Zašto baš vakcina?

Previše simplifikovano. Nisu ljudi ni gluplji, ni pametnije nego ranije. Sada imamo situaciju da roditelje mojih godina koji su uredno zaštićeni svim vakcinama dok su bili dece, biraju da ne zaštite svoje dete.

Ne postoji nesto kao sto je previse pojednostavljeno.
Jesu glupi isto kao i ranije...ali....
Ranije glupost nije dolazila do izrazaja jer su bili zasticeniji od gomile nebuloznih podataka, pa su im od podataka pravili informacije profesori, doktori, i slicno.
Danas su sirovi podaci lako dostupni, pa svaka budala od tih podataka pravi informacije kako zeli.
I eto ti posledica.
A uzrok sam ti rekao: čista glupost.

Inače, glupost je najpotcenjenija i najopasnija stvar na planeti.

A šta misliš o drugim vakcinama, pusti kovid sad?
Ок.. Моја деца примају редовно..што смо и ми примали у младости. Само ове за депопулизацију становништва фајзерке и бустерке никако. Пре десет дана разговарам са комшијом каже ми нешто је лош са здрављем хтео бих да примим бустер да ми буде боље, ено га вјечнаја памјат. Паметном довољно..

Ок.. Моја деца примају редовно..што смо и ми примали у младости. Само ове за депопулизацију становништва фајзерке и бустерке никако. Пре десет дана разговарам са комшијом каже ми нешто је лош са здрављем хтео бих да примим бустер да ми буде боље, ено га вјечнаја памјат. Паметном довољно..
Šta znam, pričala sam već da mi je ćale umro od posledica kovida, nije hteo da se vakciniše.

Šta znam, pričala sam već da mi je ćale umro od posledica kovida, nije hteo da se vakciniše.
Верујем да ковид није био пресудан већ други здравствени разлози. Ја сам имао ковид неколико пута и нисам се вакцинисао нити ћу се.

FdO0t_HWAAQId9I.jpg

Zavisi od vrste vakcine. Zavisi od sastava vakcine. Postoje stručnjaci koji su se školovali a i istraživači naučnici ali očito lakše je verovati Peri sa yt jer on ZNA :roll:
postoje takodje strucnjaci u opoziciju, zar ne..nije da se vjerovalo tamo nekom peri..al ko sto biva u politici da pozicija preko medija omalozava opoziciju tako se isto desilo po pitanju kovid vakcina...al treba biti strpljiv, kazu da vrijeme lijeci rane a isto tako i otkriva stvari koje nismo vidjeli..

Šta je to što je ujedinilo određeni procenat ljudi u borbi protiv vakcina? Zašto baš vakcine?
Pretpostavljam da su vaši vakcinalni kartoni iz detinjstva uredno popunjeni (svi smo u nekim godinama).

Objasnite mi što jednostavnije. Hvala! 😊
Pa ponasanje lekara I farmaceuta Ali I jagma za profit naravno da si tinu tome svemu samo pokusni kunic

Back