Лички гусар
Buduća legenda
- Poruka
- 28.761
Да, а највише гране би биле кад прогањате и нападате здраве људе? Не знам да ли је у историји било иједан пут да се у карантин ћерају скроз здрави људи. Бљузга.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da nisi razumeo sta sam napisala. Probaj opet.На који то начин? Дакле, ако антиваксери неће да добијају своје дозе, тиме би било дупло више доза за вас, ваксере. Не видим како вас је то све спутало. Баш чудно.
Ја сам више спреман одрећи се све и једне моје life-saving medication за свакога од вас. Ма живот ћу ризиковати због вас да будете заштићени.
Ne prisvajaj nesto sto nije tvojeSamo zahvaljujući Ivandanu 2020. nije niko.
Inače je to bilo naredjenje sa zapada, ali posle onog protesta - Vučić nije imao mooda da to sprovede.
То што си написала нема смисла. Нико вас није спутавао да се ушприцавате него сте чак хтјели на силу то радити људима који то не желе и неће.Mislim da nisi razumeo sta sam napisala. Probaj opet.
Opet pricas kao da ne razumes sta sam napisala. Dakle, radi se konkretno o clanovima moje uze i sire porodice koji su umrli od kovida ili posledica kovida a koji nisu hteli da se vakcinisu jer su guslali antivaks pricu. Ja sam svoje doze primila, kao i moja majka i moj brat.То што си написала нема смисла. Нико вас није спутавао да се ушприцавате него сте чак хтјели на силу то радити људима који то не желе и неће.
Могли сте по дупле дозе добијати ако вам је толико за тим.
Prvo, radila si obdukciju pa utvrdila da su umrli od korone?Opet pricas kao da ne razumes sta sam napisala. Dakle, radi se konkretno o clanovima moje uze i sire porodice koji su umrli od kovida ili posledica kovida a koji nisu hteli da se vakcinisu jer su guslali antivaks pricu. Ja sam svoje doze primila, kao i moja majka i moj brat.
Da sigurno cu da ti kazem ime oca i ujaka, ajde bre licePrvo, radila si obdukciju pa utvrdila da su umrli od korone?
Drugo, kako se zovu njih dvojica, da proverim jesu li upisani u onaj zvanično objavljeno spisak sa 18.000 imena lica umrlih od korone?
To je sarkazam.Da sigurno cu da ti kazem ime oca i ujaka, ajde bre lice
Šta je to što je ujedinilo određeni procenat ljudi u borbi protiv vakcina? Zašto baš vakcine?
Pretpostavljam da su vaši vakcinalni kartoni iz detinjstva uredno popunjeni (svi smo u nekim godinama).
Objasnite mi što jednostavnije. Hvala!![]()
Ja slušam doktore i medicinske radnike, pa ako mi oni kažu da se vakcinišem onda ću lepo to i da uradim što savetujem i drugima. Najbolje vam je tako.
u vreme covida primio sam tri vakcine i dobro sam prosao mada sam procitao da su neki imali problema nakon prve pa nisu otisli na drugu..Moje komsije nisu primili vakcinu no Otac porodice je umro.. srecom majka se zaposlila pa su troje dece ostale zbrinuto..Ne bih solio pamet onima koji nisu hteli primiti vakcinu nego svako sa svojom glavom i svako posledice snosi sam..Ja slušam doktore i medicinske radnike, pa ako mi oni kažu da se vakcinišem onda ću lepo to i da uradim što savetujem i drugima. Najbolje vam je tako.
Jel ti smetaju i druge vakcine ili samo one koje su se dobijale protiv kovida?U doba pustenog, a kako je nekidan Kongres SAD i potvrdio KREIRANOG virusa korona...prosto prirodni instinkt (kojeg su mnogi nazalost izgubili kao osecaj...) je govorio NESTO SMRDI U VEZI FEJKCINA !!!
Sada to znaju svi...a tada su ovde na Krsti cenzurisali na forumu ako kazes nesto protiv....
