Volunteer firefighter
Buduća legenda
- Poruka
- 43.768
Haraju virusi sada.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pitam te za to nego za lupanje o mom privatnom životuMoja teorija je da su i vakserstvo i antivakserstvo predominantno politicki a ne medicinski narativi
Pa, podrzavas i lgbt agendu javno a ne samo privatno, ona je politicka kao i anti/vakserizam.Ne pitam te za to nego za lupanje o mom privatnom životu
Eno vidi kako podržavam lezbejku Alis Vajdel na politici i usput nabij sebi lgbt agendu u čajni kolutićPa, podrzavas i lgbt agendu javno a ne samo privatno, ona je politicka kao i anti/vakserizam.
Politicka orijentacija vs. neverovanje u zaveru
Znaš koliko bi koštala operacija budženja sisa. Ovako ih dobila gratiszato sto ih manijaci prave, sta mislis sta je ova dobila u vakcini? eksperimentisu sa njima, eto zasto!
19-Year-Old’s Breasts Balloon from B Cup to Triple G After Pfizer COVID-19 Vaccine — Researchers Call It First-of-its-Kind Case
Ne nego ubija zdrave mlade ljude iz cista mira,kako te vesti ne dolaze do tvog mozgaOno što je najvažnije je to da vakcina ublaži simptome i samim tim će te izbeći neinvazivni i invazivni respirator i smrtni ishod.
Grip tipa A(H1) je u cirkulaciji.Izgleda ipak nece biti epidemije virusa, sindikati stavljaju moraturijum na strajk
Najvaznije pitanje je da li je masovna vakcinacija doprinela zaustavljanju epidemije ili nije, ima li dokaza u prilog tomeOno što je najvažnije je to da vakcina ublaži simptome i samim tim će te izbeći neinvazivni i invazivni respirator i smrtni ishod.
Što je dokazano - čime?Ono što je najvažnije je to da vakcina ublaži simptome i samim tim će te izbeći neinvazivni i invazivni respirator i smrtni ishod.
До вашег мозга не допире да има људи којима је њихово здравље на првом мјесту и не желе да уносе свакаква гов на у свој организам? Видиш, ја мислим да је ризик по моје здравље далекооооооо већи него што има користи. У најбољем случају то не помаже ништа, а у најгорем уништиће ти здравље и живот. Ако се вама игра лутрија са животом и здрављем, само напријед имате пуну подршку! Ја би најсретнији био да све моје вакцине дају вама! Дакле, нијесам ја антиваксер него ваксер на неки начин.Pa, podrzavas i lgbt agendu javno a ne samo privatno, ona je politicka kao i anti/vakserizam.
Politicka orijentacija vs. neverovanje u zaveru
Откуд то кад су сви ваксовани и бустовани? Кога напада?Grip tipa A(H1) je u cirkulaciji.
Dešava se.Откуд то кад су сви ваксовани и бустовани? Кога напада?
Код мене на послу ваксери се даве и цркавају, зову да су болесни скроз. А сви добили "флу шат".
Мене је једино стра' лудаци ће заразити и мене.![]()
Haraju virusi sada.
Ne može da cirkulišu svi virusi odjednom.
Факсери - жртве масовног застрашивања...Сува хуманост.
ја сам паметан а остали су - пази! - не глупи, него скроз луди и требају ићи код психијатра.
само једно мишљење се уважава а другачија мишљења треба без милости искоријенити.
ја сам хуман а не признајем аутономију људског тијела и слободан избор.
Доктор Фаучи је добио опрост од Бидена. Крив је за велико добро које је учинио народу?Факсери - жртве масовног застрашивања...
Тешко је себи признати да си испо будала, а ту су баш покидани ароганцијом
Нашла се џукела џукелиДоктор Фаучи је добио опрост од Бидена. Крив је за велико добро које је учинио народу?![]()
Па ваљда таквоме човеку иду награде а не ... опрост?Нашла се џукела џукели