Zašto baš vakcina?

Možda bi preživeo da je organizam "naučio" da se nosi sa virusom putem vakcine. No, kao što rekoh, nikad nećemo saznati. Zbog kovida i antivaks pokreta izgubila sam oca i ujaka, obojica jedva preko 60 godina starosti.
Moja majka se vakcinisala.Ja nisam.
Obje smo po dva puta imale koronu u isto vrijeme,sa istim simptomima i istom duzinom oporavka.Nikad necemo saznati koje je ona koristi imala od vakcine.
Ima tu mnogo nejasnoca.
Najveca sumnja kod mene je bila,zasto se pravi razlika u vakcinama?
Ako su sve one dobre i napravljene za dobrobit covjecanstva,zasto je bilo bitno(na zapadu narocito)koju si od njih dobio.
Oni nisu priznavali rusku i kinesku.Zasto?
I ako si slucajno dobio neku od njih prije,morao si ponovo dobiti ove druge,bez obzira sto to nije bilo medicinski prihvatljivo i moglo je biti stetno po tvoj organizam.
Drugo pitanje je...cemu pritisci(direktni i suptilni) i cemu dobijanje novca ako primis vakcinu?
Cemu skupljanje opisa simptoma radnika koji su imali koronu?Morao si da nadleznoj osobi u firmi da opises svoje simptome.Da li se to radilo kod drugih bolesti?
Ima tu mnogo nedoumica i nejasnoca.
Da...i zaboravih jos jedno pitanje...gdje nestade korona kad je poceo rat u Ukrajini?
Odjednom niko ne pominje ni maske,ni vakcine,ni broj oboljelih,ni testove,ni nove tipove virusa...
Nestade je kao da je nikad bilo nije.

Poslednja izmena:
Pa jbg, ali nije niko morao da se vakcinise ako bas nece
To bi vec bilo previse ocigledno.Prisiljavanje je bilo prikriveno.
Moja drugarica,zivibu jednoj zapadnoj zemlji,je morala svaki dan dva puta da radi test na koronu,prilikom dolaska i odlaska na posao,jer nije htjela da se vakcinise.
Zamisli dva puta dnevno guranje onih stapica u nos i to nekoliko mjeseci....Da li je koga bilo briga ako ona osteti svoju nosnu supljinu od toga?
Da ne pricam o zabranama putovanja ako nisi vakcinisan i slicno.
Dakle,indirektno si morao i bio prinudjen.
Kod nas to nije bilo strogo u toj mjeri,jer mi smo inace neposlusan narod.

NESTO SMRDI U VEZI FEJKCINA !!!
stavljali grafen koji ubija viruse, ali mora da se dospricavas na svako malo vremena
da su te mrna vakcine radile posao, pa valjda bi izbacili mrna vakcinu za jos neku zarazu osim korone? nema logike da tehnologija ostane neiskoriscena, kao bili na mesecu, sta ima vise da idemo? pa platili bi bogatasi da se prosetaju po mesecu, eto zatp, da provozaju onaj rover, valjda je ostao tamo parkiran?
Opet ovi ravnozemljaši pronađeni opterećeni vakcinama i ljudima koji su ih primili. :lol:

Dejan_011

'de su druge vakcine sa mrna tehnologijom? zasto ih nema, pa godine prolaze? ce da bude kao i sa apolom, zaturili nam se tlocrti?

Poslednja izmena:
Ovi što misle svojom glavom, nek im neko tu glavu pregleda ipak
Zasto vrijedjas one koji misle svojom glavom?
Vrijedjanje drugih je znak slabosti,a ne snage.
Zasto mislis da je jedino tvoje misljenje validno?
I meni niko jos nije odgovorio na prosto pitanje...zasto su odredjene vakcine bile "bolje"ili "gore" u odnosu na druge,ako su sve sluzile istom cilju da pomognu ljudima?
Zasto npr.u Njemackoj,ako si se vakcinisao npr. ruskom ili kineskom vakcinom,morao si ponovo nekom drugom koju oni priznaju,iako je to stetno po tvoje zdravlje primiti dvije vakcine u kratkom roku?
I kako ta vakcina ne valja dok si u Njemackoj,a valja dok si u Srbiji?
I tako dalje,i tako blize...

Zasto npr.u Njemackoj,ako si se vakcinisao npr. ruskom ili kineskom vakcinom,morao si ponovo nekom drugom koju oni priznaju,iako je to stetno po tvoje zdravlje primiti dvije vakcine u kratkom roku?
I kako ta vakcina ne valja dok si u Njemackoj,a valja dok si u Srbiji?
I tako dalje,i tako blize...
Medicina je pseudonauka jednostavno, i produzena ruka politike. Zvanicnoj agendi nije nikakav problem da se sluzi nadrilekarstvom da bi postigla ciljeve.
Zato sto prosto jeste pacijenti, pogledaj sve vas ovde okupljene antivaksere - nesto vam se sjebalo u tintarama, neko nezadovoljstva, neku kur, otkud znam i onda nema teorije zavere u koju ne verujete. Bukvalno idite kod lekara.
To se desilo studentima protestantima valjda? :cool: i forumasima koji ih prate i podrzavaju... zaverolozi su takodje na pogresnom tragu, ali opet u daleko manjoj zabludi od opozicionara.

