Zaštita potrošača

Pazi, 8 rolni je 8 x 200 listića, što je 1600 listića koje podeliš na 182 dana, dobiješ oko 8,8 listića dnevno. :mrgreen:

Naš Mario je veoma štedljiv i moramo da ga preporučimo devojkama sa foruma, isplati se za porodični budžet.
To je profi toalet papir nije mamipara koja se prodaje po marketima. Probaj pa komentariši očigledno da nemaš pojma čemu služe forumi a to je u ovom slučaju kenjober papir :mrgreen:

meni jedna rolna zewe traje oko 5 dana.. kupim paket od 10 i eto imam dovoljno za dva meseca..

zaprati me za jos zivotnih saveta :hvala:
Uvaženi Gospodine,

primili smo Vaše pitanje ali ćemo odgovoriti anonimno radi zaštite vaše ličnosti, ugleda sticanog godinama i zbog odnosa u familiji.

Naš konzilijum jednoglasno kaže - NE!
Ne može jedna Zewa da traje 5 dana.
Vi SVAKI DAN morate da vršite veliku nuždu.
1 Zewa 1 dan da bi bio radostan.

Probajte nešto bajato i sa blago isteklim rokom za eliminaciju ostipacije.
Em bude na akciji em uštedite em se proserete ko svi u Beogradu.
A ako baš imate para za bacanje onda onaj djumbir i tralala sa google-ta

Dr.Stoyko

profi toalet papir :mrgreen:
:rotf:

Jel može na revers?

jel opipas i prodavacicu pored? :kez:
mada su presudili ozbiljniji momenti ali teško je raditi u mega marketima i po ceo dan gledati pipače papira, smokija, grisina, kinder lade, čokoladnih bananica, maslaca, maslina, topljenog sira, šećer, mleko, zejtin... Sve se to zagleda x-ray očima... okreće da možda nije...

A ubedljivo su najgori birači limenki sa gaziranim pizdarijama - ako im ispadne vraćaju ulubljenu limenku jer to više nije to.

Treba to hrišćanski izdržati i posle svih iskušenja ostati u ljubavi prema ljudskom rodu..

A onda je bivša kasirka rešila da nam svima rebne po 3.000 (10% od plate) što je za mene bila katarza i ja sam konačno slobodan čovek!

mada su presudili ozbiljniji momenti ali teško je raditi u mega marketima i po ceo dan gledati pipače papira, smokija, grisina, kinder lade, čokoladnih bananica, maslaca, maslina, topljenog sira, šećer, mleko, zejtin... Sve se to zagleda x-ray očima... okreće da možda nije...

A ubedljivo su najgori birači limenki sa gaziranim pizdarijama - ako im ispadne vraćaju ulubljenu limenku jer to više nije to.

Treba to hrišćanski izdržati i posle svih iskušenja ostati u ljubavi prema ljudskom rodu..

A onda je bivša kasirka rešila da nam svima rebne po 3.000 (10% od plate) što je za mene bila katarza i ja sam konačno slobodan čovek!

ovako isto ja. :rotf:

Hoću da pijem kafu od prave non gmo kafe, pa neka kosta kesica OD 100 GRAMA 500 DINARA.
NA OSTALIMA DA PISE SUROGAT ILI DJUBRE, DJUBRE PA NEKA KUPUJU ZA 100 DINARA KO HOCE.

Hoću da pijem pivo od ječma i hmelja , ne od kukuruza i pirinča , pa kao u Nemačkoj , samo za pivo od ječma da piče da je to pivo.

Čemu carinske liste surogata kafe, nigde prave kafe, čemu vino betonirano od životinjske krvi , neću krv u vinu , ako postim neću životinjske sastojke .
.............................................................................................................................................................................................
Čemu uvoz glava od životinja ako nikom ne služe u drugim zemljama, da pravite paštete i kobasice za nasu decu od otpada, čemu uvoz životinjske krvii, čemu uvoz snega ,ili cisterne dimljene vode u koje se stavlja navodno dimnljeno meso i navodni pršut , ne to je prevara , mora da na deklaraciji pise sta je sta , dimljeno na bukovini ili potapano u vodu koju kupujemo u inostranstvu da se ne izgubi na masi proizvoda.
....................................................................................................................
Čemu kupovina lesina koje se zamrzavaju i stavljaju u kuter da se prave kobasice, neka pise na DEKLARACIJI POREKLO SIROVINE. CRKOTINA KOJU NECE NI ORLOVI LESINARIILI JE UKRADENO OD NJIH.

Čemu automobil koji je presao 120 000 km na kome je izmenjeno sila stvari kao prednost i pise da je u top stanju, kad je moj presao 300 000 km a nije nista pipano.Propao , nije ok , ali bolji od onih u extra stanju.
Na zapadu je lažiranje stanja automobila i kilometraže prevara , i predvidja trajni doživotni ban oglasavanja prodaje

Čemu automobil koji je presao 120 000 km na kome je izmenjeno sila stvari kao prednost i pise da je u top stanju, kad je moj presao 300 000 km a nije nista pipano.Propao , nije ok , ali bolji od onih u extra stanju.
Na zapadu je lažiranje stanja automobila i kilometraže prevara , i predvidja trajni doživotni ban oglasavanja prodaje
Pa da brže proda
Uzme pare

Poslednja izmena:
Hoću da pijem kafu od prave non gmo kafe, pa neka kosta kesica OD 100 GRAMA 500 DINARA.
NA OSTALIMA DA PISE SUROGAT ILI DJUBRE, DJUBRE PA NEKA KUPUJU ZA 100 DINARA KO HOCE.

Hoću da pijem pivo od ječma i hmelja , ne od kukuruza i pirinča , pa kao u Nemačkoj , samo za pivo od ječma da piče da je to pivo.
Tvoj vapaj je poziv za trgovce da ti prodaju gmo kafu za 500 dinara i pivo od kukuruza i pirinča kao po ceni od ječma.

Izmenjao je zato što auto ima 500.000 km do milion.

Taj sto je presao 120k racunaj da je presao jos 4-5 puta toliko ,zato je i izmenjena gomila stvari.

Back