Zašto baš vakcina?

Сува хуманост.

ја сам паметан а остали су - пази! - не глупи, него скроз луди и требају ићи код психијатра.
само једно мишљење се уважава а другачија мишљења треба без милости искоријенити.
ја сам хуман а не признајем аутономију људског тијела и слободан избор.

Nema humanije poruke od druga i prijatelja, fellow human-a, nego kad vidiš da neko nije dobro (a nije jer je paranoičan i veruje u teorije zavere, ali skoro sve od reda) nego da mu poručiš da poseti stručnjaka.

I to je nešto u šta me ova tema uverila, jer sam se nadala da postoji neko zrno razuma u celom tom antivaks pokretu. Nažalost, sve što sam čula je dranje ljudi koji kao da su potpuno izgubili razum i to prvenstveno u kontekstu kovid epidemije.

To me navelo na sledeći skicu zaključka: naravno da je krivica na državama koje su toliko osiromašile zdravstveni sistem da smo sa jednim zaraznim ali ne osobito ubitačnim virusom imali potpuni slom zdravstvenih sistema, strah, nesigurnost i nemoć. Skoro svaka porodica je izgubila nekog.

Ali šta je tu je. Batalite te teorije zavere, otkrijte uzrok sopstvenog nezadovoljstva a onda može samo na bolje.

Pozdrav!
Divno od tebe sto se brines za tudje zdravlje,ali kao sto rekoh,podji prvo od sebe,inace cemo pomisliti da nisi bas dobronamjerna.
Dakle,da nastavimo.
Samo bih dodala i ovo zapazanje... konstantno se podmece da su svi koji su protiv vakcine za kovid "antivakseri".
A zapravo velika vecina,medju koje spadam i ja, nije protiv obaveznih i ispitanih vakcina...a jeste protiv ove neispitane,na brzinu napravljene.
Da li to adelaidea moze tvoj mozak da ukapira?
Ili ces i dalje da lijepis etikete ljudima razboritijim od tebe?

Divno od tebe sto se brines za tudje zdravlje,ali kao sto rekoh,podji prvo od sebe,inace cemo pomisliti da nisi bas dobronamjerna.
Dakle,da nastavimo.
Samo bih dodala i ovo zapazanje... konstantno se podmece da su svi koji su protiv vakcine za kovid "antivakseri".
A zapravo velika vecina,medju koje spadam i ja, nije protiv obaveznih i ispitanih vakcina...a jeste protiv ove neispitane,na brzinu napravljene.
Da li to adelaidea moze tvoj mozak da ukapira?
Ili ces i dalje da lijepis etikete ljudima razboritijim od tebe?
Eto, opet padaš u vatru. Dakle, lepo sam rekla da većina vas ovde podivlja na spomen kovid vakcina a od činjenica malo šta nudi osim paušalne ocene da su neispitane, dok Lički koji te lajkuje neće "nikake otrove" u svoje telo, dakle generalno je antivaks, a zašto je, zato što mu neki podkaster reko da je otrov.
Mene šalju ti i tebi slični na lečenje otkad sam rekla da sam lezbejka, no jbg, to na tvoju žalost nije više boles, a paranoje su potencijalno društveno opasna, a svakako lično devastirajuća stanja i poremećaji.
A sve se to lako može rešiti ako se čovek posveti zdravlju i prosperitetu, a ne mržnji i žuči.

Mene šalju ti i tebi slični na lečenje
Ti i jesi za nesto takvo, nakon sto mozes da gutas ovako nesto, a onda cutis i ne mozes da potvrdis i podupres nicim.
Cista izmisljotina, verovanje i forsiranje ocigledne i najnize propagande.
ali jednostavna pretraga o trampu i izbeljivacu daje rezultate za one koje ne mrzi da guglaju
https://www.politico.com/news/2021/04/23/trump-bleach-one-year-484399
Na kom minutu kaze to sto su izmislili da kaze, a ti progutala propagandu, kao sto opisujes da drugi rade, a sama si u stvari takva?

a paranoje su potencijalno društveno opasna, a svakako lično devastirajuća stanja i poremećaji.
Kao i do sada, opisala si samu sebe i svoje postupke.

