Zašto baš vakcina?

interesantno je to , što ti isti ljudi nisu imali nikakva znanja o vakcini
i odjednom du postali antivakcinaši , i sve znajući po tom pitanju
i odjednom su poverovali da je efikasna i bezbedna - ja sam ocekivao to da procitam - jel shvatas to da mrna nije prosla pre niti za 1 bolest, a posle kovida je sad vidimo niko nece, ama nema ni za 1 drugu bolest?! a sta mislis zasto nema? ne moze da prodje test bezbednosti, i za kovid cemo ih prosto UKINUTI

MRNA tehnologija uopste ne treba za vakcinaciju, vec za lecenje raznog

Ja nisam antivakser i želela bih da postavim pitanje onima koji su antivakseri:

Zašto pijete Brufen kada vas nešto boli?
Боље би било да си питала "зашто пијете Бруфен кад вас не боли". Да, не боли ме и и не треба ми а ако ће ко пити "да избјегне да буде тешко болестан" то је његово и мени не смета да пије по једену бочицу свако јутро. Зашто ваксери мисле да је оно што је добро за њих добро за свију?

Добио сам тетанус ко дијете ко и већина што се код нас давало (траје 10 година ваљда а требало ми је 5 бустера које никад не добих). Тад се то није мене питало? Е, одкад се пита...
Znači sad ne bi primio u situaciji da se povrediš na neki zarđali lim ili slično?

Jel ste toliko poludeli od straha da cete krepati, da ste izgubili i svaku, cak i minimalnu empatiju, ***** vam mater psihopatsku.
psovanje familje vidim dozvoljeno..treba da te bude sramota i administracije koja propusta ovakve stvari....nismo mi poludjeli od straha pa poletili da se vakcinisemo zbog straha od kovida..de malo promuckaj glavu...vec sam ranije napiso da ce se stvari polako odmotavati u 2025 kad tramp dobije izbore..

psovanje familje vidim dozvoljeno..treba da te bude sramota i administracije koja propusta ovakve stvari....nismo mi poludjeli od straha pa poletili da se vakcinisemo zbog straha od kovida..de malo promuckaj glavu...vec sam ranije napiso da ce se stvari polako odmotavati u 2025 kad tramp dobije izbore..
Ajde, žabac, idi leči frustracije na drugom mestu umesto što uobičajenu psovku smatraš psovanjem familije, ne zanima me vaša familija, verovatno je psihopatska kao i vi.

Zašto su baš vakcine toliki problem?
problem je sto im se za vreme korone promenila definicija pa je mrna terapija postala "vakcina"
potom su menjali da ne mora da zastiti od bolesti, teze forme, prenosenja, i na kraju samo da stiti od smrti bese?
znaci kako je korona napredovala sve ludje formulacije i sve dublje zaglibljivanje u lazi, dok nismo dosli do toga da je veca steta od koristi, pa danas ih zemlje otkazuju vec porucene, ili bacaju visak... ako su bezbedne i sigurne, ako deluju, zasto se bacaju, zasto ih vise niko nece? zasto se visak nije poklonio siromasnima?
ko se seca uttar pradesh ? kako su se izborili sa pandemijom, jel imamo obecani izvestaj szo? a zasto nemamo ako su bili sponzor? zna indija da su ih samo spijunirali, ali ne radi se samo o szo

Why Are Indians So Angry at Bill Gates?

Indians have called for Gates’ arrest over alleged violations of medical ethics and laws by the Bill and Melinda Gates Foundation (BMGF) in the country.

sa'ce trampov covek, indijac kes patel da uradi to... gejtse vataj maglu dok mozes

Poslednja izmena:
Ok. Ako te dobro razumem, odbio si preporuku lekara da primiš vakcinu protiv tetanusa
Добро ме разумијеш. Не добијам ништа од тога. Ако је "струка" флу шот онда колико се томе свему може вјеровати? Каква струка буквално користи лутрију за научне ствари?

Ok, bar si dosledan.
Кад је моје здравље у питању - јесам. Да куцнем, мој имуни систем ради боље него икад. Одбио сам и операцију леђа иако је више доктора то предлагало - и испаде да сам био у праву.

Није агресивно љечење сваки пут рјешење. Свако заебавање са имуним системом није баш безазлено иако ви мислите да је то заебанција и да спас лежи у инјекцији.

Ok, bar si dosledan.
on je iskljuciv, a ja nisam, samo sam protiv vakcina jer se preteruje - pa ne mozes za sve bolesti na svetu da primis vakcine i budes zdrav ceo zivot, to je prosto prevara "necete vi umreti"

ne trebaju svima sve vakcine, a narocito nas necete naterati, jer onda se javlja otpor, pa ja morah da se svrstam u anti-vaksere, a inace mozda i ne bih da nije zavodjena diktatura kao da su obavezne, ...pelcuj svoju decu, moju vise neces, samo potpisem papir za izuzece i cao

da ja verujem da su flu shots dobre, kao i moj kolega, pa ja bih je primio,a ovako sam bas dobio gripcinu, kah-kah, jos iskasljavam, to je moj izbor da se razbolim, ti se pelcuj i nemoj da dobijes ni grip

sa kenedijem samo hocemo da se zna tacno koji je rizik, i ko preuzima odgovornost ako nesto krene po zlu sa vakcinisanim,a ne kao za kovid nikom nista, kao bezbedne su skoro 100%, a znamo da nisu, vec su mnogo opasnije od svih ranijih vakcina, vidi se statisticki, podaci postoje, samo retko ko zna gde su

Poslednja izmena:
on je iskljuciv, a ja nisam, samo sam protiv vakcina jer se preteruje - pa ne mozes za sve bolesti na svetu da primis vakcine i budes zdrav ceo zivot, to je prosto prevara "necete vi umreti"

ne trebaju svima sve vakcine, a narocito nas necete naterati, jer onda se javlja otpor, pa ja morah da se svrstam u anti-vaksere, a inace mozda i ne bih

da ja verujem da su flu shots dobre, kao i moj kolega, pa ja bih je primio,a ovako sam bas dobio gripcinu, kah-kah, jos iskasljavam
te vakcine protiv sezonskih gripova uglavnom stariji ljudi uzimaju, jer njima i obican sezonski grip moze da bude opasan po zivot

Back