Djokovic je zrtvovao bar 2-3 GS-ma i bio u hotelskom pritvoru da bi dokazao svoj stav...sada vidimo i znamo ispravan...iako smo neki jos tada znali da jeste to...
Prosta logika je nalagala - Ako su isti mracnjaci pustili virus...zasto im verovati da su adhok uradili dobre fejkcine i da nemaju neku jos mracniju agendu iza istih...?!
I imali su....pobili su milione...sto sa pustenim virusom...sto sa fejkcinama...
Ova drugo masovno ritualno ubistvo jos traje...
...
Имао си среће. Знам добар број људи који имају нове срчане, имунолошке и аутоимуне, неуролошке и проблеме са јетром. Релативно млади, прије тога 100 пута здравији него ја.u vreme covida primio sam tri vakcine i dobro sam prosao mada sam procitao da su neki imali problema nakon prve pa nisu otisli na drugu..Moje komsije nisu primili vakcinu no Otac porodice je umro.. srecom majka se zaposlila pa su troje dece ostale zbrinuto..Ne bih solio pamet onima koji nisu hteli primiti vakcinu nego svako sa svojom glavom i svako posledice snosi sam..
Ја сам само за оно иза чега стоје доктори Гејтс и Фаучи. Они су се показали као далеко забринутији за мојер здравље од мене!Jel ti smetaju i druge vakcine ili samo one koje su se dobijale protiv kovida?
Знаш како, та једна те иста формула увијек даје добре резултате. Створиш проблем, понудиш "спас" (за проблем који си ти створиоU doba pustenog, a kako je nekidan Kongres SAD i potvrdio KREIRANOG virusa korona...prosto prirodni instinkt (kojeg su mnogi nazalost izgubili kao osecaj...) je govorio NESTO SMRDI U VEZI FEJKCINA !!!
Sada to znaju svi...a tada su ovde na Krsti cenzurisali na forumu ako kazes nesto protiv....
Djokovic je zrtvovao bar 2-3 GS-ma i bio u hotelskom pritvoru da bi dokazao svoj stav...sada vidimo i znamo ispravan...iako smo neki jos tada znali da jeste to...
Prosta logika je nalagala - Ako su isti mracnjaci pustili virus...zasto im verovati da su adhok uradili dobre fejkcine i da nemaju neku jos mracniju agendu iza istih...?!
I imali su....pobili su milione...sto sa pustenim virusom...sto sa fejkcinama...
Ova drugo masovno ritualno ubistvo jos traje...
...
Atavistički strahovi: plaše se ljudi inekcija kao žive vatre.Šta je to što je ujedinilo određeni procenat ljudi u borbi protiv vakcina? Zašto baš vakcine?
Pretpostavljam da su vaši vakcinalni kartoni iz detinjstva uredno popunjeni (svi smo u nekim godinama).
Objasnite mi što jednostavnije. Hvala!![]()
Iza antivakserskih teorija stoji strah od špricanja, dokazano.Ljudi su skloni da oko svega teoretišu.
Tj tako bi trebalo da bude. Al’ u Srbiji Zloba nikog ne dira, Koštunije pomiluje, Tadić Nejaki ukine vojsku a AV ne sme ni da vrati. Srbija BRE!Kako nije svaka? Ako se naredi mobilizacija, izbegavanje je krivično delo. Kao i obavezno služenje vojnog roka.
„У свакој дози ММР вакцине (меаслес, мумпс, рубелла), дословно, постоји милион комадића ћелијске линије култивисане из абортираног фетуса у свакој појединачној ињекцији“, објаснио је Сири запањеном Карлсону. „Могу сада дословно извући списак састојака ММР вакцине са сајта ЦДЦ-а.“Zašto baš vakcina?
meni sve smetaju, antivakserJel ti smetaju i druge vakcine ili samo one koje su se dobijale protiv kovida?
kako se ne bojimo da damo krv?Iza antivakserskih teorija stoji strah od špricanja, dokazano.