Zašto baš vakcina?

Kapital kontrolise obrazovni sustav I upreze ga Jos u najranijoj dobi da mu sluzi bez etickog osvrtanja jedina vodilja je profit
nije bas tako, plus definitivno nije bilo tako dok drzave nisu raznim starapovima ilona maska i slicnih pocele da daju grantove, pa onda poslove, pa onda monopole, tako da sve manje grantova ide za opstu dobrobit. O tome vise kod Marijane Macukato, a ne kod Pere sa YT.

Pominjes vakcinaciju u Sfrj a tad se nije nista placala plus se ni nije uvozila I onda pitas u cemu je sad problem kad neki loncar tamo I kon uvoze I ubiraju procenat
Mislis dakle da vladajuce elite vise obrnu na necemu sto kosta 3 evra, nego na necemo sto kosta 15 evra, plus te suplemente prave njihove firme koje su do pre nekoliko godina pravile kese za zamrzivac, dakle ne uvoze se?

Mislis dakle da vladajuce elite vise obrnu na necemu sto kosta 3 evra, nego na necemo sto kosta 15 evra, plus te suplemente prave njihove firme koje su do pre nekoliko godina pravile kese za zamrzivac, dakle ne uvoze se?
To ti je prepakivanjem iz supljeg u prazno stave isto sastav kao origanini sastojka suplementa I preimenuju ga i naboju cenu I naravno agresivna reklama

pazi sad ovo..antivaksere nazivaju teoreticarima zavjere, al kad su vakcine krenule da se stancaju, nema sanse da englezi prime rusku il kinesku vakcinu jer ce ih pobiti sve..nema sanse da ameri prime rusku il kinesku jer ce ih takodje pobiti sve..imas globalnu zdravstvenu krizu gdje ljudi ko muhe umiru po kucama, bolnicama, ulicama..brojke piche preko medija...imas univerzalnog neprijatelja tzv kovid, al ti sumnjas u efikasnost vakcina koje su druge zemlje napravile..vakcina koje treba da te stite i koja je proizvedene u drugim zemljama tj rusiji i kini, u stvari imaju za cilj da izbrisu americko pleme, britansko pleme, evropsko pleme bla bla bla...ja menadzerici napisem, da bi je skino sa dnevnog reda, kako cu se pelcovati u bosni il srbiji, ona meni pa kako to, pa zasto to, pa gdje ces kineskom ruskom..ako ces tamo sacekaj malo dok dobiju fajzerovu, zenekovu modernu...:roll:

Pa ko voli da je u svetskoj zdravstvenoj organizaciji nema razloga da brine čemu služe vakcine, zna se čemu služi pandemija...što ne znači da druge vakcine ne vrše svoju ulogu, pa je antivakser neka vrsta majmuna dobošara, dobije kikiriki za posao za koji nije potrebna ni škola ni svest samo poslošnost ovce....

postoje takodje strucnjaci u opoziciju, zar ne..nije da se vjerovalo tamo nekom peri..al ko sto biva u politici da pozicija preko medija omalozava opoziciju tako se isto desilo po pitanju kovid vakcina...al treba biti strpljiv, kazu da vrijeme lijeci rane a isto tako i otkriva stvari koje nismo vidjeli..
Izvini, ali ozbiljan doktor ne trči po yt da reklamira svoje stavove već piše naučne radove koje potkrepljuje istraživanjima.

Зашто не наставите добијати максимално а нас оставите на миру?
Мени није битно да ли ће ваксери добити 1 милијон бустера. Стварно ми то није битно у животу.

А аделајида пита зашто. Свака медицинска процедура има свој ризик и не желим да узимам тај ризик са мојим животом и здрављем. Шта оћете више?
Не желим то у мојој крви.

Zašto pijete Brufen kada vas nešto boli?
sa brufenom manje rizikujemo, mada ja licno ne pijem ni njega

znaci mrna vakcine su prosle samo hitnu, vanrednu autorizaciju, a redovnu nisu nikada ranije, pa sada kada je nad vama, a ne nad nama obavljen eksperiment, sada neki traze zabranu, neki hapsenja, a neki se cesu samo

jel vam palo na pamet zasto nema mrna vakcina za druge bolesti?

Poslednja izmena:
Зашто не наставите добијати максимално а нас оставите на миру?
Мени није битно да ли ће ваксери добити 1 милијон бустера. Стварно ми то није битно у животу.

А аделајида пита зашто. Свака медицинска процедура има свој ризик и не желим да узимам тај ризик са мојим животом и здрављем. Шта оћете више?
Не желим то у мојој крви.
A ako se posečeš na neki zarđali lim?

sa brufenom manje rizikujemo, mada ja licno ne pijem ni njega

znaci mrna vakcine su prosle samo hitnu, vanrednu autorizaciju, a redovnu nisu nikada ranije, pa sada kada je nad vama, a ne nad nama obavljen eksperiment, sada neki traze zabranu, neki hapsenja, a neki se cesu samo

jel vam palo na pamet zasto nema mrna vakcina za druge bolesti?
Nisu sve vakcine za kovid mrna

Questions about vaccination to ask your doctor

1. How dangerous is the disease for which the vaccine is being given? (Exactly what are the chances that it will kill or cripple?)
2. How effective is the vaccine?
3. How dangerous is the vaccine? (Exactly what are the chances that it will kill or cripple?)
4. What side effects are associated with the vaccine?
5. Which patients should not be given the vaccine?
6. Will you guarantee that this vaccine will protect me (my child)? If not – exactly what protection will it offer?
7. Will you guarantee that this vaccine will not harm me (my child)? If not – exactly how risky is it?
8. Will you take full responsibility for any ill effects caused by this vaccine?
9. Is the vaccination essential?

Завршио сам у болници 7 дана због "флу шата" и једва живу главу извукао. Мислили су да имам менингитис (иако су тестови показивали да није).
Не желим никакве додатне отрове.
meni kolega kaze on se bocne svake godine i nema grip, a mene evo bas sad strefi, ne odoh na posao posle praznika, ma ne mogu cigaretu da zapalim, prejaka mi je

Back