Zašto baš vakcina?

te vakcine protiv sezonskih gripova uglavnom stariji ljudi uzimaju, jer njima i obican sezonski grip moze da bude opasan po zivot
ma dele ih i na poslu, uzimaju ljudi, i kazu nemaju grip, a ja evo zaglavih 3 dana, ali vec pusim kao i pre
poenta je da ne mozete da nas naterate, mozda nekome dobro donose, nekome i lekovi za pritisak, dok posle ja vidim da nisam jedini, polovini ljudi neki lek smeta, a za mene je taj treca opcija, sta treba da probam i cetvrtu, pa da mi bude jos gore?

odredjenom % ljudi neke stvari smetaju, lekovi, vakcine, i vi ne mozete da nas naterate sada, sta znam takva nam je genetika, eto ja bas mislim da sam ja taj kome vakcina moze da nasteti,a tebi mozda ne, kao i mom kolegi, vi mozete da ih primate,a ja ne mogu... i sta cemo sad, da me hapsimo? sada smo postavili naseg KENEDIJA, pa cemo videti ko je bio u pravu, nekog je kovid samo okrznuo kao mene i moju porodicu, a nekoga nije... uokolini, pricam o usa, isto, ja ne znam da je nekoga sredio kovid, promasio nas je onaj opasan soj, a posle smo imali laksi, moguce da je distanciranje pomoglo, razudjenost

kada su mi deca bila manja imali smo problem sa mucanjem etio mislimo da su vakcine krive i prestali smo da im dajemo, a mucanje smo resili, jer smo odmah krenuli da vezbamo,a da nismo, ko zna sta bi bilo

imas tamo temu o autizmu, kenedi misli da su vakcine krive, a to mislimo i mi koji smo za njega glasali, tj, za trampa, ili ga samo podrzali

Poslednja izmena:
Ne teram ni mačku da pije tablete protiv parazita, sigurno ću da teram nekog Milisava da primi vakcine.
macku moras, a milisav ce poslednji da se smeje - evo ti na temu, zasto bas vakcina

Након што га је Ентони Фаучи назвао лажовом јер је тврдио да „ниједна од 72 вакцине потребне за децу никада није тестирана на безбедност“, Роберт Кенеди Млађи је тужио Фаучија. После годину дана опструкције, Фаучијеви адвокати су признали да је Кенеди Млађи све време био у праву.

„Нема никакве последичне одговорности, нема прелиминарног тестирања безбедности… и нема трошкова маркетинга или рекламирања јер влада захтева да 78 милиона школараца прима ову вакцину сваке године

Kenedi Mlađi: ni jedna od 72 vakcine nije testirana na ...

Robert F. Kenedi Mlađi: CDC potajno priznaje da vakcine ...

Robert F. Kenedi Mlađi: Entoni Fauči i Bil Gejts će biti ...uhapseni​

Према извештају Диссwире-а, бивши независни председнички кандидат обећао је да ће употребити „сву потребну моћ“ која му је дата као секретару ХХС-а да затвори Гејтса и Фаучија. Руководиоци великих фармацеутских компанија који су радили са мејнстрим медијима на цензури истине која стоји иза ињекција мРНА против КОВИД-19 такође би били иза решетака.

Трампови инсајдери су открили да се нова администрација већ спрема да пошаље картел Биг Пхарма-е у затвор јер је уништио животе милиона људи. Ту је и Гејтс, који је уложио милијарде долара у производњу ових штетних вакцина

ima tu jos, ...doslo je nase vreme godina 2025

Данас је све треш.
danas sam pobegao iz lekarske ordinacije, ovo mi se u zivotu nije desilo, ne daju bolovanje, a hteli bi da te cerupaju kao bolesnika! napisala vec indijka opravdanje, kao NOTE, pa se predomislia, ne da EXCUSE za ponedeljak, utorak koji su vec prosli, a jos kasljem od gripa, i to samo zato sto mora posle da se provede kroz zvanican formular agencije koja sve verifikuje, a sto joj ja nisam odmah rekao! - da ne sirim sad pricu jer ljudi van amerike nece ukapirati...

