salko dinamitas
Poznat
- Poruka
- 7.853
To je opstepoznato samo vam neodgovara prica pa onda se ne prihvataNije ni vama procena šta je činjenica a šta predrasuda i procena bazirana na ograničenoj perspektivi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je opstepoznato samo vam neodgovara prica pa onda se ne prihvataNije ni vama procena šta je činjenica a šta predrasuda i procena bazirana na ograničenoj perspektivi
Sta znaci biti " ostvaren" muskarac, to je relativna stvar, za neke muskarce je " ostvarenost" sloboda i zivljene " punim plucima"
Meni je licno draze biti sa 5 manje inteligentnih zena koje me fizicki privuku, sa kojima i nemam nekih " tema", koje mogu da imam sa svojim drugovima ( zene me tu svakako ne mogu razumjeti), nego sa 1 genijalnom koja me fizicki ne privlaci, da se izrazim kao Grunf iz " Alan Forda"![]()
A to opet ne znači da je činjenicaTo je opstepoznato samo vam neodgovara prica pa onda se ne prihvata
Dobro je dok se naucni radovi nalaze u casopisu.Inace evo sva se raspadam posle porodjaja.
5 razloga zašto ovo nije naučni rad
... za one koji se uglavnom ne bave naukomDobro je dok se naucni radovi nalaze u casopisu.
Slusaj ,kada nadjes neku top mladu cicu i dokazes nam to,potpisacemo sve sto si ikada izjavioTo je opstepoznato samo vam neodgovara prica pa onda se ne prihvata
Upravo zahvaljujuci cinjenicama sa kojima raspolazem i ogromnom iskustvu koje imam, sam stekao neke subjektivne zakljucke,a naglasio sam da niko ne mora da se slozi sa tim, da svako ima pravo da bira svoj put, da pokusa da bude sretan ili da bude povrijedjen.Mozes ti da stices uvide ali ne mozes da ih pretvaras u cinjenice,ako za nesto ne znas ne znaci da ne postoji. Prvo,za tebe kao osobu je jako naivno da stvaras predrasude,drugo sa svojim uvidima vredjas i svoju sortu.Dakle sutra kad zaglavis (jer ipak nikad se ne zna) sa 5+ starijom zenom ti ces biti taj neugledni skart.
Pa vama naravno nista ne znaci .A to opet ne znači da je činjenica
Upravo zahvaljujuci cinjenicama sa kojima raspolazem i ogromnom iskustvu koje imam, sam stekao neke subjektivne zakljucke,a naglasio sam da niko ne mora da se slozi sa tim, da svako ima pravo da bira svoj put, da pokusa da budce sretan ili da bude povrijedjen.
Znam najmanje 10 slucajeva u kojima su zene koje su bile u kracim vezama sa 7, 8 godina mladjim muskarcima ostale vidno izigrane i povrijedjene, a ne sjecam se nekih pozitivnijih primjera , dok je u obartnoj varijanti u opciji gdje je muskarac stariji 7, 8 godina, situacija mnogo stabilnija i cesca.
Licno sam sebe ne bi cijenio ako bi spao na stariju zenu od sebe, sada sebi dajes za pravo da pausalmo meni nameces nesto sto mi se cak i gadi![]()
Zaboravio je da napise da je cinjenica iz dragibravoA to opet ne znači da je činjenica
Bolje da mi odmah otpadne ako cu zavrsiti sa nekom " bakicom"Pa dobro,nije nista novo da su relacije mladji muskarac- starija zena lose.Cak mislim i da ista generacija nije ok za nesto ozbiljno.Sve je to stvar zelja,zrelosti.. ali samo bez predrasuda,a tebi zelim neku dobru bakicu da te jase dok ti ne otpadne![]()
Pa da ne mogu vijesti da gledam sa mirom ,da me stalno golica ,sjedi u krilu itd nisam lud.Slusaj ,kada nadjes neku top mladu cicu i dokazes nam to,potpisacemo sve sto si ikada izjavio
Zazmuzri i zamisljaj kako njene vesele grudi skakucu zajedno sa njomBolje da mi odmah otpadne ako cu zavrsiti sa nekom " bakicom"![]()
upravo toVi ste luda generacija. Samo idete na ozbiljno zezanje, boemstvo, jer vas je zakacila kriza kad ste trebali da stvarate..
Ja to volim i dobro se slazem cesto s ljudima tih godina, al volim i klinacko zezanje, da se igram masnih fota sa cicama. Ili igre istine izazova![]()
E ali sad salu na stranu,divim se muskarcima kada umisle da mogu da uhvate tempo 20 godina mladje devojke.Pa da ne mogu vijesti da gledam sa mirom ,da me stalno golica ,sjedi u krilu itd nisam lud.
Ti bas odlucila da me natjeras da povratimZazmuzri i zamisljaj kako njene vesele grudi skakucu zajedno sa njom![]()
sto?sta fali? ja nisam gadljiva na 5+ starije muskarce.. a da ti vec imas 50Ti bas odlucila da me natjeras da povratim![]()
a onda kao ministar glisic popiju slog...E ali sad salu na stranu,divim se muskarcima kada umisle da mogu da uhvate tempo 20 godina mladje devojke.
eto,dobar primer... ali bas lepo izgledaju kao otac i cerka.a onda kao ministar glisic popiju slog...
budala uvjek bilo... pa tako i on jedna u tom nizu ni prva ni poslednja...eto,dobar primer... ali bas lepo izgledaju kao otac i cerka.
Neki mogu ne mislim na sebe, vecina ne.E ali sad salu na stranu,divim se muskarcima kada umisle da mogu da uhvate tempo 20 godina mladje devojke.
@MORNAR SA PUČINE misljenje?Neki mogu ne mislim na sebe, vecina ne.
E ali sad salu na stranu,divim se muskarcima kada umisle da mogu da uhvate tempo 20 godina mladje devojke.