Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.321
Plenky ima ljepšu friziru, ali Fazliu ima neodoljive usnice.Jer volimo Aleksandra Vučića, pa ko e bi volio predsjednika trola![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plenky ima ljepšu friziru, ali Fazliu ima neodoljive usnice.Jer volimo Aleksandra Vučića, pa ko e bi volio predsjednika trola![]()
Kako je tebi HDZ kadar promakao?!!?!?!e, ali kada oni nas ama bas uopste ne bi zanimali, kao da ne postoje... kompleksi 100%, ali realno moramo da priznamo njihovi politicari izgledaju pristojnije, nasi su bruka, pa nam se onda rugaju, i nama nabijaju komplekse zvog vucica dacica itd
А херцеговачки Хрвати и муслимани ти не сметају ?Autorska
Ono što se da primetiti ispod svakog videa na jutjubu antisrpskog narativa / kritikovanja srpskog društva jeste komentari profila sa imenima Bosanskih Muslimana i Hrvata, koji kritikuju neke situacije iz srpskog društva.
Očit primer ovoga je Kesićev tolk šou, Insajder Video o mafijaškim obračunima i BN Televizija koja oštro kritikuje režim u Republici Srpskoj.
Evo, takođe i na forumu vidimo primer raznih forumaša tih nacionalnosti koji takođe potvrđuju datu tezu.
Koja je pozadina ovolike opsednutosti naših komšijama ljudima protiv kojih su se borili da se otcepe? Da li je u pitanje Stokholmski sindrom ili nekontrolisani PTSP?
Severina zna pjevati, ali isplativije je tamburati pjesmuljke..Da li si ti kršten?
Severina zna pjevati, ali isplativije je tamburati pjesmuljke..
Baš je smišna i lipo piva
Ljudi dragi, nemojte to vlaško govedo tu stavljati.
Neka ide pjevati u Dicmo ili Glavinu Donju.
Ja nikada nisam bio ni na jednom hrvatskom, bosanskom forumu. A pogotovo nisam visio.Isto zbog čega i Srbi vise na hrvatskim i bosanskim.
Nema.U Srbiji nema jednoumlja?
Pratimo svetosavski nacionalizam koji raste u Srbiji i vraca nas u 90te, problem je sto se bosanski pravoslavci dokazuju da su veci Srbi od Srba u Srbiji pa je taj nacionalizam odma duplo veci u BIH nego u Srbiji i stvara nama probleme.Autorska
Ono što se da primetiti ispod svakog videa na jutjubu antisrpskog narativa / kritikovanja srpskog društva jeste komentari profila sa imenima Bosanskih Muslimana i Hrvata, koji kritikuju neke situacije iz srpskog društva.
Očit primer ovoga je Kesićev tolk šou, Insajder Video o mafijaškim obračunima i BN Televizija koja oštro kritikuje režim u Republici Srpskoj.
Evo, takođe i na forumu vidimo primer raznih forumaša tih nacionalnosti koji takođe potvrđuju datu tezu.
Koja je pozadina ovolike opsednutosti naših komšijama ljudima protiv kojih su se borili da se otcepe? Da li je u pitanje Stokholmski sindrom ili nekontrolisani PTSP?
Zato sto su tu na domacem terenu,oni su urednici novina i televizije i njihovi poltroni koji ih mrze ali ipak skoknu do primorja jer se lepo osecaju jer se tamo govori ijekavica.
Ima jedan sajt zvani 'Ispovesti', na njemu o često ozbiljnim životnim temama raspravljaju Srbi, Hrvati, Bošnjaci, Crnogorci i drugi koji se služe tzv. srpskohrvatskim jezikom premda je lokacija sajta u Srbiji. Što će reći da je zajednički jezik snažan faktor povezivanja naroda koji su podjeljeni etnički i vjerski i ratovali su međusobno u nedavnoj prošlosti.Isto zbog čega i Srbi vise na hrvatskim i bosanskim. Idu na forume jer vole polemiku, radi učenja, zabave itd. lokacija foruma je sekundarna stvar. Jezik i zajednički interesi (posebno teme o politici, istoriiji genetici i kulturi) tu igraju veliku ulogu.
Pa?Ja nikada nisam bio ni na jednom hrvatskom, bosanskom forumu.
Ali ti nisi merilo koje će odrediti koje će forume neko posećivatiA oni to rade.
Vidi se.Ja sam kako vjetar puše.
Nestabilna![]()
Brate, ti kao da živiš na Vrškoj Čuki a ne u Zemunu. Meni je internet dosta brz, a blizu Zemuna sam.Koji internet u Srbiji? Sta pricas,50% je preko bakrene zice,sporo. Opticki kabl je u centru gradova. Ovo pisem sa jedne takve veze,bakar. Da skines film ,vecnost.A cena ista kao i opticki.
Jel ti to ozbiljno pitaš?Evo ja sam Bosanka, muslimanka ili Bošnjakinja, kako kome drago i na Krstarici sam aktivno još od 2009. i još me nikad nije niko pitao šta radim ovdje, naprotiv.
Nisam puno po temama baš, dugo sam pisala blog, al kako u zadnje vrijeme tu i tamo zavirim i na neku od tema, pa nešto i napišem, ja imam jedno pitanje. Zašto je srpskim medijima toliko interesantno šta se dogadja u BiH, pa je maltene svaka treća tema na Krstarici vezana za nju.
Ovo ne pitam ni sa kakvim negativnim konotacijama, nego eto, nako, iz čiste radoznalosti![]()
daJel ti to ozbiljno pitaš?
Jel ti to ozbiljno pitaš?Evo ja sam Bosanka, muslimanka ili Bošnjakinja, kako kome drago i na Krstarici sam aktivno još od 2009. i još me nikad nije niko pitao šta radim ovdje, naprotiv.
Nisam puno po temama baš, dugo sam pisala blog, al kako u zadnje vrijeme tu i tamo zavirim i na neku od tema, pa nešto i napišem, ja imam jedno pitanje. Zašto je srpskim medijima toliko interesantno šta se dogadja u BiH, pa je maltene svaka treća tema na Krstarici vezana za nju.
Ovo ne pitam ni sa kakvim negativnim konotacijama, nego eto, nako, iz čiste radoznalosti![]()
Vidi ja tebe jako cenim i volim da čitam šta pišeš.
Zašto je srpskim medijima toliko interesantno šta se dogadja u BiH, pa je maltene svaka treća tema na Krstarici vezana za nju.