Zašto bosanski Muslimani i Hrvati vise po srpskim medijima?

Osim hrvatskog, govorim srpski, slovenski, njemački, engleski, ruski i nešto talijanskog. Mogu pratiti emisije na makedonskom jeziku. Znam i ćirilicu rusku i srpsku. Mi Hrvati smo pametni i obrazovani, a iskustvo nas ući da moramo pratiti neprijateljske medije da nas ne iznenadite kao 1990. iako napad na Sloveniju, Hrvatsku i BiH nije bio neko iznenađenje, jer je to Milošević najavljivao, a četnike s kokardama smo vidjeli na njegovim mitinzima.
A 1990 .niste bili pametni?:hahaha:

Ovo je generalno problem interneta. Elem, ja bih stvarno voleo kada bi na srpskim portalima, sajtovima, yt kanalima itd..mogao da se uradi neki IP blok tipa Zenice, Splita itd...Meni je dosta nasih gluposti po netu a Hrvati i Bosnjaci kad dodju to je tek haos. Jer taj sto je dosao nije sigurno tu da bi rekao dobar dan i pozeleo Srbima sve najlepse :D Evo ovaj ustasa gore je mogao da ode na HR forum ali nije jer tamo ne moze da podjeb*va. Sa druge strane, razlog je i sto je kulturni i medijski uticaj Srbije na HR I BiH daleko veci nego obratno tako da mu dodje donekle ocekivano da njih ima vise po nasim nego nas na njihovim sajtovima.

Pa nismo. ********* Račan predao je oružje teritorijalne obrane Hrvatske u JNA magacine da bi JNA naoružala Srbe u Hrvatskoj i podstakla ih na pobunu.
Ne mogu da razumem toliku glupost i zatucanost, kakva bre pobuna?
I Hrvati i Srbi su bili u prvoj liniji državljani Jugoslavije, republička pripadnost je bila sekundarna.
Osim toga, u Hrvatskoj kao jednoj od republika Jugoslavije su Srbi bili konstitutivni narod.
Vi rvati ste se (protivno Ustavu i Zakonu) pobunili i tražili nešto što vam ne pripada.
Kako ste vekovima bili nemačke i austrougarske slugeranje, niste izlazili iz njihove bulje,
oni su vas oduševljeno podržali u tome.
Vi rvati da srušite spomenik Banu Jelačiću i na njegovo mesto da stavite spomenik Nikoli Pašiću.
I svaki dan da idete tamo i da ga ljubite u bulju.

Back