Pozvati druga u trojku? I zašto ne?

Karakter ljige je jako bitan kad isuce quratzz

Nije tako jednostavno. Sasvim je sigurno da ga ne zovem zbog sebe, niti me on na taj način zanima. Zovemo ga zbog nje. Timski rad. :) Ne želim da ja gledam ili bilo šta tako. Svakako neću imti povez preko očiju, ali poenta je da učestvujemo. Svo troje.
Moj savet da probajte sa muškarcem koji nije iz vašeg društva...

Izmislio? Ovo je ideja stara malo više od dve godine. Pokušavali smo na razne načine (ja) i nije uspelo. Najbliže smo bili sa nekim likom kog smo upoznali preko neke aplikacije. Ispostavilo se da nije za nas. Nakon nekoliko neuspešnih pokušaja, odustali smo od aplikacija i interneta. Posle duže pauze, on nam je nova i mislim poslednja šansa.
Potpisujem.
Zaista treba vreme. Ali ta potraga je zanimljiva sama po sebi.

Imam druga koji je već duže vreme sam. Nema devojku. Ne ide mu nešto. Budući da mi (ja i moja lepša polovina) tražimo muškarca za trojku, on nam se učinio kao odlična prilika. Sviđa joj se, lep je, kulturan i nije "ljiga". Sasvim je čovek na mestu. Mene, sa te strane ne interusuje. No, pitanje je da li rizikovati prijateljstvo i pozvati ga ili ne. Viđamo se skoro svakodnevno i iskreno se plašim da ne počne da me izbegava ako mu nije do toga. Trilema...
Sad i ja počinjem iskreno da se plašim foruma :sad2:

...koliko vidim Ovdje ima kandidata ali
to je takva uka dovesti do toga sto oni misle da hoce...a, to je , sto vise sumnje to vise uzitak jos iz samog pocetka ...nece ih interesovati ali bi eto voljeli znati bar neko iskustvo i morao sam objasnjavati sve dok vise nijesam se vise mogao izvuci jer ne smije se nko vezivati bilo za koga...emocije na najmanji vid jer ode mast u propast....

Не капирам ништа. Овде су углавном жене и везе граничници збивања. Кад газдарица није бесна ни кућа није тесна. Ако дама изгледа добро сваки комшија би ти био најбољи друг и поделио муку и узео на себе твој део терета. Нешто ми ту не изгледа као тако тешко.
Сад да ли ће да испадне као из снова то је сасвим друго питање.

Back