Zaštita potrošača

Srbija je u svetskom vrhu po broju pušača. Svetska zdravstvena organizacija procenjuje da 2,8 miliona građana Srbije starijih od 15 godina konzumira cigarete.
Molimo Vas da učestvujete u istraživanju i popunite anketu.
Napomena: anketa je anonimna. Vaši odgovori će biti korišćeni isključivo u istraživačke svrhe.

Srbija je u svetskom vrhu po broju pušača. Svetska zdravstvena organizacija procenjuje da 2,8 miliona građana Srbije starijih od 15 godina konzumira cigarete.
Napomena: anketa je anonimna. Vaši odgovori će biti korišćeni isključivo u istraživačke svrhe.
Kakve to veze ima sa potrošačima i njihovom zaštitom? :think:

Nego u vezi teme, neki dan mi priča žena kako joj donose gaće pose šest meseci da zamene jer se paraju kod gume.

Šest meseci baba čuva fiskalni račun i čeka da se izakaju gaće da bi ih zamenila.

Zaštita potrošača

Evo i ovaj tvoj mitingas na avataru churi li churi :mrgreen:

da pohvalim stojkovog maksija... trude se u 3 lepe, ljubazni ko nikad. danas mi lik sa cvetnog kopo po magacinu da mi nadje akcijsku rio mare meksikanu i dono naramak :rotf:

de da ne uzmes.... inace imaju dzaba sladoled sa bademom dellhaize 3 kom 150 kinti...dzab dzabe za ajs kafu je bas ok.

da pohvalim stojkovog maksija... trude se u 3 lepe, ljubazni ko nikad. danas mi lik sa cvetnog kopo po magacinu da mi nadje akcijsku rio mare meksikanu i dono naramak :rotf:

de da ne uzmes.... inace imaju dzaba sladoled sa bademom dellhaize 3 kom 150 kinti...dzab dzabe za ajs kafu je bas ok.
A jes vido kakvi smo super? :D

A sladoled je vrh, čekaj samo nije se još pročulo...

front_fr.3.400.jpg

3 Pack = 150 RSD (Bela čokolada je tek vrh ali je cena standardna)

Na potrošenih 1000 RSD na sladoledu GRATIS kutija!
Preko aplikacije samo.

Trgovci lopovi i ubice.

Kupujem kafu u zrnu za espreso aparat. Do skoro je bila u maxi i idea marketima po suludim cenama od recimo 2500 din. Tu istu kafu nalazim na pijaci za 1200 din po kilogramu. Tu istu kafu kupujem preko kp sajta za 700 dinara po kilogramu. U mađarskoj košta 4 evra po kilogramu.

Dakle pošto niko nije hteo da kupi kafu za 2500 dinara oni su ukinuli taj proizvod.

U srbiji maxi i idea ne prodaju ništa ako zarada nije barem 300-500%

Tako se pravi velika glad. Hoće li maxi i idea odgovarati za genocid srpskog naroda?

Back