ma dele ih i na poslu, uzimaju ljudi, i kazu nemaju grip, a ja evo zaglavih 3 dana, ali vec pusim kao i prete vakcine protiv sezonskih gripova uglavnom stariji ljudi uzimaju, jer njima i obican sezonski grip moze da bude opasan po zivot
poenta je da ne mozete da nas naterate, mozda nekome dobro donose, nekome i lekovi za pritisak, dok posle ja vidim da nisam jedini, polovini ljudi neki lek smeta, a za mene je taj treca opcija, sta treba da probam i cetvrtu, pa da mi bude jos gore?
odredjenom % ljudi neke stvari smetaju, lekovi, vakcine, i vi ne mozete da nas naterate sada, sta znam takva nam je genetika, eto ja bas mislim da sam ja taj kome vakcina moze da nasteti,a tebi mozda ne, kao i mom kolegi, vi mozete da ih primate,a ja ne mogu... i sta cemo sad, da me hapsimo? sada smo postavili naseg KENEDIJA, pa cemo videti ko je bio u pravu, nekog je kovid samo okrznuo kao mene i moju porodicu, a nekoga nije... uokolini, pricam o usa, isto, ja ne znam da je nekoga sredio kovid, promasio nas je onaj opasan soj, a posle smo imali laksi, moguce da je distanciranje pomoglo, razudjenost
kada su mi deca bila manja imali smo problem sa mucanjem etio mislimo da su vakcine krive i prestali smo da im dajemo, a mucanje smo resili, jer smo odmah krenuli da vezbamo,a da nismo, ko zna sta bi bilo
imas tamo temu o autizmu, kenedi misli da su vakcine krive, a to mislimo i mi koji smo za njega glasali, tj, za trampa, ili ga samo podrzali
Poslednja izmena: