Zašto baš vakcina?

Ono što je najvažnije je to da vakcina ublaži simptome i samim tim će te izbeći neinvazivni i invazivni respirator i smrtni ishod.
Što je dokazano - čime?
Naučnim istraživanjima?
Evo, kod nas je sada idealna situacija da se ispita delotvornost vakcina, 50 posto ljudi je vakcinisano, 50 posto nije.
Idealno, možeš da uporedjuješ različite starosne strukture, da uporediš ko je bolje prošao u zdravstvenom pogledu.
Recimo... ko su ti mladi ljudi koji su napunili "koronarne jedinice", da li su vakcinisani ili nisu, ko više umire od galopirajućeg raka, dijabetesa, tromboza,...sve ono što ne možeš da ispitaš kada prisilno vakcinišeš celu populaciju (recimo: decu).
Šta misliš, da li će ikada iko smeti da započne takva istraživanja?
I zašto neće smeti?

Pa, podrzavas i lgbt agendu javno a ne samo privatno, ona je politicka kao i anti/vakserizam.

Politicka orijentacija vs. neverovanje u zaveru

До вашег мозга не допире да има људи којима је њихово здравље на првом мјесту и не желе да уносе свакаква гов на у свој организам? Видиш, ја мислим да је ризик по моје здравље далекооооооо већи него што има користи. У најбољем случају то не помаже ништа, а у најгорем уништиће ти здравље и живот. Ако се вама игра лутрија са животом и здрављем, само напријед имате пуну подршку! Ја би најсретнији био да све моје вакцине дају вама! Дакле, нијесам ја антиваксер него ваксер на неки начин. :D :eek:

Иако ваши мозгови не региструју основне ствари, али све, па и један Аспирин, има посљедице и ризик.z:dm5:

Grip tipa A(H1) je u cirkulaciji.
Откуд то кад су сви ваксовани и бустовани? Кога напада?
Код мене на послу ваксери се даве и цркавају, зову да су болесни скроз. А сви добили "флу шат". :eek:
Мене је једино стра' лудаци ће заразити и мене.🤬

Откуд то кад су сви ваксовани и бустовани? Кога напада?
Код мене на послу ваксери се даве и цркавају, зову да су болесни скроз. А сви добили "флу шат". :eek:
Мене је једино стра' лудаци ће заразити и мене.🤬
Dešava se.

Сува хуманост.

ја сам паметан а остали су - пази! - не глупи, него скроз луди и требају ићи код психијатра.
само једно мишљење се уважава а другачија мишљења треба без милости искоријенити.
ја сам хуман а не признајем аутономију људског тијела и слободан избор.
Факсери - жртве масовног застрашивања...

Тешко је себи признати да си испо будала, а ту су баш покидани ароганцијом

Факсери - жртве масовног застрашивања...

Тешко је себи признати да си испо будала, а ту су баш покидани ароганцијом
Доктор Фаучи је добио опрост од Бидена. Крив је за велико добро које је учинио народу? :think:

Back