Ti nisi Srbin i tvoj odgovor nije relevantan.Zbog Republike Srpske i zelje Srbije da kulturoloski utice na nju i (eventualno) posjeduje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti nisi Srbin i tvoj odgovor nije relevantan.Zbog Republike Srpske i zelje Srbije da kulturoloski utice na nju i (eventualno) posjeduje.
Ti nisi Srbin i tvoj odgovor nije relevantan.
Da, obodvoje držu izgleda, hvala bogu da nismo više u tim olovnim vremenima užasno odjevenih i smrtno ozbiljnih lica Franje Tuđmana i Slobodana Miloševića, ne ponovilo se!!!!Plenky ima ljepšu friziru, ali Fazliu ima neodoljive usnice.
U sns Srbiji umlje u glavnom nedostaje inace ne bilo ovako kako jeste.U Srbiji nema jednoumlja?
Samo @Jugoslav Čvarak hvaliAutorska
Ono što se da primetiti ispod svakog videa na jutjubu antisrpskog narativa / kritikovanja srpskog društva jeste komentari profila sa imenima Bosanskih Muslimana i Hrvata, koji kritikuju neke situacije iz srpskog društva.
Očit primer ovoga je Kesićev tolk šou, Insajder Video o mafijaškim obračunima i BN Televizija koja oštro kritikuje režim u Republici Srpskoj.
Evo, takođe i na forumu vidimo primer raznih forumaša tih nacionalnosti koji takođe potvrđuju datu tezu.
Koja je pozadina ovolike opsednutosti naših komšijama ljudima protiv kojih su se borili da se otcepe? Da li je u pitanje Stokholmski sindrom ili nekontrolisani PTSP?

Kakva polemika, nisam nikad krocio na njihove forume niti me interesuje.Isto zbog čega i Srbi vise na hrvatskim i bosanskim. Idu na forume jer vole polemiku, radi učenja, zabave itd. lokacija foruma je sekundarna stvar. Jezik i zajednički interesi (posebno teme o politici, istoriiji genetici i kulturi) tu igraju veliku ulogu.
Nedostaje hrabrosti i sloga da se banda skine s vlasti u strpa u corku.U sns Srbiji umlje u glavnom nedostaje inace ne bilo ovako kako jeste.
Nisam, ali mislim da Srbi mnogo manje vise po njihovim forumima, nego što oni vise po našim.Ali ti nisi merilo koje će odrediti koje će forume neko posećivati
opsednutost dolarima..............koje su primili da bi bili opsednuti nama.Autorska
Ono što se da primetiti ispod svakog videa na jutjubu antisrpskog narativa / kritikovanja srpskog društva jeste komentari profila sa imenima Bosanskih Muslimana i Hrvata, koji kritikuju neke situacije iz srpskog društva.
Očit primer ovoga je Kesićev tolk šou, Insajder Video o mafijaškim obračunima i BN Televizija koja oštro kritikuje režim u Republici Srpskoj.
Evo, takođe i na forumu vidimo primer raznih forumaša tih nacionalnosti koji takođe potvrđuju datu tezu.
Koja je pozadina ovolike opsednutosti naših komšijama ljudima protiv kojih su se borili da se otcepe? Da li je u pitanje Stokholmski sindrom ili nekontrolisani PTSP?
A ja mislim da je Gavrilo Princip bio samo igračka u rukama halapljivih i bzvz upropastio svoj život.Vidi ja tebe jako cenim i volim da čitam šta pišeš.
Evo najkraći odgovor.
Zato što je prostor današnje BiH životni prostor Srba.
Gavrilo Princip nije ubio austrijskog prestolonaslednika za džabe.
U sadašnjem vremenu skoro pola stanovništva te BiH čini srpski narod na 49% teritorije i taj narod i ta teritorija su konstantno ugroženi velikomuslimanskom politikom koja se krije iza maske građanstva.
Ово је одличан одговор, даје тачан увид због чега сте овде. Опет би да збуњеним Србима продате рог за свећу.Зато што бумери из Босне и Хрватске и даље воле Југославију и жале за њом, и стално јој се враћају у нади да су се Срби унормалили.
Али нису.
Није Гаврило први који је заложио главу за отаџбину.A ja mislim da je Gavrilo Princip bio samo igračka u rukama halapljivih i bzvz upropastio svoj život.
Ljudi rade za pare....mi ostali treba samo da znamo kako te pare da uzmemo i oplodimo...i naravno da antisrpski govor ponekad opalimo istinom...Autorska
A normalno je slušati ubice i ubijati svoj rod za interes engleskih gospodara?Зато што бумери из Босне и Хрватске и даље воле Југославију и жале за њом, и стално јој се враћају у нади да су се Срби унормалили.
Али нису.
A normalno je slušati ubice i ubijati svoj rod za interes engleskih gospodara?
Misliš da su glupi nemci, uporedi sa glupi hrvati i srbi muslimani, sami "unormalili" početkom prošlog veka?
Uslov za normalnost njima je bio da se upregnu i napadnu ruse, pa su nacisti finansirani, kao i muslije i ustaše, iz štampanja para po osnovu zajma engleske monarhije, ali i danske i ostalih....
Moj rod digne tri prsta u tramvaju i vodi svoje goste....Svoj rod? Znaci random ljudi na tramvaju su ti rod?
Moj rod digne tri prsta u tramvaju i vodi svoje goste....
Čak i u crnoj gori koju ste prodali dok ste osvajali Srbiju, pa vam sada šiptari vladaju državom...
Brini se ti za svoju kuću, a mi će se snadjemo nekako i bez vas...Znaci ako neki random lik digne tri prsta ti ces mu dati da jede i pije kod tebe kuci, jer rod ti je. E tebi nikad nije dosadno
Brini se ti za svoju kuću, a mi će se snadjemo nekako i bez vas...
Pa ne mogu na vašim portalima, vi i makedonci ste svoju kuću prodali, pa čak i rezervnu kuću na kosovu....i opet mislite da ste pametni jer obraza nemate i brukate nas po svetu...Ja sumnjam da li se snalazite…mozda zato hrvati i bosnjaci vise na vasim portalima, oce da gledaju cirkus
Obratno. Srbi su kao krpelji u hrvatskom medijskom prostoru kad god mogu nešto reći, patološki su opsjednuti svakim hrvatskim prdcem, dok Hrvati, generalno, nemaju pojma ni o čem srpskom.Nisam, ali mislim da Srbi mnogo manje vise po njihovim forumima, nego što oni vise po našim.