- Poruka
- 90.165
Zašto bi (ste) stupili u bračni odnos?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stupio sam, bez razmisljanja, tako ne znam, dogodilo se samo od sebe...Zašto bi (ste) stupili u bračni odnos?
Najbolje da roditelji biraju bračne drugove deci. I da ih ovi ne poznaju do venčanja. I brak odmah do 20-e. To su najuspešniji brakovi.Moj predlog je vanbracna zajednica... Pa ako tako lepo prozivite zajedno godine i godine postacete sigurni da na "kraju" zajednicki zivot treba da krunisete brakom... Tamo u pedesetim, sezdesetim godinama...
cela svinja samo zbog kobaje, ne ideБила сам наивна, више не постоји разлог(постала сам мудра)![]()
Или недајбоже ћевапаcela svinja samo zbog kobaje, ne ide![]()
boga mi, devojacka radost je cevapcinaИли недајбоже ћевапа![]()
Хмм, преферирам Карађорђеву...boga mi, devojacka radost je cevapcina![]()
Опа! Познавалац!karadjokinu?
ona je sa kajmakom![]()
Била сам наивна, више не постоји разлог(постала сам мудра)![]()
cela svinja samo zbog kobaje, ne ide![]()
Или недајбоже ћевапа![]()
haha-- TI I JA ruku pod ruku. Čisto da ima ko kome vodu u starosti da doda!Ja jos nisam stupila u bracni odnos i milis da su sanse sto godine prolaze sve manje i manje.
Nikad nisam trazio zenu, sama je dosla. Kad sam postao samostalan, znaci kuca i pare, onda miТако су нас учили...да се средиш,скрасиш...
Папир или не...није битно,хоће да те обуздају...да не скренеш са пута ко неки вагабундо...и сличне приче.
Неки моји другари и даље шатро траже жену...не знају ни сами шта хоће,а ми...ми се ни не питамо.
Брак ти је као стаклени катанац.
Trebao je neko dete da ti rodi?Stupio sam, bez razmisljanja, tako ne znam, dogodilo se samo od sebe...
Alo pervertiti...Опа! Познавалац!![]()
Najbolje da roditelji biraju bračne drugove deci. I da ih ovi ne poznaju do venčanja. I brak odmah do 20-e. To su najuspešniji brakovi.
To su najnesrećniji brakovi.Najbolje da roditelji biraju bračne drugove deci. I da ih ovi ne poznaju do venčanja. I brak odmah do 20-e. To su najuspešniji brakovi.
Ali fotka je