Zašto baš vakcina?

Не знам шта су давали, шта год су тада биле основне ствари. Да ли ме је то ко питао тада за дозволу? Е одкад пита, не добијам ништа.

Ја не узимам један једини аспирин ако не морам а камоли то.
Ali ti "otrove" već imaš u organizmu, "otrove" protiv morbila, zauški, dečje paralize, možda hepatitisa, itd. A eto, ne bih rekla da ti nešto fali.

@buudala reče da je problem sa vakcinama prislinost. Ko od vas dvojice ne govori istinu?
Па у праву је он. Немам ништа против ако ваксери оће да им позабадају 100 право у чело. То је избор и то је у реду. А ко неће, не мора.
Ја сам сасвим за тај ризик.

Ali ti "otrove" već imaš u organizmu, "otrove" protiv morbila, zauški, dečje paralize, možda hepatitisa, itd. A eto, ne bih rekla da ti nešto fali.
Завршио сам у болници 7 дана због "флу шата" и једва живу главу извукао. Мислили су да имам менингитис (иако су тестови показивали да није).
Не желим никакве додатне отрове.

Opet ste kontradiktorni. Te prisilna, te nije prisilna, te ne sećam, te bio sam u bolnici.
Шта је контрадикторно? Ја то не желим у својој крви. Имам ли право на то, у своме тијелу? Ако је то ризик ја сам спреман на то и то је мој избор.
Не желим, присилно или неприсилно.

i vi ste kontradiktorni, te stiti, ne stiti..pa vakcinisane osobe ne mogu da se zaraze, pa ipak mogu, pa ne mogu prenositi, pa ipak mogu i da prenose...
Zavisi od vrste vakcine. Zavisi od sastava vakcine. Postoje stručnjaci koji su se školovali a i istraživači naučnici ali očito lakše je verovati Peri sa yt jer on ZNA :roll:

Zamisli da si u Ukrajini i da te satanisticki sistem prisili da das obe noge, jednu za "Bajdena" a drugu za drogiranog klovna, protiv svoje volje. To je pravo totalitarno zlo koje se desava u srcu Evrope.
Smesno je poredjenje sa kovid vakcinama (iako je bilo slucajeva da se neko zbog njih razboli i prodje skoro kao taj mobilisani nesrecnik).
Zamisli da si u Rusiji pa te satanistički režim protiv svolje pošalje da izgneš u tuđoj zemlji gde nikad nisi bio za tamo nekog botoksiranog klovna Putina. Zar i to nije totalirano zlo koje se dešava u srcu Evrope ili ipak ne? Kad su vaša braća Rusi u pitanju oni mogu da sprovodne prinudne mobilizacije i vrše agresije na druge države, a vi će te im sve oprostiti. :lol:

Зашто се стало са вакцинама,корона и сад хара,људи тешко обољевају и умиру,а вакцина ни на видику???
Свесни грађани треба да организују протесте и захтевају хитно враћање ковид мера и принудну вакцинацију,док још има шансе да преживимо

Šta je to što je ujedinilo određeni procenat ljudi u borbi protiv vakcina? Zašto baš vakcine?
Pretpostavljam da su vaši vakcinalni kartoni iz detinjstva uredno popunjeni (svi smo u nekim godinama).

Objasnite mi što jednostavnije. Hvala! 😊
Pa eto priznali su nasi da su umesto vakcina davali biolski rastvor,a i od ranije je pitanje kakvog su kvaliteta vakcine.Pisao sam ranije starije generacije,moja generacija i dosta mladji su redovno vakcinisani.Moja deca i unuci su vakcinisani od redovnih vakcina,ali pojavile su se te vakcine koje nisu dobre i koje ne smeju da se daju deci i ako su najblaze prehladjena,ali to mnogi lekari ne postuju,jer ih je bas briga,nisu njihova deca.

Back