- Poruka
- 203.898
Lažeš ne jedeš slan'nu jer si zaljubljen u prase.Jok, samo kiso kupus i slanine.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lažeš ne jedeš slan'nu jer si zaljubljen u prase.Jok, samo kiso kupus i slanine.

E, pa to je fora, uzmi i iskoristi popust (i plati).na primer kod lidla mi smeta i sto kad uzmem jedan proizvod preko kupona iako imam mogucnost tri, ponuda mi nestaje a ja mozda uzimam jedan da probam i posle bih se vratio da uzmem jos jedan ili dva ako mi se svidi.
Zašto? Dobiješ kupon sa popustom i ne kupiš proizvod, jer nećeš baš danas sva tri, nego samo jedan? I kupiš taj jedan po punoj ceni?losa im fora..na meni imaju gubitak![]()

Apsolutno se slažem.a ne, ja ne kupim uopste jer nemam na popustu vise..
nece oni mene zeznuti
imaju gubitak za ta dva komada koja bih dodatno uzeo na popustu
je ni jogurt iz principa ne uzimam ako je preko 180 din ili kackavalj ako je preko 1.000 din
to je moj tihi bojkot prema cenama, da i drugi tako rade ne bi lidl u srbiji bio skuplji nego u grckoj.
ne radi se o tome da li mozes ili ne mozes da uzmes, radi se o tome da treba da im pokazes da su preterali.
Šta ima da lažem?Lažeš ne jedeš slan'nu jer si zaljubljen u prase.![]()
Ti se hteo da pomru svi ovi nesrećeni ljudi koje ste ti i ostali trećeokaši, ubedili da umru.Šta ima da lažem?
Nisam ja ovde onaj što je hteo aparthejd, nego ti.
Obrnuto.Ti se hteo da pomru svi ovi nesrećeni ljudi koje ste ti i ostali trećeokaši, ubedili da umru.
Tamo pozivaš ljude na umiranje, ovamo lažeš dvojicu najboljih jarana @Stojkov Menidjer i mene za prase, kakav si ti to čovek, ko ne brat Brnaba si.Obrnuto.
Sad jedi kukce

Bivši drugari.Tamo pozivaš ljude na umiranje, ovamo lažeš dvojicu najboljih jarana @Stojkov Menidjer i mene za prase, kakav si ti to čovek, ko ne brat Brnaba si.![]()
Uplašeni trećeokaš poziva ljude na umiranje, A neće prase da zakolje. Sve pobrkao od one zagađene ravnice, ko zna kakv esve otrove diše?Bivši drugari.
Izdajnici.
Prodali me za QR
Koe crno prase za dušmana?Uplašeni trećeokaš poziva ljude na umiranje, A neće prase da zakolje. Sve pobrkao od one zagađene ravnice, ko zna kakv esve otrove diše?

Bolje bi ti bilo da se ti malo poplašiš jerbo ovako blaženo uspavan ima da postaneš GMO zombi.Ne plaši se harpova, vakcina i štampanih kvadratića na pastama za zube. Sam drži tu kapu od folije na glavi i piči do podruma pića kod ekipe.![]()
Odličan sam i ne plašim se ko vi sa slabije razvijenim osećajem za realno i pametno.Bolje bi ti bilo da se ti malo poplašiš jerbo ovako blaženo uspavan ima da postaneš GMO zombi.

Vidi se.Odličan sam i ne plašim se ko vi sa slabije razvijenim osećajem za realno i pametno.![]()

Juče dva kila sa ražnja, rebra i plećka, uuuuu, a nisu ti tvoji sa koncentrata i loše banatkse vode.Vidi se.
Ni brige, ni praseta....
Jedi kukce.

......budite se i ti i Stokica tako, jedno dve godine .....Juče dva kila sa ražnja, rebra i plećka, uuuuu, a nisu ti tvoji sa koncentrata i loše banatkse vode.
Ko buudale čeka, gluup se budi, kaže stara poslovica.![]()

@buudala je milijarder u lažnim obećanjima......budite se i ti i Stokica tako, jedno dve godine .....![]()

Preplašio se vakcina kojih ili nema kod nas, ili ih ima nekoliko. Da nije on neki NATO agent, nak CIJA, a?@buudala je milijarder u lažnim obećanjima![]()
Nisam se ja preplašio nego sam zgađen izdajom i segregacijom.Preplašio se vakcina kojih ili nema kod nas, ili ih ima nekoliko. Da nije on neki NATO agent, nak CIJA, a?

Baš su ti isprali tu sivu ćeliju u vašem udruženju Teoretičari zavera i aluminijumske kape.Nisam se ja preplašio nego sam zgađen izdajom i segregacijom.
Vi ste se preplašili pa primili Qr ubode, multibuster...![]()
Reče mi triplbusterovani vlasnik ausvajsa...Baš su ti isprali tu sivu ćeliju u vašem udruženju Teoretičari zavera i aluminijumske kape.