Zaštita potrošača

Ko ti kriv što si odabrao žig zveri umesto organic prasetinu ...

:kafa:
Ne postoji organik u Srbiji, sve je toliko zatrovano da nema šanse. Eventualno po zabačenim selima po planinskim vrhovima, ali tu u ravnici jock bato. Žigosali vas a vi srećni. I još vas naložili da se ne zaštitie, pa vam pomrlo toliko ljudi iuz čiste ljudske gluposti, užas. :sad2:

Ne postoji organik u Srbiji, sve je toliko zatrovano da nema šanse. Eventualno po zabačenim selima po planinskim vrhovima, ali tu u ravnici jock bato. Žigosali vas a vi srećni. I još vas naložili da se ne zaštitie, pa vam pomrlo toliko ljudi iuz čiste ljudske gluposti, užas. :sad2:
Ma ti nemaš pojma, ti si primio buster.
Ja ni mmr
Obrati pažnju na datum

Uplašeni četvorookaš poludeo od prakse zavera prima u sebe neispitan medicinski proizvod u fazi ispitivanja.
Prijatelji ne izdaju i ne uvode žute trake i ausvajse prijateljima.
To si ti primao one lekove za stoku i prasiće, pa si razvio ljubav prema svojoj prasici i izdao drugare.
A Stojoko i ja nismo ništa od tih vaših zapadnih neispitanih glupusti uzimali, na sreću kao ni većina u Srbiji.

Zaboravio si veoma bitnu stvar, kavalitet same aplikacije. Tu je Lidl nabolji, najlakše se razume šta imaš i šta ti daju. Maxi aplikaciju kao da im je pravio neko da zaebava ljude, haos od podataka. Vero kartica radi dobro, dobijaš bodove koje posle koristiš kao pare. A ako ti ne odgovaraju njihove cene, ideš negde drugo. Tu se ide zbog drugačijih prozvoda koje drugi nemaju.
A ta Super kartica je negde između svih ostalih.
da budem iskren iako se cesto slazemo, ovde se ne slazemo :D

smatram da je maxi aplikacija daleko bolja, citaj korisnija :D

prvo, nema ogranicenja kupovine na 3 proizvoda kao kod lidla i drugo mozda najvaznije, zaista radi tracking mojih kupovina i u sledecim ponudama "samo za mene" zaista i ima proizvoda koje sam prethodno kupovao.

lidlova je isto dobra, sto dobijas digitalni racun i sto sad imas listu za kupovinu.

bilo bi najbolje spojiti te dve aplikacije i dobila bi se jedna odlicna :D

da budem iskren iako se cesto slazemo, ovde se ne slazemo :D

smatram da je maxi aplikacija daleko bolja, citaj korisnija :D

prvo, nema ogranicenja kupovine na 3 proizvoda kao kod lidla i drugo mozda najvaznije, zaista radi tracking mojih kupovina i u sledecim ponudama "samo za mene" zaista i ima proizvoda koje sam prethodno kupovao.

lidlova je isto dobra, sto dobijas digitalni racun i sto sad imas listu za kupovinu.

bilo bi najbolje spojiti te dve aplikacije i dobila bi se jedna odlicna :D
Maxi je prekomplikovan. Lidl je mnogo lakši za upotrebu. A računaj da nisu svi IT stručnjaci, daj Maxi nekom penzioneru da vidiš pakla. :mrgreen:
Nisam pisao o mogućnostima koje nude aplikacije, jer imaju sasvim drugačije načine "stimulisanja" kupaca.

Back