brisu nas na zdravlju, i vidi se navaletne neke, i ovde... ja se mislim da se bezim na "verovali ili ne", pa dogodine smo mi u ofanzivi, samo da se tramp inaugurise, i nas covek preuzme zdravstvo... prica je bolja od najneverovatnije teorije zavere

Poslednja izmena:
danas sam pobegao iz lekarske ordinacije, ovo mi se u zivotu nije desilo, ne daju bolovanje, a hteli bi da te cerupaju kao bolesnika! napisala vec indijka opravdanje, kao NOTE, pa se predomislia, ne da EXCUSE za ponedeljak, utorak koji su vec prosli, a jos kasljem od gripa, i to samo zato sto mora posle da se provede kroz zvanican formular agencije koja sve verifikuje, a sto joj ja nisam odmah rekao! - da ne sirim sad pricu jer ljudi van amerike nece ukapirati...

brisu nas na zdravlju, i vidi se navaletne neke, i ovde... ja se mislim da se bezim na "verovali ili ne", pa dogodine smo mi u ofanzivi, samo da se tramp inaugurise, i nas covek preuzme zdravstvo... prica je bolja od najneverovatnije teorije zavere
Можда да си се понудио да ти ушприца пар комада сигурно би те боље третирала. :D

Можда да си се понудио да ти ушприца пар комада сигурно би те боље третирала. :D
sad samo dajem krv na analizu, igle su sterilne, otpakuju se na licu mesta, das krv, posle se samo ulogujes na my chart i vidis sve rezultate, imas referentne vrednosti... nego je njoj bilo krivo sto sam sam sebi oborio pritisak za 10 i gornji i donji, a od lekova odustao;):D - ne pijem bre vise ni vodu, dok u nju ne nakapam ekstrakt divljeg belog luka 30 kapi po flasici,plus celer, plus ihahaj, ne jedem vise slane zanimacije samo unsalted nuts

Несторовић о извештају САД о ковиду: Изненадила ме дубина раскринкавања, тек ће… da leti perje dogodine, a ja sam se eto namerno razboleo, samo me zanimalo kako "lece" ljude, ...samo ih posmatram, spijuniram jos uvek, radoznao sam dokle je ova zavera dosegla​

Наводи да је Конгрес под контролом Доналда Трампа и да све указује да ће када Роберт Кенеди преузме министарство здравља „летети перје“.

Poslednja izmena:
Pa eto priznali su nasi da su umesto vakcina davali biolski rastvor,a i od ranije je pitanje kakvog su kvaliteta vakcine.Pisao sam ranije starije generacije,moja generacija i dosta mladji su redovno vakcinisani.Moja deca i unuci su vakcinisani od redovnih vakcina,ali pojavile su se te vakcine koje nisu dobre i koje ne smeju da se daju deci i ako su najblaze prehladjena,ali to mnogi lekari ne postuju,jer ih je bas briga,nisu njihova deca.

Произвођачи свих тих вакцина навелико су Кина Швајцарска Америка Русија

Капиталистички лоби да би зарадио удружен је у на велико пљачкању на мало

Милијарде људи има .. и од свакога је узето за вакцине ..па ви видите колике су то паре

Poslednja izmena od moderatora:
Биден је баш продужио рок за ваксерске компаније да не могу бити тужени за смрт и оштећење здравља до 2029. године.

Присиле људе да узму њихов призвод на силу и онда неће да сносе никакву одговорност за зло које је њихов приозвод направио. Струка.

Šta je to što je ujedinilo određeni procenat ljudi u borbi protiv vakcina? Zašto baš vakcine?
Pretpostavljam da su vaši vakcinalni kartoni iz detinjstva uredno popunjeni (svi smo u nekim godinama).

Objasnite mi što jednostavnije. Hvala! 😊
Uredno popunjeni?
U životu primio dve vakcine i to kad sam bio dete i nisam mogao da se izborim sa prisilom.
Od tada nikada više ni jednu.

I nije istina da su samo u pitanju vakcine, nego vas vaksere to najviše tangira.

Back