Poslednja izmena:
Eto, opet padaš u vatru. Dakle, lepo sam rekla da većina vas ovde podivlja na spomen kovid vakcina a od činjenica malo šta nudi osim paušalne ocene da su neispitane, dok Lički koji te lajkuje neće "nikake otrove" u svoje telo, dakle generalno je antivaks, a zašto je, zato što mu neki podkaster reko da je otrov.
Mene šalju ti i tebi slični na lečenje otkad sam rekla da sam lezbejka, no jbg, to na tvoju žalost nije više boles, a paranoje su potencijalno društveno opasna, a svakako lično devastirajuća stanja i poremećaji.
A sve se to lako može rešiti ako se čovek posveti zdravlju i prosperitetu, a ne mržnji i žuči.
Uopste me ne zanima ko si i sta si...emitujes nevaspitanje i bezobrazluk,a sa takvim je svaki razgovor suvisan.
Ovim zavrsavam dijalog sa tobom i ne trudi se da repliciras.

Biće ih ne brini, medicina napreduje iz dana u dan, a ravnozemljaši ostaju zarobljeni u svom svetu zavera i fantazija.
e jesi duhovit, povlace se mrna kovid vakcine koje niko nece, i ti sada nas ubedjujes da ce biti mrna za grip, ali malo sutra - ona je mogla koliko juce vec da se pusti na trziste, ali nije; jos pre korone su napravljene mrna vakcine za nekoliko bolesti, i? one vec postoje, a ti kazes : BICE? ja kazem samo ako se zavede vakser diktatura, a drugacije ih nece nuditi, ili vec sada niko nece, pa ih zato i ne nude, vec moraju napravljhene da pobacaju, uniste.

i sta bi sa mrna vakcinama za kovid, prodjose li dalje od emergency authorization? kineske isto, citam, ali ne nalazim da su dalje odmakle, a kada smo izasli iz karantina jos, i ukinuli mere? godine prolaze, sta je problem sa "bezbednim i efikasnim"? problem je u spajk proteinu koji ubija, a ne da daje imunitet

koji problem kinezi imaju? znas ti koliko je ovo staro?
The vaccine, developed by CSPC Pharmaceutical Group Ltd, has been approved for “emergency use” by Beijing’s health regulator

Poslednja izmena:
The vaccine, developed by CSPC Pharmaceutical Group Ltd, has been approved for “emergency use” by Beijing’s health regulator
ista vest, ali rojters namerno izostavlja“emergency use”

China OKs its first mRNA vaccine, from drugmaker CSPC​

Reuters
https://www.reuters.com › healthcare-pharmaceuticals

Mar 22, 2023 — China has approved its first domestically developed mRNA vaccine against COVID-19, CSPC Pharmaceutical Group Ltd said on Wednesday, .

Zato sto prosto jeste pacijenti, pogledaj sve vas ovde okupljene antivaksere - nesto vam se sjebalo u tintarama, neko nezadovoljstva, neku kur, otkud znam i onda nema teorije zavere u koju ne verujete. Bukvalno idite kod lekara.
probaj da razlucis polovinu stvari koje se samo zezamo, od ove polovine na koju smo upozoravali kada je pocela kampanja za vakcinisanje...
i sama vidis da smo bili u pravu za polovinu tvrdnji, da je taj spajk protein napravio vise stete od koristi na duzi rok, a da tek sada cujemo za turbo rakove, i da se skoro vise niko ne vakcinise protiv kovida; a zasto ako su "bezbedne i efikasne"? znaci vektorske, denaturisane, mrna, ni 1 od njih ne valja, a sa koronom smo se izborili prirodnim imunitetom

u vreme covida primio sam tri vakcine i dobro sam prosao mada sam procitao da su neki imali problema nakon prve pa nisu otisli na drugu..Moje komsije nisu primili vakcinu no Otac porodice je umro.. srecom majka se zaposlila pa su troje dece ostale zbrinuto..Ne bih solio pamet onima koji nisu hteli primiti vakcinu nego svako sa svojom glavom i svako posledice snosi sam..
Znaš li nekog ko je umro, a vakcinisao se?

