adelaidea
Poznat
- Poruka
- 8.414
Kakvo poređenjeAko se uzme u obzir da pri izborima za Miss, zene mogu da budu najstarije do neke 20te godine zivota ,a da muskarac od 40 godina moze da bude muzevniji od onog od 20

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo poređenjeAko se uzme u obzir da pri izborima za Miss, zene mogu da budu najstarije do neke 20te godine zivota ,a da muskarac od 40 godina moze da bude muzevniji od onog od 20
Pa jesam li sta slagao, eto provjeri otprilike u kojim godinama su bile svjetski Miss UniversumiKakvo poređenje![]()
Daj mi kredibilan izvor za drugu tvrdnju, druškanePa jesam li sta slagao, eto provjeri otprilike u kojim godinama su bile svjetski Miss Universumi![]()
Pusti ih da misle da godine rade u njihovu koristiDaj mi kredibilan izvor za drugu tvrdnju, druškanePlus ni za taj vajni izbor za miss nisi u pravu, onomad je Nemačku predstavljala neka žena od 40+ godina
Da npr muškac koji je imao nekoliko partnerki je šmeker a žena koja je imala nekoliko partnera je ku*va.Kad muškarac želi zgodnu cicu to je ok, ako žena poželi zgodnog macana onda ako nije razvila duboke emocije ona je šta? Površna? Postoji i gora reč.
Kad se on zainteresuje za 15 god mlađu to je ok, ako se ona zainteresuje šta će ženi u godinama mlađi frajer? Mora da je on koristi jer je dobra u krevetu? Kuguarka.
Žene se osećaju manje vredne jer stare, manje lepe... A oni kad stare onda je seda kosa znak zrelosti i iskustva?
To je baš jadno, to što ima onih koji bi da ponize ženu na taj način.
Ova žena opisuje tu pojavu i sasvim ok zaključuje.
Ne mislim da takvi stavovi postoje svuda, ali ovde na Balkanu, da. Da li upadate u isti folder?
Sve naucno dokazanoMorate da prestanete sa predrasudama i sa misljenjima o tudjim mogucnostima.Odakle vam pravo uopste?
Da ne bi mnogo istrazivao, upitao sam GPT CHAT o prosjecnoj dobi " Misica"Daj mi kredibilan izvor za drugu tvrdnju, druškanePlus ni za taj vajni izbor za miss nisi u pravu, onomad je Nemačku predstavljala neka žena od 40+ godina
i nakon toga krene nizbrdoDa ne bi mnogo istrazivao, upitao sam GPT CHAT o prosjecnoj dobi " Misica"
Međunarodni prosjeci dobi
Miss Universe
- Prosječna dob pobjednica (1952.–2016.): ≈ 20,47 godina
- Prosjek (2010.–2016.): ≈ 23,43 godina
- Prema Business Insideru, prosjek je ≈ 20,4 godine, s rasponom od 18 do 27 godina
- S druge strane, jedan blog navodi prosjek od 21 godina i 2 mjeseca (≈ 21,17 godina)
Zaključak: Prosječna dob Miss Universe pobjednica iznosi otprilike 20 do 23 godine.
Ništa od ovog nije ok ni za muškarca ni za ženu.Kad muškarac želi zgodnu cicu to je ok, ako žena poželi zgodnog macana onda ako nije razvila duboke emocije ona je šta? Površna? Postoji i gora reč.
Kad se on zainteresuje za 15 god mlađu to je ok, ako se ona zainteresuje šta će ženi u godinama mlađi frajer? Mora da je on koristi jer je dobra u krevetu? Kuguarka.
Žene imaju dužu kosu. Muškarci se uglavnom šišaju na kratko pa je teže pokriti sede. A muškarcima isto sedi i brada pa se moraju često brijati da se ne bi videlo.Žene se osećaju manje vredne jer stare, manje lepe... A oni kad stare onda je seda kosa znak zrelosti i iskustva?
Cim se rode djeca uglavnom.....i nakon toga krene nizbrdo
Treba ljude pustiti da se razotkriju pa da lepo znaš s kim imaš poslaMorate da prestanete sa predrasudama i sa misljenjima o tudjim mogucnostima.Odakle vam pravo uopste?
Vi ste luda generacija. Samo idete na ozbiljno zezanje, boemstvo, jer vas je zakacila kriza kad ste trebali da stvarate.. Ja to volim i dobro se slazem cesto s ljudima tih godina, al volim i klinacko zezanje, da se igram masnih fota sa cicama. Ili igre istine izazovaNadji si vedru duhom, poletnu
Ja mislim da moje generacije i ta ekipa 72 73ce 74to 75to ne stari duhom nikad.... Opet individualno je.
Mene startuju od 15 do 55 pa ti sad vidiMozda svojim mamama.
ti si kao tezga na pijaciMene startuju od 15 do 55 pa ti sad vidi![]()
Odvojim ja škart odmahti si kao tezga na pijaci
Prihvatanje cinjenica i kritike vam nikad nije bilo jaca strana.Treba ljude pustiti da se razotkriju pa da lepo znaš s kim imaš posla
a naucnici ste izgleda vas dvojica,ispada da zene od 40 godina samo skart dobijaju koji je neko odbacio,a ne shvatate da nije do izgleda.Sve naucno dokazano
Posalji mi taj naucni rad.Prihvatanje cinjenica i kritike vam nikad nije bilo jaca strana.
Sta znaci biti " ostvaren" muskarac, to je relativna stvar, za neke muskarce je " ostvarenost" sloboda i zivljene " punim plucima"Zamisli,sve sami ostvareni muskarci.
Mozes ti da stices uvide ali ne mozes da ih pretvaras u cinjenice,ako za nesto ne znas ne znaci da ne postoji. Prvo,za tebe kao osobu je jako naivno da stvaras predrasude,drugo sa svojim uvidima vredjas i svoju sortu.Dakle sutra kad zaglavis (jer ipak nikad se ne zna) sa 5+ starijom zenom ti ces biti taj neugledni skart.Moje pravo je da na osnovu subjektivnih iskusatava, posmatranja " zivota", steknem odredjene uvide, i drzim se toga, a neka razmislja kako ko god hoce.A "mora" se samo umrijeti.
Nije ni vama procena šta je činjenica a šta predrasuda i procena bazirana na ograničenoj perspektiviPrihvatanje cinjenica i kritike vam nikad nije bilo jaca strana.