Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.252
А ко себе не сматра болесним?
Питао сам - кад Бог победи, кад дође Нови Јерусалим, хоће ли постојати Пакао?
Sve dok se budale ne opamete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ко себе не сматра болесним?
Питао сам - кад Бог победи, кад дође Нови Јерусалим, хоће ли постојати Пакао?
Cekas ti preko piccke , vidim ja. da ti je do odgovora, citao bi jevandjelje.
"I bice baceni u vecni pakao"...

Sve dok se budale ne opamete.

Па онда џаба "побеђује", зло ће и даље постојати.
Јер зло је да постоји Пакао и вечне муке, за било кога.
А добро је победити у интернет расправи, што сам ја управо урадио
- - - - - - - - - -
Рекао си - вечно![]()
Па сад, ако ти замишљаш Бога као великог брата...Ne poštuje znači našu intimu i pravo na privatnost?Ispada samo svi u kući velikog brata...![]()

živi kako možeš i kako moraš...Џаба ти све Гружо, сложио си се да ће зло и даље постојати.
Биће онако како Ђаво хоће (да се неки вечно муче код њега).
Сам си дисквалификовао своју религију, да говорим у име 'ришћанства рекао бих: НЕ БРАНИ МЕ ВИШЕ!
![]()
ako postoji bog (ne verujem)al ako bi se vodili pretpostavkom da postoji njemu bi religije bile glupost tj pokusaji da se razume njegov lik i delo,a jedino sto covek treba da azume je ljubav i samilost,po meni bi to bio bog..i nista vise..i bilo bi ga briga dal si ateista ili sta dr ako imas ljubavi i dobrote u srcu...
a ne verujem ni u djavolka alako bi postojao i djavo i pakao ja ga ne bi zamiasljala kao nekog zlog vec kao lika(zaposlenog od boga,tj kao poslovni saradnik)zaduzenog za gomilu ljudi koji umru necisti u smislu da na dusi imaju tezinu,i onda kad umru prozivljavaju sve emocije koje su naneli drugima dobre i lose,a njegov usputni posao medju zivima bi bio da ih podstakne da donesu odluke dobre ili lose...i mozda je bog dao djavolu te zadatkeda bi mu povratio veru sa reakcijama dobrih ljudiXD
u sv ovo bi bila neka moja ideja da verujem u boga a ne verujem...verujem samo u ljubav i samilost i sve emocije u ljudskoj dusi...ne u cikicu i pricicu...
Da je neko od nas mogao da zaustavi horore u Ausvicu, zar ne bi to uradili ?
Niko ne zasluzuje da gori vecno, cak ni najgore ubice, da ne pricam o ljudima koji nisu bili ubedjeni u odredjene price, zasto Bog jednostavno ne ugasi vatru u paklu i prekine sve ?
Da je neko od nas mogao da zaustavi horore u Ausvicu, zar ne bi to uradili ?
Niko ne zasluzuje da gori vecno, cak ni najgore ubice, da ne pricam o ljudima koji nisu bili ubedjeni u odredjene price, zasto Bog jednostavno ne ugasi vatru u paklu i prekine sve ?
Mozes li ti sta da zapamtis a ne da ti se ponavlja po sto puta?
1.Pakao ima i u coveku kao i oko coveka. Kao i Raj.
2.Ko je dobar ne ide u pakao , niti osudjuje Boga. Ko god to cini, dokazuje da je zao.
3.Bog je sve stvorio za dobro ali gresnici zloupotrebljavaju.
A sto mu ti grehom dajes zivot?
Ne postoji pakao.
Bog nikada nije stvorio pakao.
To je izmisljotina katolicke crkve pocetkom mracnog srednjeg veka da plasi ljude da ih slusaju.
Nikada oni nisu bili pravi hriscani vec lazni.
Neke crkve su to od njih prihvatili kao i mnoge druge stvari.
Dok imamo hriscane koji znaju da je ucenje o paklu laz onih koji imaju samo ime hriscani.

Onda i Isus je izmišljotina katoličke Crkve pošto on najviše govori o paklu i po tebi ni on nije pravi hrišćanin![]()
Ne postoji pakao.
Bog nikada nije stvorio pakao.
To je izmisljotina katolicke crkve pocetkom mracnog srednjeg veka da plasi ljude da ih slusaju.
.
Nikada oni nisu bili pravi hriscani vec lazni.
Pa nije tako.
Isus govori o unistenju ovoga sveta vatrom, na kraju.
Ali ne o paklu.
zasto Bog jednostavno ne ugasi vatru u paklu i prekine sve ?
Ili kada gledas neki holivudski film pa mozda postavis pitanje zasto nije bilo drugacije na kraju?Zasto je bog dozvolio patnju hiljada ljudi u Ausvicu koji nisu to zasluzili,narocito dece?
Zasto je bog postedeo zlocince koji su docekali duboku starost negde u J Americi ali i Evropi?
Ne nego sledi wqkljucqki dq si glup ko so;m
- - - - - - - - - -
Covece glup si do neslucenih razmera.
Strahota kakav si glupan i kako lupetas.
Ne padne ti na pamet da po nekad razmislis pre nego sto doneses svoj idiotski zakljucak?
Zasto je bog dozvolio patnju hiljada ljudi u Ausvicu koji nisu to zasluzili,narocito dece?
Zasto je bog postedeo zlocince koji su docekali duboku starost negde u J Americi ali i Evropi?
Covece glup si do neslucenih razmera.
Strahota kakav si glupan i kako lupetas.
Ne padne ti na pamet da po nekad razmislis pre nego sto doneses svoj idiotski zakljucak?
Svi podlezu pravednom sudu.Svi.
Bozji sud je PRAVEDAN.
Kojim sudom sudis, tim sudom ti Bog sudi.
Ubio si dete? Bices ubijen kao dete (ako se ne pokajes).
Kao sto je i djavo izmisljotina istih ali naravno, ti verujes u djavola i nesvesno si i ti zagrizao udicu koju ti je katolicka crkva bacila. Ne ljuti se, nije mi namera da ulazimo u raspravu.
Posto sam proucio mnogo o verskim zajednicama, ZNAM da svaki vernik odredjene verske zajednice smatra da je pravi hriscanin i da je verska zajednica kojoj pripada ona izvorna apostolska. Za sve one koji ne pripadaju toj verskoj zajednici taj vernik zove LAZNIM hriscanima.
Ne ljuti se, rekao sam istinu.
Kaže da će biti muke večne.Nema uništenja.