Zaštita potrošača

Onda biraš loše pakete ili lošeg operatera. To je već do određenih veština. Uvek sam uzimao pakete i uvek sam prolazio zanajno bolje nego bilo koja druga opcija.
To što tebe smara se zove nezanje, nema veze sa mnom.
bas tako..ja svaki put izvrtim sve moguce pakete i kombinacije i vidim koja je opcija najpovoljnija jer nije isto, nekad je povoljnije uzeti skuplji paket, nekad jeftiniji jer od paketa zavisi i cena telefona a tu su kalkulacije dosta sarolike.. i sto kazes, sacekas novu godinu kad su akcije jos povoljnije
uz poslednji telefon osim ustede od 300€ sam dobio slusalice koje u maloprodaji kostaju 180€ na poklon tako da je ukupna usteda izasla skoro 500€ nego da sam otisao u prodavnicu i kupio samo telefon.

Poslednja izmena:
bas tako..ja svaki put izvrtim sve moguce pakete i kombinacije i vidim koja je opcija najpovoljnija jer nije isto, nekad je povoljnije uzeti skuplji paket, nekad jeftiniji jer od paketa zavisi i cena telefona a tu su kalkulacije dosta sarolike.. i sto kazes, sacekas novu godinu kad su akcije jos povoljnije
uz poslednji telefon osim ustede od 300€ sam dobio slusalice koje u maloprodaji kostaju 180€ na poklon tako da je ukupna usteda izasla skoro 500€ nego da sam otisao u prodavnicu i kupio samo telefon.

ma nemas pojma.

zavisi za sta sve koristis telefon jer su telefoni odavno prevazisli klasicno pozivanje..ovo su sad dzepni kompjuteri.

ja napravim android aplikacije za sve sta mi treba i on mi radi poslove na licu mesta cas posla i za to treba brz i kvalitetan telefon.

znaci u alafaplamu nista nemojte kupovati. nedajboze da mi je trebao servis u okviru garancije. meni je istekla garancija, ali aj kao njihov servis da pozovem i pozovem.u ponedeljak. rekose javice se kad evo danas petak i nisu zvali.

posto bi popravka bila van garancije zabole me. ali da je u okviru garancije tacno nekog covek bez treptaja da ubije.

zavisi za sta sve koristis telefon jer su telefoni odavno prevazisli klasicno pozivanje..ovo su sad dzepni kompjuteri.

ja napravim android aplikacije za sve sta mi treba i on mi radi poslove na licu mesta cas posla i za to treba brz i kvalitetan telefon.

pa ja na krsomiju imam aplikacije za sve i svasta.

ja uvek kazem treba kupovati sto jeftinije aaprate. jer kad crknu posle grancije da se ne zali.
sve zavisi..nekad cena ne odredjuje samo kvalitet po dugotrajnosti nego kvalitet po radu..
na primer.. imas usisivace razlicitih snaga, nije isto da li je neki proizvod od plastike ili metala..ima dosta dodatnih faktora koji uticu na cenu a ne samo da li ce raditi bez kvara... nekad od cene zavisi i sam kvalitet rada.
evo ti primer sokovnika..imas centrifugalni sokovnik za par hiljada, ali imas i hladnocedjeni za 200..300€
hladnocedjeni bije klasican po svim osnovama i opravdava vecu cenu.

sve zavisi..nekad cena ne odredjuje samo kvalitet po dugotrajnosti nego kvalitet po radu..
na primer.. imas usisivace razlicitih snaga, nije isto da li je neki proizvod od plastike ili metala..ima dosta dodatnih faktora koji uticu na cenu a ne samo da li ce raditi bez kvara... nekad od cene zavisi i sam kvalitet rada.
evo ti primer sokovnika..imas centrifugalni sokovnik za par hiljada, ali imas i hladnocedjeni za 200..300€

zavisi sta..ok sokovnik. ali meni lidlova seckalica od 1200 dinara evo vrsi 3,5 godine funkciju ko da je bosova. a stapni mi je bos, a njega bas malo koristim vise za pravljenje potaza. ili toster za sendvice isto lidlov kupljen kao poslwdnji komad 30 posto snizen ni 1 crvenu nije placena tada. nisma mogla da odolim za tu cenu. onda frizider uzmes onaj koji ne stvara led i to je to. ne treba mi neki ne znam kakav. rerna da ima ventilaciju i cao. ljudi pola funkcija ne koriste.

Не правиш корисне апликације ?!?!?!?!

Ја сам направио једну апликацију и управо сам пустио веш машину да ми пере... :kafa:

ne pravim ih.

zavisi sta..ok sokovnik. ali meni lidlova seckalica od 1200 dinara evo vrsi 3,5 godine funkciju ko da je bosova. a stapni mi je bos, a njega bas malo koristim vise za pravljenje potaza. ili toster za sendvice isto lidlov kupljen kao poslwdnji komad 30 posto snizen ni 1 crvenu nije placena tada. nisma mogla da odolim za tu cenu. onda frizider uzmes onaj koji ne stvara led i to je to. ne treba mi neki ne znam kakav. rerna da ima ventilaciju i cao. ljudi pola funkcija ne koriste.
recicu ti da sam ja zadovoljan lidlovim kvalitetom.. neki snobovi ga pljuju jer su cene povoljne, ali su proizvodi dosta kvalitetni.
ja nemam problem ni da kupim jefrtino ni skupo, sve zavisi sta mi treba i sta procenim da valja.
lidl se sasvim fino pokazao oko opreme.

inace no frost sistem je najpametniji izbor za frizidere.

Mašina za sudove do 400-500€ plastika unutra, preko te cene prohrom. Sve ima svoju cenu.

U lidlu ništa nije povoljno sve je poskupelo duplo u zadnjih godinu dana. Primetili ste da se reklamiraju od jutra do sutra e pa zatošto su idea i maxi jeftiniji!
Naravno da nisu jeftiniji, bar ne za većinu proizvoda. Ali imaju daleko veću ponudu od Lidla.
Kad smo kod aplikacija @tab503 Lidlova je mnogo bolja od Maxi.

Back