Moja majka se vakcinisala.Ja nisam.
Obje smo po dva puta imale koronu u isto vrijeme,sa istim simptomima i istom duzinom oporavka.Nikad necemo saznati koje je ona koristi imala od vakcine.
Ima tu mnogo nejasnoca.
Najveca sumnja kod mene je bila,zasto se pravi razlika u vakcinama?
Ako su sve one dobre i napravljene za dobrobit covjecanstva,zasto je bilo bitno(na zapadu narocito)koju si od njih dobio.
Oni nisu priznavali rusku i kinesku.Zasto?
I ako si slucajno dobio neku od njih prije,morao si ponovo dobiti ove druge,bez obzira sto to nije bilo medicinski prihvatljivo i moglo je biti stetno po tvoj organizam.
Drugo pitanje je...cemu pritisci(direktni i suptilni) i cemu dobijanje novca ako primis vakcinu?
Cemu skupljanje opisa simptoma radnika koji su imali koronu?Morao si da nadleznoj osobi u firmi da opises svoje simptome.Da li se to radilo kod drugih bolesti?
Ima tu mnogo nedoumica i nejasnoca.
Da...i zaboravih jos jedno pitanje...gdje nestade korona kad je poceo rat u Ukrajini?
Odjednom niko ne pominje ni maske,ni vakcine,ni broj oboljelih,ni testove,ni nove tipove virusa...
Nestade je kao da je nikad bilo nije.
Obolele ste obe u isto vreme - jer je reč o trovanju.
Jedini virus koji postoji u ovoj farsi sa koronom, je onaj u vakcinama.

Šta je to što je ujedinilo određeni procenat ljudi u borbi protiv vakcina? Zašto baš vakcine?
Pretpostavljam da su vaši vakcinalni kartoni iz detinjstva uredno popunjeni (svi smo u nekim godinama).

Objasnite mi što jednostavnije. Hvala! 😊
Tada se znalo kakva je vakcina i za sta sluzi.Ovo protiv korone je uradjeno,samo da se zarade pare,a ne da se izlece ljudi.I zato treba da postoje ljudi koji su antivakseri,protiv takvih vakcina.

Mene šalju ti i tebi slični na lečenje otkad sam rekla da sam lezbejka, no jbg, to na tvoju žalost nije više boles,
Misliš - izglasali su da nije više bolest?
Sutra mogu da izglasaju i da je to, u stvari, normalno stanje mozga, a da su svi ostali ("strejt") nenormalni.
Demokratija je čudo.

Hvala ti za ovu informaciju o tvom sex. opredeljenju, sad razumem otkuda tvoji postovi u kojima neistomišljenike nazivaš bolesnicima.
Podsvest je takodje čudo.

Istina ne znam da je neko umro od vakcine...No otkad je Kovid nestao izaslo je tristo verzija kako je vakcina bila stetna a u ono vreme su bolnice bile pune pacijenata s Kovidom i ko stigne do respiratora uglavnom se ne izvuce..Ja sam sve vreme nosio masku i sad je nosim u marketu zbog gripa tako da sam kovid pregrmeo..mnogi nisu..

Poslednja izmena od moderatora:
Ne misli.
To nije ni sposobno za to.

izglasali su da nije više bolest?
Nisu, nema tu glasanja, samo su prestali da navode kao jedno od stanja.
A i bolest nikada nije ni bila, kao sto ovo sto nista o nicemu ne zna pokusava da poturi, vec mentalna poremecenost. A to je i dalje, govori i navodili ili ne.
Šta da ti kažem - vi ćete svakako zauvek ostati lujke .
Evo jednog od tih o kojima pricas, samo baci pogled:
woman-holding-blank-frame.jpg

Poslednja izmena od moderatora:

Back