Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 86.158
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja to da ti vidim osmehOna misli
Ti misliš
Mi mislimo

Nisi valjda crni ti davao prasetu ukrajinsko žito?
Jok to žito ćete vi gradžani da jedete.Nisi valjda crni ti davao prasetu ukrajinsko žito?
Ali ja nisam u RvackojJok to žito ćete vi gradžani da jedete.
Al valjaš njihove proizvode SrbadijiAli ja nisam u Rvackoj
Ne postoji organik u Srbiji, sve je toliko zatrovano da nema šanse. Eventualno po zabačenim selima po planinskim vrhovima, ali tu u ravnici jock bato. Žigosali vas a vi srećni. I još vas naložili da se ne zaštitie, pa vam pomrlo toliko ljudi iuz čiste ljudske gluposti, užas.Ko ti kriv što si odabrao žig zveri umesto organic prasetinu ...
![]()

Ma ti nemaš pojma, ti si primio buster.Ne postoji organik u Srbiji, sve je toliko zatrovano da nema šanse. Eventualno po zabačenim selima po planinskim vrhovima, ali tu u ravnici jock bato. Žigosali vas a vi srećni. I još vas naložili da se ne zaštitie, pa vam pomrlo toliko ljudi iuz čiste ljudske gluposti, užas.![]()
Ne gledam Jutjub gluposti, lekara Nestorovića, Miroljuba Petrovića, lekara Kona i sliče "stručnjake" iz Trećeg oka.Ma ti nemaš pojma, ti si primio buster.
Ja ni mmr
Obrati pažnju na datum
Pogledaj ipakNe gledam Jutjub gluposti, lekara Nestorovića, Miroljuba Petrovića, lekara Kona i sliče "stručnjake" iz Trećeg oka.
Ni ja MMR, eno celog zapada pa nek se igraju sa svojim.
Neka pa da poludim uglavu ko vi teoretičari.Pogledaj ipak

Ti si već dobio svoje, praktično.Neka pa da poludim uglavu ko vi teoretičari.![]()
Ostao normalan, ne poludo ko vi pratioci raznih nadri...Ti si već dobio svoje, praktično.
Busternormalan.....Ostao normalan, ne poludo ko vi pratioci raznih nadri...

Uplašeni trećeokaš. Poludeo od teorija zvera pa sad krije svoje prase od dobrih prijatelja.Busternormalan.....![]()
Uplašeni četvorookaš poludeo od prakse zavera prima u sebe neispitan medicinski proizvod u fazi ispitivanja.Uplašeni trećeokaš. Poludeo od teorija zvera pa sad krije svoje prase od dobrih prijatelja.
To si ti primao one lekove za stoku i prasiće, pa si razvio ljubav prema svojoj prasici i izdao drugare.Uplašeni četvorookaš poludeo od prakse zavera prima u sebe neispitan medicinski proizvod u fazi ispitivanja.
Prijatelji ne izdaju i ne uvode žute trake i ausvajse prijateljima.
da budem iskren iako se cesto slazemo, ovde se ne slazemoZaboravio si veoma bitnu stvar, kavalitet same aplikacije. Tu je Lidl nabolji, najlakše se razume šta imaš i šta ti daju. Maxi aplikaciju kao da im je pravio neko da zaebava ljude, haos od podataka. Vero kartica radi dobro, dobijaš bodove koje posle koristiš kao pare. A ako ti ne odgovaraju njihove cene, ideš negde drugo. Tu se ide zbog drugačijih prozvoda koje drugi nemaju.
A ta Super kartica je negde između svih ostalih.
Maxi je prekomplikovan. Lidl je mnogo lakši za upotrebu. A računaj da nisu svi IT stručnjaci, daj Maxi nekom penzioneru da vidiš pakla.da budem iskren iako se cesto slazemo, ovde se ne slazemo
smatram da je maxi aplikacija daleko bolja, citaj korisnija
prvo, nema ogranicenja kupovine na 3 proizvoda kao kod lidla i drugo mozda najvaznije, zaista radi tracking mojih kupovina i u sledecim ponudama "samo za mene" zaista i ima proizvoda koje sam prethodno kupovao.
lidlova je isto dobra, sto dobijas digitalni racun i sto sad imas listu za kupovinu.
bilo bi najbolje spojiti te dve aplikacije i dobila bi se jedna odlicna![]()
Jok, samo kiso kupus i slanine.To si ti primao one lekove za stoku i prasiće, pa si razvio ljubav prema svojoj prasici i izdao drugare.
A Stojoko i ja nismo ništa od tih vaših zapadnih neispitanih glupusti uzimali, na sreću kao ni većina u Srbiji.