Zašto bi žene pristajale na dvostruki moral?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svako ima prava da traži šta želi. Sve dok se radi o punoletnima i bez prisile ja nemam šta da budem za i protiv. Stvar ukusa i potrebe pojedinca je na pojedincu. Ja svakako sa 31 godinom života sebe ne vidim sa nekom klinkom od 18 niti ću to moći. Žena je 6 godina starija od mene i godine su mi totalno nebitne. Bitna mi je zrelost i ozbiljnost.

Poslednja izmena:
Kad muškarac želi zgodnu cicu to je ok, ako žena poželi zgodnog macana onda ako nije razvila duboke emocije ona je šta? Površna? Postoji i gora reč.

Kad se on zainteresuje za 15 god mlađu to je ok, ako se ona zainteresuje šta će ženi u godinama mlađi frajer? Mora da je on koristi jer je dobra u krevetu? Kuguarka.

Žene se osećaju manje vredne jer stare, manje lepe... A oni kad stare onda je seda kosa znak zrelosti i iskustva?

To je baš jadno, to što ima onih koji bi da ponize ženu na taj način.
Ova žena opisuje tu pojavu i sasvim ok zaključuje.

Ne mislim da takvi stavovi postoje svuda, ali ovde na Balkanu, da. Da li upadate u isti folder?

Da npr muškac koji je imao nekoliko partnerki je šmeker a žena koja je imala nekoliko partnera je ku*va.

Daj mi kredibilan izvor za drugu tvrdnju, druškane 😄 Plus ni za taj vajni izbor za miss nisi u pravu, onomad je Nemačku predstavljala neka žena od 40+ godina
Da ne bi mnogo istrazivao, upitao sam GPT CHAT o prosjecnoj dobi " Misica" :mrgreen:

Međunarodni prosjeci dobi​

Miss Universe

• Prosječna dob pobjednica (1952.–2016.): ≈ 20,47 godina
  • Prosjek (2010.–2016.): ≈ 23,43 godina
  • Prema Business Insideru, prosjek je ≈ 20,4 godine, s rasponom od 18 do 27 godina
  • S druge strane, jedan blog navodi prosjek od 21 godina i 2 mjeseca (≈ 21,17 godina)

Zaključak: Prosječna dob Miss Universe pobjednica iznosi otprilike 20 do 23 godine.

Da ne bi mnogo istrazivao, upitao sam GPT CHAT o prosjecnoj dobi " Misica" :mrgreen:

Međunarodni prosjeci dobi​

Miss Universe

• Prosječna dob pobjednica (1952.–2016.): ≈ 20,47 godina
  • Prosjek (2010.–2016.): ≈ 23,43 godina
  • Prema Business Insideru, prosjek je ≈ 20,4 godine, s rasponom od 18 do 27 godina
  • S druge strane, jedan blog navodi prosjek od 21 godina i 2 mjeseca (≈ 21,17 godina)

Zaključak: Prosječna dob Miss Universe pobjednica iznosi otprilike 20 do 23 godine.
i nakon toga krene nizbrdo

Kad muškarac želi zgodnu cicu to je ok, ako žena poželi zgodnog macana onda ako nije razvila duboke emocije ona je šta? Površna? Postoji i gora reč.

Kad se on zainteresuje za 15 god mlađu to je ok, ako se ona zainteresuje šta će ženi u godinama mlađi frajer? Mora da je on koristi jer je dobra u krevetu? Kuguarka.
Ništa od ovog nije ok ni za muškarca ni za ženu.
Žene se osećaju manje vredne jer stare, manje lepe... A oni kad stare onda je seda kosa znak zrelosti i iskustva?
Žene imaju dužu kosu. Muškarci se uglavnom šišaju na kratko pa je teže pokriti sede. A muškarcima isto sedi i brada pa se moraju često brijati da se ne bi videlo.

Nadji si vedru duhom, poletnu

Ja mislim da moje generacije i ta ekipa 72 73ce 74to 75to ne stari duhom nikad.... Opet individualno je.
Vi ste luda generacija. Samo idete na ozbiljno zezanje, boemstvo, jer vas je zakacila kriza kad ste trebali da stvarate.. Ja to volim i dobro se slazem cesto s ljudima tih godina, al volim i klinacko zezanje, da se igram masnih fota sa cicama. Ili igre istine izazova :D

Zamisli,sve sami ostvareni muskarci.
Sta znaci biti " ostvaren" muskarac, to je relativna stvar, za neke muskarce je " ostvarenost" sloboda i zivljene " punim plucima"

Meni je licno draze biti sa 5 manje inteligentnih zena koje me fizicki privuku, sa kojima i nemam nekih " tema", koje mogu da imam sa svojim drugovima ( zene me tu svakako ne mogu razumjeti), nego sa 1 genijalnom koja me fizicki ne privlaci, da se izrazim kao Grunf iz " Alan Forda" :mrgreen:

Moje pravo je da na osnovu subjektivnih iskusatava, posmatranja " zivota", steknem odredjene uvide, i drzim se toga, a neka razmislja kako ko god hoce.A "mora" se samo umrijeti.
Mozes ti da stices uvide ali ne mozes da ih pretvaras u cinjenice,ako za nesto ne znas ne znaci da ne postoji. Prvo,za tebe kao osobu je jako naivno da stvaras predrasude,drugo sa svojim uvidima vredjas i svoju sortu.Dakle sutra kad zaglavis (jer ipak nikad se ne zna) sa 5+ starijom zenom ti ces biti taj neugledni skart.

Back