- Poruka
- 201.897
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde si video?Ma jok i nije.![]()
Shop&Go ima više cene od nas a mi od Tempa
Svi ste vi Delhaize! Uaaa *******i!Shop&Go ima više cene od nas a mi od Tempa

Mi smo bate SEKTA pa sve ostaloSvi ste vi Delhaize! Uaaa *******i!![]()

vi ste mala deca sa akcijama za univer koji su gospoda
PREVARANTI![]()
A jel si držao filter prvo potopljen 15 minuta?@Stojkov Menidjer iebemti Akvafor, dva filtera sam bacio jer su im loši. Otvorim kesicu, untra vlaga, kapljice vode po filteru i kesici, aktiviram filter, prva tura vode žuta kao kad nestane vode pa povuče iz cevi. Otvorim drugu, ista priča. Nazovem ih i ptam šta je to, kažu prvi put čuju, da bacim i ne koristim.
Kupim novu kutiju, ova tura OK.
Sa Britom mi se to nikad nije desilo, a godinama sam je koristio.
Ma sipao sam ulje za auto u bokal... aj ne kaki. Naravno, prvo je bio u vodi 10 min, kako piše na kutiji, Isto kao i nekoliko filtera pre njega. Jednostavno loša serija, neozbiljnost u proizvodnji ili skladištenju.A jel si držao filter prvo potopljen 15 minuta?
I ja prvi put čujem, čak sam prešao na bokal "Izvor", koji koristi Brita kompatibilac...
Ko zna šta si ti radio i gde kupovao...
Nisam imao problemaMa sipao sam ulje za auto u bokal... aj ne kaki. Naravno, prvo je bio u vodi 10 min, kako piše na kutiji, Isto kao i nekoliko filtera pre njega. Jednostavno loša serija, neozbiljnost u proizvodnji ili skladištenju.
A kupljeno u jednoj velikoj poznatoj prodavnici za tehničku robu. Rok trajanja dobar.
Naravno da ima.Jel ima u BG marketima ono self checkout, da sam otkucas proizvode, platis na automatu i izadjes napolje?
Ima ima ali sve teže prolazi bosanska fora staviš barkod krem bananice preko barkoda milke od 300gr pa da te oba proizvoda koštaju 15 dinJel ima u BG marketima ono self checkout, da sam otkucas proizvode, platis na automatu i izadjes napolje?
to je stara fora u svapskoj, svi su koristili dok i nije bilo bar koda, prelepljivali napelpnice sa cenama...a posto su svabe tupavi i ne razmisljaju sta kucaju i dal to stvarno tolko kosta, prolazilo uvek.Ima ima ali sve teže prolazi bosanska fora staviš barkod krem bananice preko barkoda milke od 300gr pa da te oba proizvoda koštaju 15 din
To može u Njemačkoj i ostalim zemljama koje ne računaju na retardiranost
Ne kupujem u univeruto je stara fora u svapskoj, svi su koristili dok i nije bilo bar koda, prelepljivali napelpnice sa cenama...a posto su svabe tupavi i ne razmisljaju sta kucaju i dal to stvarno tolko kosta, prolazilo uvek.
malo glupa mera je u univeru gde ne veruju nikom pa svo mereno voce povrce a i suhomesnato i meso, iako ima bar kod, ponovo mere na kasi i mora da se slozi u gram...

Lepo je što izbacuju štetne proizvode.Lidl želi da se "oprosti" od prodaje cigareta i svih ostalih duvanskih proizvoda u Danskoj. U Holandiji će prodaja duvanskih proizvoda u supermarketima biti potpuno zabranjena od 2024.
Sve gužva kod njih, a delikates im je da otruješ komšiji kera...vi ste mala deca sa akcijama za univer koji su gospoda
dal je guzva il ne nema veze kad kupujes upakovanu robu... a ta roba im je konkurentna delhaizeu a mnogo puta ima vece akcije nego maxi. ono sto imaju bolje od svih, to je sveze meso. ako nesto znam, znam kakvo je meso u svim marketima. najgore je u rodi-idei, to je trash zivi. maxi je tu negde al malko bolji.Sve gužva kod njih, a delikates im je da otruješ komšiji kera...
Kvalitet i pouzdanost temperaturne robe (delikates, sirevi, mlečni proizvodi, meso, riba...) NE ZAVISI od trgovinskog lanca već od profesionalnosti osoblja.dal je guzva il ne nema veze kad kupujes upakovanu robu... a ta roba im je konkurentna delhaizeu a mnogo puta ima vece akcije nego maxi. ono sto imaju bolje od svih, to je sveze meso. ako nesto znam, znam kakvo je meso u svim marketima. najgore je u rodi-idei, to je trash zivi. maxi je tu negde al malko bolji.
zasto ljudi ne kupuju, ljudi su ko roboti, kad naviknu na jedno mesto gde kupuju lakse im tamo da nastave, vecina njih misli da jos uvek ide u stari centroprom posto su stariji ljudi najveci kupci...a i miskovic je pokupio celu infrastrukturu centroproma sa svim radnjama kojima niko ne moze da parira po broju.
ljudi koji rade u maxiju su generalno nezadovoljni, nadrkani, kasirke su neprofesionalne trebale bi da odu makar jednom na kurs u lidl da vide sta znaci biti dobar i brz kasir.....u ellitnim maxi radnjama od 7 kasa uvek rade samo dve jer se stedi na njima i guzve su u3 pm pa ljudi pizzde. mnogo losih stvari ima taj tvoj maxi..ali dobro suhomesnato i sirevi je bolji izbor nego u univeru, to stoji.... ali dok dodjes na red jer uvek radi samo jedan jadnik/ca koji tegli onu masinu za secenje i kad uzmes broj moz da se lepo izvalis na ligestul i penzionises dok dodjes na red.
znam sve i razuemem cemu pises...ja ti pisem iz pozicije potrosaca i nemam nikakav interes da nesto hvalim preko mere ili pljujem preko iste.Kvalitet i pouzdanost temperaturne robe (delikates, sirevi, mlečni proizvodi, meso, riba...) NE ZAVISI od trgovinskog lanca već od profesionalnosti osoblja.
Primera radi u jednom MAXI-ju sam 2 put dobio trovanje od viršli "pred istek roka".
Da bude veći biser drugo trovanje usledilo baš kad sam aplicirao preko NSZ-a, da su me zvali kako su obećali pa ispalili, usrećio bih im ženski deo familije gore nego pojedinim modovima ovde a zna se moja praksa ..
Medjutim, posle par meseci sam se sam javio i išao tamo na tu njihovu "obuku" i krenuo sa radom gde provereno svemu čemu je rok pred isticanje slobodno možeš da kupiš jer roba strogo stoji u komorama iz kojih se najhitnije prebacuje u frižidere...
Takodje, radim u jednom od frekventnih tako da se 80% robe proda isti dan resto sa sutrašnjom turim...
A ono śto sam menjao firme "zbog masnih kolaĉa" gde se sticalo i zloupotrebljavalo iskustvo ovde sam krunisao vrlo brzo ugovorom na neodredjeno (što bi većina rekla - za stalno) uz povećanu platu. Nisu lidi da gube vredne a onda će se "obračunati" sa posebnom sortom...
Šta je problem?
Kad masa dobije "za stalno" podigne masan kredit a onda "im se ne isplati da rade za umanjenu platu" (sudska zabrana za kredit) pa otvore - bolovanje.
Mada, sama trgovina je zahtevna i traži odredjen tip osoba pa se mnogi zeznu misleći da noblice idu same na police...
Zatim treba da.budeš i psihijatar "za sluĉajeve" koji su baš mnogo gledali onu Dinastiju pa umislili da su Karingtoni dok naručuju 150gr alpske...
Vero ima restoransku cenu ali tu zaista spremaju profi kuvarice.znam sve i razuemo cemu pises...ja ti pisem iz pozicije potrosaca i nemam nikakav interes da nesto hvalim preko mere ili pljujem preko iste.
u familiji se dva puta u istoj najvecoj rodi na nbgd otrovali od mesista i kuvane hrane...lepo im reko prvi put da tu kuvanu hranu valja kupovati samo kod vera jer su kolko tolko normalni i paze i skoro nigde drugde...al dzaba, roda je cenatr sveta na nasem prelepom nbgd...nemate vi u starom gradu tako nesto..eto vam ga na pa idiote na ispiranje creva onda.
kad ih slusam kakopevaju pesme o nbgd ko rifketa da slusam. pitam sta imate od kulturnih obicaja aoni uglas imamo novi mercator, ti ne znas cega sve tu ima. mislim u sebi, ima boga dok se jednom ne opametite.