих, са самопоуздањем и туњавих, увек у друштву и усамљених... све што јесу људска бића.
А ти оперисан од контакта са половином популације просипаш да свака жена увек има неког. И још се питаш што ти неко каже да сереш?

А како би ти јадао над својом судбином да није нета?

Него, кад такви не би гледали на жене као на страни ентитет, схватили би да и међу женама има нормалних и ненормалних, алапача и мутавих, са самопоуздањем и туњавих, увек у друштву и усамљених... све што јесу људска бића.
А ти оперисан од контакта са половином популације просипаш да свака жена ивек има неког. И још се питаш што ти неко каже да сереш?
Ја се не јадам над својом судбином и нисам огорчен.

За мене жене нису страни ентитет и са њима нисам на "ви", као већина људи која паметује шта су жене и шта траже итд.

Што се тебе тиче, радуј се што ово постоји, јер само овде можеш тако.

Ја се не јадам над својом судбином и нисам огорчен.

За мене жене нису страни ентитет и са њима нисам на "ви", као већина људи која паметује шта су жене и шта траже итд.

Што се тебе тиче, радуј се што ово постоји, јер само овде можеш тако.
А ти немаш проблем но бринеш за стање друштва?
Што не рече одмах да ти кажем још једном да сереш.

А има и оно, "био је срцеломац, али сам га ја смирила", па после "ва ва ва, преварио ме"
Па ниси га ти смирила него је хтео да једе кувано :Д

malo kuvano, malo pečeno 😁

nema smirivanja, don't exist.

Back