Bezobrazna preko svake mere.
A najtuznije od svega je sto govori o samoj sebi, a da toga nije ni svesna.
Dzaba krije spoljasnju lepotu na temi sa fotkama, kada je unutrasnje lepote - nepostojece...
Bukvalan, zivi, hodajuci poster zrtve propagande i sve ovo sto lepi na druge.
nesto vam se sjebalo u tintarama, neko nezadovoljstva, neku kur, otkud znam i onda nema teorije zavere u koju ne verujete. Bukvalno idite kod lekara.

Kao sto je i ovo ispod pokazalo:
Postoji razlika izmedju "neko je nesto rekao" i "rekli su da je neko nesto rekao".
...ali Adelaidica ne pravi razliku izmedju toga i nastavlja da potura "rekli su da je neko rekao nesto", a ne gde je taj neko rekao to.

A ako se pogleda ono sto Adelaidica potura, nigde se to ne moze videti/cuti, pa se i u komentarima oni koji nisu mentalno izazvani pitaju "gde je to rekao?"
Na stranu sto je Adelaidica rekla "da piju" "koji je savetovao ljude da piju izbeljivac" a potura "rekao" da "ubrizgaju"

Ali teba gledati i citati sopstvenim ocima i misliti samostalno... Ko ce to da radi... Bolje imati nekoga ko misli umesto tebe i govori ti sta da mislis/znas...
@andrewpyrah
1 month ago
He didnt suggest anything.. he was asking about possible options.
Did you actually listen to this?

@jsbFF08
4 years ago
At what point did he say, "inject yourself with Lysol."?
I heard him reference some obscure medical research, and not very articulate, but he didn't tell people to inject lysol.

@ShadowHunter120
4 years ago
How is this a suggestion, it's worded as a question, like he's asking about the medical developments.

@jamesrobinson8446
3 years ago
Suggest? Where does he suggest it? I see him asking the doctors about it.

@thomasczech
3 years ago
Isnt it interesting how people are not listening to what he said.
He clearly is talking about using something in the body like how disinfectant kills viruses on surfaces.
Really people, it isnt hard to understand

@wk1247
1 year ago
Can someone provide me with an actual source of where he specifically said "Bleach" or anything along those lines?

@mrspicolli
4 years ago
I didn’t hear him say ‘go inject yourself with disinfectant’.....

@Qu33f0
4 years ago
He was asking a question. I watched this video several times, he did not suggest that you do it as the title describes. FAKE NEWS.

Poslednja izmena:
Nema humanije poruke od druga i prijatelja, fellow human-a, nego kad vidiš da neko nije dobro (a nije jer je paranoičan i veruje u teorije zavere, ali skoro sve od reda) nego da mu poručiš da poseti stručnjaka.

I to je nešto u šta me ova tema uverila, jer sam se nadala da postoji neko zrno razuma u celom tom antivaks pokretu. Nažalost, sve što sam čula je dranje ljudi koji kao da su potpuno izgubili razum i to prvenstveno u kontekstu kovid epidemije.

To me navelo na sledeći skicu zaključka: naravno da je krivica na državama koje su toliko osiromašile zdravstveni sistem da smo sa jednim zaraznim ali ne osobito ubitačnim virusom imali potpuni slom zdravstvenih sistema, strah, nesigurnost i nemoć. Skoro svaka porodica je izgubila nekog.

Ali šta je tu je. Batalite te teorije zavere, otkrijte uzrok sopstvenog nezadovoljstva a onda može samo na bolje.

Pozdrav!

Nema humanije poruke od druga i prijatelja, fellow human-a, nego kad vidiš da neko nije dobro (a nije jer je paranoičan i veruje u teorije zavere, ali skoro sve od reda) nego da mu poručiš da poseti stručnjaka.
Opet opisujes samu sebe.
sve što sam čula je dranje ljudi koji kao da su potpuno izgubili razum i to prvenstveno u kontekstu kovid epidemije.
Opet opisujes samu sebe.
Skoro svaka porodica je izgubila nekog.
Ogromna i ocigledna laz, kao i sve od tebe, u pokusaju da das smisao svom besmislu, izmisljanju i hipotetisanju.

Kao sto si i ovo:
A ako se pogleda ono sto Adelaidica potura, nigde se to ne moze videti/cuti, pa se i u komentarima oni koji nisu mentalno izazvani pitaju "gde je to rekao?"
Na stranu sto je Adelaidica rekla "da piju" "koji je savetovao ljude da piju izbeljivac" a potura "rekao" da "ubrizgaju"
...jer si ti upravo ono sto si opisala gore i prilepila drugima.

Back